Askerlikten sonra ki değişimler?

Snt55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
1.920
5
78
Antalya
Kızlar sevgilim askere gitmeden önce herkez çok değişicek filan diyordu. Kötü yönde tabi.Ama benim askım çok daha anlayışlı daha çok bağlı oldu bana.Siz ne gibi değişimler gördünüz merak ediyorum. Daha yeni başladı askerlik gerçi ne olcağı belli olmazda :)
Hadi bakalımm siz ne gibi değişimler gördünüz ?

Askerlik kimini iyi, kimini kötü yönden değiştirir. Ama bu ordaki bulunduğu ortamla alakalı diye düşünüyorum. :44:
Aslına bakarsan askerlikteki şu 15 ay, aşkın sınavı diye adlandırıyorum ben bunu..
Nişanlım hem iyi, hem kötü yönden değişme uğradı. Agrasifleşti, her dediğime kızar oldu, yeri geldi kalbimi bin parçaya böldü ama bu benden soğuduğu anlamına mı geliyor hayır. Arada mesafe var kaç saatlik olduğu önemli değil, sonuç olarak mesafe var.
Hem şöyle birşeyde var, mesafeler sağlam olan aşkın bağlılığını hep arttırır :34:
Dilerim askerinin sana bağlılığı hep artar :17:

Allah kavuştursun :72:

Son düzenleme:
Bana da değişecek demişlerdi askerde ama çok kötü yönde diyen olmadı aşkınız tazelencek dediler nitekim de öle oldu ama tabi ki oranın psikolojisiyle çok agresif gergin her dediğime kızdığı zamanlarda oldu ama biliyorum ki geçici bu dönemler oradaki psikoloji ayrı hele ki zor bir yerde doğu da askerse daha fazla idare gerektiriyor

Hiç değişmedi çok şükür ne askerlik esnasında ne de askerlikten sonra noluyor yani, mutasyona mı uğruyorlar askerdeyken. ?

Hiç değişmedi çok şükür ne askerlik esnasında ne de askerlikten sonra noluyor yani, mutasyona mı uğruyorlar askerdeyken. ?

Ne güzell siz atlatmışssınz. Mutasyona uğramak demiyelim de canım şartlar zor olunca insanın psikoljsi günden güne değişebiliyor sevglsine sevdklerine ters davranabiliyo. Bizdede bi değişiklik yok ama çevremde genelde bu tarz söylentiler dönüyo birde sizlere sorayım dedim :)

Ne güzell siz atlatmışssınz. Mutasyona uğramak demiyelim de canım şartlar zor olunca insanın psikoljsi günden güne değişebiliyor sevglsine sevdklerine ters davranabiliyo. Bizdede bi değişiklik yok ama çevremde genelde bu tarz söylentiler dönüyo birde sizlere sorayım dedim :)

Sağol canım siz de atlatırsınız inşallah hayırlısıyla içini ferah tut tabi askerdeki insana biraz daha anlayışlı davranmak da lazım.

İnanma o söylentilere canım bana da çok diyen oluyor, askerin eğer karakterine sahip bi insansa gelince de eskisi gibi olur. :34:

canım askerin yeni gitti sanırım daha baştasın bende başta sayılırım 3 ay oluyo gideli ama biz nişanlıyken nasılsak öyleyiz :1: nereye gitti askerin

Ağrı da canm acemilk bitti işte cuma günü gönderdk daha çok yeniyizz anlıcağnnn :2:

benimkide şırnağa gitti canım pazar günü sende bende doğu yareniyiz :(( napalım dayanıcaz sıkma canını onlar bizden güç alıcaklar görevi ne olucak belli mi..ne olarak gitti

Sağol canım siz de atlatırsınız inşallah hayırlısıyla içini ferah tut tabi askerdeki insana biraz daha anlayışlı davranmak da lazım.

Çok haklsn en ufak bişeyde neyn var ne oldu diye sormaya baslıyo alıştım tabi yavaş yvaş nasıl davrnamam gerektğni öğrendmm. Şuan çok iyi armz inşlahh öyle de devam eder :17:

benimkide şırnağa gitti canım pazar günü sende bende doğu yareniyiz :(( napalım dayanıcaz sıkma canını onlar bizden güç alıcaklar görevi ne olucak belli mi..ne olarak gitti

Ulaştrma olarak gitti canm dün belli oldu işte 2 gündr moralm çok bozuk unimog vermsler il il gezcek bu bombadr filan öyle şeyler taşıcakmış. Çok zor gerçkten allah asıl onlara kolaylk versin buz gibi havada nasıl yapıcak bilemiyrum. Sizin ne haytm acemlği nerede yaptı ?

Ulaştrma olarak gitti canm dün belli oldu işte 2 gündr moralm çok bozuk unimog vermsler il il gezcek bu bombadr filan öyle şeyler taşıcakmış. Çok zor gerçkten allah asıl onlara kolaylk versin buz gibi havada nasıl yapıcak bilemiyrum. Sizin ne haytm acemlği nerede yaptı ?

canım benim eşim ilk acemiliğne burdura gitti ama orda 15 gün kaldıktan sonra tokata sevkettiler orda bitirdi acemiliğini 75 gün yaptı..benim eşim hudut askeri sınırda beklicek :((( evet allah onlara yardım etsin bize de sabır versin ,içimize ferahlık versin ne diyim

canım benim eşim ilk acemiliğne burdura gitti ama orda 15 gün kaldıktan sonra tokata sevkettiler orda bitirdi acemiliğini 75 gün yaptı..benim eşim hudut askeri sınırda beklicek :((( evet allah onlara yardım etsin bize de sabır versin ,içimize ferahlık versin ne diyim

Benm kide burdurda yaptı acemlği. Brde evilisiniz size daha zordur canım ya :( Öyle tabi canm dicek bska bisey yok..

Benm kide burdurda yaptı acemlği. Brde evilisiniz size daha zordur canım ya :( Öyle tabi canm dicek bska bisey yok..

evet canım evliyim 2 yaşında oğlumuz var çoook zor gerçekten aslında kısa dönem yapıcaktı okuyodu gecikiyodu fakat yaş sınırı düşünce mecbur gitti 28 yaşında bu arada kendi yaşıtlarıylada değil

evet canım evliyim 2 yaşında oğlumuz var çoook zor gerçekten aslında kısa dönem yapıcaktı okuyodu gecikiyodu fakat yaş sınırı düşünce mecbur gitti 28 yaşında bu arada kendi yaşıtlarıylada değil

Eşin için de zor olmuştur allah kolaylk versin size ne diyim hayatm. Çocğnz daha küçkmüş ama yine de özlüyodur babasını heralde :)

Çok yerinde bir konu olmş.Bende netten hep okurdum korkardm.aşkın gerçekse kuvvetliyse dahada kuvvetleniyor..değilsede bitiyor..şükür 8 buçuk aydr çok kötü yönde değişim olmadı biraz agresiflik geldi sankii ama sevgi bağlılık katbe kat arttı..ama bnm endişem askerlik bitimi onuda o zaman görücez

Son düzenleme:
Çok yerinde bir konu olmş.Bende netten hep okurdum korkardm.aşkın gerçekse kuvvetliyse dahada kuvvetleniyor..değilsede bitiyor..şükür 8 buçuk aydr çok kötü yönde değişim olmadı biraz agresiflik geldi sankii ama sevgi bağlılık katbe kat arttı..ama bnm endişem askerlik bitimi onuda o zaman görücez

Ne güzel az bizamanınızda kalmış :) İnşallah gelince daha güzel olur tatlım zaten 8 aydır değişmediyse daha da değişmez sevginiz gerçekmiş demekki :nazar:

Back
X