şu genelkurmay başkanıda atıp tutuyor.
birşey yaptığı yok sinir ediyor beni şu adam ya..
gelicekse gelsin,gelmeyecekse de gelmesin,
adam gibi ne yapacaksanız yapın da millet de birbirini yemesin..
böyle belirsiz yaşamaktansa uzarsa uzasın bari ona göre planlarımızı yapalım daha iyi..
of bıktım ben bu haberleri takip etmekten ya!!
Canım bilmiyosun sanırım,yeni genel kurmay başkanı Işık Koşaner daha 3,4 gün önce atandı ve konuşmasında tek tip askerliği uygun bulunduğu ve bunun üzerinde çalışmlarını
hızlandırıcaklarını açıkladı... Adı gibi ışık hızında yapmasını beklemiyosun heralde
Bekliyelim görücez ne zaman olucak bu değişiklikk yada yine lafta kalıcaak
evet canım ''bir an evvel tektip olmalı'' dedi, taslak da şekillenmiş artık u dönüşü olacağını hiç sanmıyorum elbette tektip gelecek ne zaman belli değil ama gelecek turkbayragi
15ay çok uzun bir süre lütfen bencil olmayalım..
eğer olucaksa 9ay tek tip gayet güzelll:dance:
tek tip 5 ay olsun herkes mutlu olsun :)
katılıyorum :) bu arada doktorların da 12 ay değil 15 aymış askerliği yeni öğrendim
herkesin kısalır onların kısalmaz eminim
bu arada 9 ay değil 12 ay oluyo sanırım kısalınca
Canım bilmiyosun sanırım,yeni genel kurmay başkanı Işık Koşaner daha 3,4 gün önce atandı ve konuşmasında tek tip askerliği uygun bulunduğu ve bunun üzerinde çalışmlarını
hızlandırıcaklarını açıkladı... Adı gibi ışık hızında yapmasını beklemiyosun heralde
Bekliyelim görücez ne zaman olucak bu değişiklikk yada yine lafta kalıcaak
benim orada ne demeye çalıştığım ortada!eğer sen bu sekilde algılamak istiyorsan beni ilgilendirmez!
burada eşitlik olsun diyenlerin %80ninin zaten eşi sevgilisi vs askerliğini yapmış gelmiş,tuzları kuru!
diğerleride zaten uzun donem yapanlar.e onlar için tabiikide güzel bir şey!
ama bir tane kısa donem askerlik uzasın eşitlik olsun desin alnınızdan öpeyim hepinizi:) bu kadar basit!
benimde erkek arkadasım gitmiş gelmiş olsaydı bende eşitlik olsun derdim demek istedim!
ama her zamanki gibi olayı çarpıtmak için aaaaaa hayret ettim ooo sok oldum muhabbetleri çevirmeye çalışıyorsunuz da..yanlış adam üzerine oynuyorsunuz!
sevgili doktorlarımız da askeri hastanelerde veya kışla içindeki revirlerde görevlerini ve vatani görevlerini yapmış oluyorlar..
bunun nesi garip?!
herzaman ve her yerde ve her durumda eşitlik istiyoruz..
peki bunun nesi garip?!
Tek Tip Askerliği destekliyoruz elbetteturkbayragi
copy paste oyunu mu oynuyoruz?! madem öle bi daha yazalım...
nesi mi garip?? meg senin kocan askerlik yaptığı yerde ayrıca 3-4 sene de zorunlu olarak kalsın o zaman eşit oluruz işte!!!!!!!!!!!!!!
eşitlik eşitlik diye bağırcağınıza eşitliğin getireceği sorumlulukları siz kaldırabilcek misiniz önce ona karar verin ondan sonra konuşun
15 ay la 5 ayın eşitsizliğini görmüyo nedense insanlarlmaz:
ben tuzu kuru olmayan kesimdeyim sanırım
faydalanabilceğimizi düsünmesemde ama bi umut var tabi:hulya:
ayrıca eger askerlikle alakamız olmasaydıda esitlik derdimalsanaalsanasmile
bızım canımız can degil cunku okuyanların ki can sadece:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?