İnanın çok sıkıcı bir topik oldu burası size bol bol sohbetler ne insanlar birbirini anlıyor ne bişey.sadece çatışma var başka bişeyde yok neyin atışması bu yaa sanki bizmi çıkartacaz yasayı ne diye birbirinize kötü laf ediyorsunuz hepiniz belli bir yaşa gelmiş insanlarsınız.Allaha hayırlısısı için dua edin bol bol..askerdeki benim eşimse diğer yerde yapan benim kardeşim ne diye kötülüğünü düşüneyimki..
[COLOR="Teal"[B][I]kısa dönem askerlik bir an önce kalkmalı eşitlik eşitlik dieeee yirtınıoruz hepimiz hani eşitlik ben göremiorum biri 15 ay biri 5 olur mu hiç 3 kat fazla beklioruzzzz tamam üni okuyanlar [COLOR="Red"]okuo[/COLOR] hayata atılcak ama okumayanlar da sonuçta çalışıo bi işi belki ailesiii ve hatta belki de bi çocuğu varrrrr böle saçmalık olabilir miiilmaz: herkes ana kuzusu bu doktor bu mühendis 5 ay yapmalı yok bu söför okumamış etmemişşş 15 ay yapsın ne olacak böle bi mantık ıolur mu hangi ülke de böle bi düz mantık var yhaaaa ülkem de eşitlik istiorum bnm ülkem sadece okuyanları kayırmamalı herkesinnn sevdiği beklediği varrrrrr ülkemizi sevioruz gururla hevesle askerliğini yapıo askım ama böle şeyleri gördükçe de içimiz de ki bu heves bu umut yerini karamsığarlığa bırakıo [/I]][/COLOR][/B]
aman Allahım ya bu nasıl bir türkçedir böyle,ülkeni seviyorsan eğer diline de sahip çıkarmısın arkadaşım.tamam burda türkçe prof u değilim ama lütfen biraz daha dikkat edelim bu tarz kısaltmalar da moda oldu.bu nedir ya böyle :umursamaz:
İnanın çok sıkıcı bir topik oldu burası size bol bol sohbetler ne insanlar birbirini anlıyor ne bişey.sadece çatışma var başka bişeyde yok neyin atışması bu yaa sanki bizmi çıkartacaz yasayı ne diye birbirinize kötü laf ediyorsunuz hepiniz belli bir yaşa gelmiş insanlarsınız.Allaha hayırlısısı için dua edin bol bol..askerdeki benim eşimse diğer yerde yapan benim kardeşim ne diye kötülüğünü düşüneyimki..
bende kopyala yapıştıra devam edeyim o halde..
evet benim eşim doktor olsaydı eğer,doğuda da mecburi hizmetini yapıyor olacaktı..
ve askerlik hizmetini de elbette vatan evladı olduğu için yapacaktı..
bunun nesi garip?!
böyle önemli günde eşitlik adına tartıştığın konu ilginç gerçekten doc!
a.s.a.s.
Yani insanlar dahada utanmasa kısa dönemlerin yerinede bizimkiler yapsın diyecek kafamçokkarıştı
sözüm meclisten dışarı
20 ay yapıversinler ne olcak dirsek çürütmediler ya ömürleri askerde geciversinboshayallersmile
a.s.a.s.
Yani insanlar dahada utanmasa kısa dönemlerin yerinede bizimkiler yapsın diyecek kafamçokkarıştı
sözüm meclisten dışarı
20 ay yapıversinler ne olcak dirsek çürütmediler ya ömürleri askerde geciversinboshayallersmile
doc canım anlatamazsın derdini..
hale bak vatan haini olduk resmen!
bende istiklal madalyası almış bir Dede'nin torunyum..hepimiz öyleniz aslında..hepimizin kanı var bu topraklarda..
ama iste olay bu değil ki..
bunu anlatamadık kaç gündür..
aslında ne kadar basit; uzun donem bu olaya sevinirken(ve bu onun hakkiyken) kısa donem de üzülüyor(ama bu onun hakkı olmuyor nedense)
.....
herkese Allah kavuştursun..hepsi sag salim evlerine donsun Boran önce..tek ortak noktamız bu maalesef..
ya meg ne yapmaya çalışıyorsun?
ne demek böyle önemli günde tartıştığın konu ilginç yok bilmem ne ne tartışıyormuşum ben??
ben böyle kelime oyunlarına gelmem bi kere
kaldı ki karşınızda dedesi sakarya savaşı gazisi soyadı sakarya olan bi insan duruyor.
amcam kıbrıs harekatından omzunda mermi taşıyor. paşa olucakken emekli oldu.
kalkıp bana zafer bayramında sanki ben bişey ima ediyormuşum gibi yaklaşma kimin milliyetçi olduğu lafla değil icraatla belli olur!
madem oyun yaptın kopyala yapıştırı bunu tekrar yazayım o zaman
eşin doktor olmasa da doğuda görev yapsın ne işle uğraşıyorsa 4 sene, üstüne bir de askerlik yapsın.
ondan sonra konuş eşit olalım diye. allah allah ya. öyle yok eşitlik diye konuşuyorsan o zaman bi önerim var.
öğretmenlerin, doktorların zorunlu hizmetleri kalksın bütüüüüün herkess okumuş okumamışş herkescikler 3 sene askerlik yapsınlar.
bana kabul, sana da kabul mü?
he buna da neresi garip diye bi soru sorarsan gülücem artık
tartışmaya değmicek insanlarla tartıştığımı hissediyorum artık.
insanları imalayarak laf sokmaya çalışarak tartışma kazanılmaz.
kaldı ki tartışmanın bir galibi olmaz.
tabi bazılarımız bunu öğrenememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?