Askerlikle İlgili Bir Sorum Var

ernesta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
136
0
46
Diğer
kızlar merhaba benim bi sorum olucaktı sizlere bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.Şimdi erkek arkadaşım askere gittiğinde hemen arayabilir mi?Yani hemen dediğim de ertesi günü çünkü bu cuma teslim oluyor da cumartesi falan yani?hemen gitmek istiyorum da hafta sonu :)

bi de gittiği birlik nosu oluyor ordan arkadasıma ulaşabilir miyim?yoksa başka numara mı vericek bana? bilgilerinizi paylaşır mısınız:)teşekkürler herkesee. :)

valla canım benim sevdiğim bugün teslim oldu bi sabah teslim olmadan haberim oldu sonrada arıyamadı ayrıca yemin törenine kadar izin çarşı yok sanırım acemilik bitene kadar ...

bu teslim olduğu birliğe ve biraz da komutanına bağlıdır.şans işi yani bir nevi.

canım ben pek fazla hatırlayamıyorum ama akşam binmişti otobüse manisa alaşehire gitmişti.. sonra aradı beni ntee gir diyee..sonraada birliğe gitmişti hepte aradı beni..öyle bir hafta filan beklemedi aramak için..

ayrıca çarşıya filan çıkıyordu acemilikte ..bide bana numara filan vermemişti..sadece o beni arıyordu..usta birliğinde bana numara verdi o şeklde ben arıyorum..bide benimki çavuş biraz daha raht yanii

merhaba cnm bı asker yolu bekleyenı olarak yardımcı olıyım benımkı gıttıgınde beklemıştım o benı aramıştı..zaten 1 tek numara olmuyor canım bır suru ankesorlu tel. oluyor.zamanla aranızda anlaşırsınız.alışıyorsun..hergun bellı saatlerde arıyorlar fılan..arayıp aramayacagını o sana soyler canm..

birde hemen aramassa uzulup telaşe verme..herkesın gıttıgı yer farklı cnm.benımkı 40 gun acemılıgı bıtene kdr çarşıya çıkmadı.yanı yerıne gore komutana gore değişiyor

ayrıca çarşıya filan çıkıyordu acemilikte ..bide bana numara filan vermemişti..sadece o beni arıyordu..usta birliğinde bana numara verdi o şeklde ben arıyorum..bide benimki çavuş biraz daha raht yanii
hani sabit hat gibi mi no mu canım o ? kusura bakma saçma bi soru oldu ama :)

ayy usta birliğine bi gitsin de inşallah çok teşekkür ederim canım

birde hemen aramassa uzulup telaşe verme..herkesın gıttıgı yer farklı cnm.benımkı 40 gun acemılıgı bıtene kdr çarşıya çıkmadı.yanı yerıne gore komutana gore değişiyor

şimdi yeni de barıştık gerçi gitmeden bugun iyi ayrıldık ama cuma günü gitmeden ben seni arıcam aşkım dedi garibim çok sıkıntılıydı :2: nasıl arayabiliyorlar onlara izin veriyorlar sanırım ankesörlü telefonlardan mı oluyor acaba

Evet canım ankesörlü telefonlardan bide acemilikte çarşı izni olmuyor..
Ama benim sevgilime haftaiçi ziyarete giden olmuştu bu gittiği yere ve komutanına bağlı
sende belki haftaiçi ziyaret edebilrsin

hmm anladım canım,aşkım beni bi arasın da ben haftada iki kere gitcem inşallah yaa.off şimdiden özledim zaten:2: teşekkür ederim

camım benımkıde gıtıkten sonra aradı benı hemen aksam aradı ama gec vakıt hemen calıstırmıslar cunku esya ındır fln yaptırmıslar ama carsıya 28 gun cıkmadı cnm usta bırlındede 1 ay sonra carsıya cıktı

birlikteki işlerine göre arayabilir veya arayamaz. ben aramıştım gittiği günün akşamı.

birliğin içinde ankesörlü telefonlar vardır. dışardan aramaya açık bir kaç telefon illa vardır. istediğin zaman olmasa da o numaralrdan ulaşabilirsin

hani sabit hat gibi mi no mu canım o ? kusura bakma saçma bi soru oldu ama :)
ewet canım usta birliğinde sabit hat bir no verdii..ben ordan arıyorum onu..yani asker yakınları o numarayla askerlerine ulaşıyorlar ..o da ankesörlüden arıyorr...

erken teslim olabilirse arayabilir cünkü ilk gün kıyafetleri yatakları felan belli oluyo ve aksam 9 10 gibi anca arayabilir normaldede günde en fzla 5 dk felan acemide bole ama ustaya gecsin 1 saat 2 saate cıkıo o , sakın üzülme genelde aksamları araar

benimki birliğe gittiğinde aramıştı sanırım... sonra doğru düzgün konuşamadım acemilik boyunca. çarşısıda yoktu. ankesörlüden konuşuyoduk. ankesörlüden ararsa seni, sen tekrar o no dan ona ulaşabilirsin. ben konuşmak istediğimde arardım, müsait olursa gelirdi tele konuşurduk. ayrıca benimki çok yoğundu. zor bir yerdeydi. 3 gün filan konuşamadığımız günler oluyordu. ustada da ilk başlarda bu konuda sıkıntı oldu ama zamanla düzeliyor...

arkadaşlarım yanıtlamışlar..
evet acemi birliğine teslim oldukları gün çok koşuşturmacaları oluyo..
o akşam da arayabilir,ertesi gün de bir fırsatını bulup arayabilir ilk olarak..
çarşıları olmuyo acemilikte..
ama ankesörlü telefonlardan sen de,o da ulaşabiliyosunuz birbirinize..

askerlerini yeni göndermiş arkadaşlarım,
Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallahhh..
hayırlı tezkereler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…