kızlar merhaba benim bi sorum olucaktı sizlere bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.Şimdi erkek arkadaşım askere gittiğinde hemen arayabilir mi?Yani hemen dediğim de ertesi günü çünkü bu cuma teslim oluyor da cumartesi falan yani?hemen gitmek istiyorum da hafta sonu :)
bi de gittiği birlik nosu oluyor ordan arkadasıma ulaşabilir miyim?yoksa başka numara mı vericek bana? bilgilerinizi paylaşır mısınız:)teşekkürler herkesee. :)
hani sabit hat gibi mi no mu canım o ? kusura bakma saçma bi soru oldu ama :)ayrıca çarşıya filan çıkıyordu acemilikte ..bide bana numara filan vermemişti..sadece o beni arıyordu..usta birliğinde bana numara verdi o şeklde ben arıyorum..bide benimki çavuş biraz daha raht yanii
merhaba cnm bı asker yolu bekleyenı olarak yardımcı olıyım benımkı gıttıgınde beklemıştım o benı aramıştı..zaten 1 tek numara olmuyor canım bır suru ankesorlu tel. oluyor.zamanla aranızda anlaşırsınız.alışıyorsun..hergun bellı saatlerde arıyorlar fılan..arayıp aramayacagını o sana soyler canm..
birde hemen aramassa uzulup telaşe verme..herkesın gıttıgı yer farklı cnm.benımkı 40 gun acemılıgı bıtene kdr çarşıya çıkmadı.yanı yerıne gore komutana gore değişiyor
kızlar merhaba benim bi sorum olucaktı sizlere bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.Şimdi erkek arkadaşım askere gittiğinde hemen arayabilir mi?Yani hemen dediğim de ertesi günü çünkü bu cuma teslim oluyor da cumartesi falan yani?hemen gitmek istiyorum da hafta sonu :)
bi de gittiği birlik nosu oluyor ordan arkadasıma ulaşabilir miyim?yoksa başka numara mı vericek bana? bilgilerinizi paylaşır mısınız:)teşekkürler herkesee. :)
ewet canım usta birliğinde sabit hat bir no verdii..ben ordan arıyorum onu..yani asker yakınları o numarayla askerlerine ulaşıyorlar ..o da ankesörlüden arıyorr...hani sabit hat gibi mi no mu canım o ? kusura bakma saçma bi soru oldu ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?