arkadaslar merhaba benim esim askere kalmak istiyor 2 yıllık üniv mezunu acaba kaldıgı takdirde ne olur ne olarak kalır askerde sınavı gecerse ne olur bilgisi ve aynı durumu yasayan varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum
Askerde kalmak ne demek? uzman cavus olarak fln mı?
Cnm anladığım kadarıyla askerde kalmak dediğin uzman çavuşluk.. Bnm kaynım uzman çavuş siirtte ailesinden uzakta evet maaşı güzel tam bilmiyorum ama 2-3 milyar diye biliyorum, senede 3-4 kez ailesinin yanına gelebiliyor, sözleşmeli olarak askerlik yapıyor yani ve sözleşmesi bittikçe isteğine göre yenileniyor
benim kuzenim kaldı askerde ama çok uzaklarda özlüyo burayı 30 yaşında evlendi.karısını lojmana aldırdı urfada görev yapıyo.10 aylık evliyken tayini diyarbakıra çıktı tehlikeli bir bölgeye o yüzden karısını aldırmadı yanına 2-3 ayda bir urfaya yanına gidip gelicek. 2 ay oldu oraya gideli karısı yalnız kaldı urfada. kızın ailesi denizlide oğlanın manisada.
evet çok güzel para veriyolar ama baya uzak ya nereye tayin çıkcağı belli değil tehlikesi ve korkusuda o biçim.
tesekkurlr canm bende oyle duyuyorm dedigin gibi ama biz evliyiz acaba esler yanına lojmana vs yanlarında kalabiliyorlarmı acaba suan 15 aylık askerlik yapıyo acaba sınavı hemen kazanırsa egitim gorecegi yeremi gider
kaynım da evli cnm.. Ailesini ilk sene götürdü siirte ama kendisi dağda kaldığı için yine gidemedi yanlarına o yüzden tekrar memleketine gönderdi ailesini.. eğitim gördüğü yere gitmemişti diye hatırlyrm..
maddi olarak rahat edersin uzman çavuş olursa, ama manevi olarak zorlanırsın canım...
benim arkadaşımın eşi siirtte uzman çavuş..arkadaşım da orda lojmandalar...
ama kocası bi gidiyor göreve 2 ay 3 ay gelemiyor..kızcağız oralarda yapayalnız yaşıyor..bazen memleketine dönüyor kocası görevdeyken...
çok sıkıntılı günleri oluyor...
maddi açıdan cezbedici ama manevi yönden zor uzman çavuşluk...ayrılık kolay değil...bi daha düşünün bence...eşin şuan nerde asker??
sen nerde kalıyorsun...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?