• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik Uzuyormuş! Şu an Askerde Olanları Etkiler mi?

şu genelkurmay başkanıda atıp tutuyor.
birşey yaptığı yok sinir ediyor beni şu adam ya..
gelicekse gelsin,gelmeyecekse de gelmesin,
adam gibi ne yapacaksanız yapın da millet de birbirini yemesin..
böyle belirsiz yaşamaktansa uzarsa uzasın bari ona göre planlarımızı yapalım daha iyi..
of bıktım ben bu haberleri takip etmekten ya!!

Canım bilmiyosun sanırım,yeni genel kurmay başkanı Işık Koşaner daha 3,4 gün önce atandı ve konuşmasında tek tip askerliği uygun bulunduğu ve bunun üzerinde çalışmlarını
hızlandırıcaklarını açıkladı... Adı gibi ışık hızında yapmasını beklemiyosun heralde
Bekliyelim görücez ne zaman olucak bu değişiklikk yada yine lafta kalıcaak

Canım bilmiyosun sanırım,yeni genel kurmay başkanı Işık Koşaner daha 3,4 gün önce atandı ve konuşmasında tek tip askerliği uygun bulunduğu ve bunun üzerinde çalışmlarını
hızlandırıcaklarını açıkladı... Adı gibi ışık hızında yapmasını beklemiyosun heralde

evet canım ''bir an evvel tektip olmalı'' dedi, taslak da şekillenmiş artık u dönüşü olacağını hiç sanmıyorum elbette tektip gelecek ne zaman belli değil ama gelecek turkbayragi

15ay çok uzun bir süre lütfen bencil olmayalım..
eğer olucaksa 9ay tek tip gayet güzelll:dance:

katılıyorum :) bu arada doktorların da 12 ay değil 15 aymış askerliği yeni öğrendim :D
herkesin kısalır onların kısalmaz eminim:D
bu arada 9 ay değil 12 ay oluyo sanırım kısalınca

hadı yaa doktorların kesın 15 ay mı? :(((((
evet canım 12 ay olacak eger tek tıp olursa..

canım ama 3 senedir gündemde bu konu,
3 senedir millet ne olucak biticek diye streste..
bukadar uzatmaya ne gerek var...
ne olucaksa olsun artık ya..

sevgili doktorlarımız da askeri hastanelerde veya kışla içindeki revirlerde görevlerini ve vatani görevlerini yapmış oluyorlar..
bunun nesi garip?!

herzaman ve her yerde ve her durumda eşitlik istiyoruz..
peki bunun nesi garip?!

Tek Tip Askerliği destekliyoruz elbetteturkbayragi

5 ay yapılan askerlikte cogu asker denilen insan gercekten asker olamıyor karsındakini vuramıyacak kadar bilgisz oluyor türkiye terör gündemindeyken ben bunu gercekten isteyerek bi sekilde sölemiyorum ama tek tip olması en güzeli ve adam gibi egitim verilmeliler yoksa Allah korusun daha cok sehit gider benimkide piyadeci olarak yaptı ama sözde piyadeci bütün gün yattı benden rahattı böle bi askerlik olmaz kimse sevgilisinin kocasının eşinin dostunun basına kötü bişey gelmesini istemez fakat vatanın bütünlüğü için tek tip askerlik sart bu esşitliği gerektirir hemde adam gibi egitim velirsede böle düsmanlarımız taaaaaaaa merkezlere kadar inip bomba yagmuru tutamazlar bu vatanın bütünlüğpü için ben esitlik ve adam gibi egitim istioyrum artıkkk turkbayragi

benim orada ne demeye çalıştığım ortada!eğer sen bu sekilde algılamak istiyorsan beni ilgilendirmez!
burada eşitlik olsun diyenlerin %80ninin zaten eşi sevgilisi vs askerliğini yapmış gelmiş,tuzları kuru!
diğerleride zaten uzun donem yapanlar.e onlar için tabiikide güzel bir şey!
ama bir tane kısa donem askerlik uzasın eşitlik olsun desin alnınızdan öpeyim hepinizi:) bu kadar basit!
benimde erkek arkadasım gitmiş gelmiş olsaydı bende eşitlik olsun derdim demek istedim!
ama her zamanki gibi olayı çarpıtmak için aaaaaa hayret ettim ooo sok oldum muhabbetleri çevirmeye çalışıyorsunuz da..yanlış adam üzerine oynuyorsunuz!

15 ay şeref ve gururla askerlik hizmetimizi yaptık ve tamamladık çok şükür..
31 temmuzda bitti askerlik bizim için..
tuzu kuru????akannehir

biz halaaa eşitlik olsun diyoruz..
çünkü,
adalet olsun istiyoruz..
bunun nesi garip?!

sevgili doktorlarımız da askeri hastanelerde veya kışla içindeki revirlerde görevlerini ve vatani görevlerini yapmış oluyorlar..
bunun nesi garip?!

herzaman ve her yerde ve her durumda eşitlik istiyoruz..
peki bunun nesi garip?!

Tek Tip Askerliği destekliyoruz elbetteturkbayragi

copy paste oyunu mu oynuyoruz?! madem öle bi daha yazalım...

nesi mi garip?? meg senin kocan askerlik yaptığı yerde ayrıca 3-4 sene de zorunlu olarak kalsın o zaman eşit oluruz işte!!!!!!!!!!!!!!

eşitlik eşitlik diye bağırcağınıza eşitliğin getireceği sorumlulukları siz kaldırabilcek misiniz önce ona karar verin ondan sonra konuşun

copy paste oyunu mu oynuyoruz?! madem öle bi daha yazalım...

nesi mi garip?? meg senin kocan askerlik yaptığı yerde ayrıca 3-4 sene de zorunlu olarak kalsın o zaman eşit oluruz işte!!!!!!!!!!!!!!

eşitlik eşitlik diye bağırcağınıza eşitliğin getireceği sorumlulukları siz kaldırabilcek misiniz önce ona karar verin ondan sonra konuşun

bende kopyala yapıştıra devam edeyim o halde..
evet benim eşim doktor olsaydı eğer,doğuda da mecburi hizmetini yapıyor olacaktı..
ve askerlik hizmetini de elbette vatan evladı olduğu için yapacaktı..
bunun nesi garip?!

böyle önemli günde eşitlik adına tartıştığın konu ilginç gerçekten doc!

15 ay la 5 ayın eşitsizliğini görmüyo nedense insanlar:olmaz:
ben tuzu kuru olmayan kesimdeyim sanırım
faydalanabilceğimizi düsünmesemde ama bi umut var tabi:hulya:
ayrıca eger askerlikle alakamız olmasaydıda esitlik derdimalsanaalsanasmile
bızım canımız can degil cunku okuyanların ki can sadece:1closedeyes:

15 ay la 5 ayın eşitsizliğini görmüyo nedense insanlar:olmaz:
ben tuzu kuru olmayan kesimdeyim sanırım
faydalanabilceğimizi düsünmesemde ama bi umut var tabi:hulya:
ayrıca eger askerlikle alakamız olmasaydıda esitlik derdimalsanaalsanasmile
bızım canımız can degil cunku okuyanların ki can sadece:1closedeyes:

vereliniortak

Back