Hiç değişmedi çok şükür ne askerlik esnasında ne de askerlikten sonra noluyor yani, mutasyona mı uğruyorlar askerdeyken. ?
Ne güzell siz atlatmışssınz. Mutasyona uğramak demiyelim de canım şartlar zor olunca insanın psikoljsi günden güne değişebiliyor sevglsine sevdklerine ters davranabiliyo. Bizdede bi değişiklik yok ama çevremde genelde bu tarz söylentiler dönüyo birde sizlere sorayım dedim :)
Ne güzell siz atlatmışssınz. Mutasyona uğramak demiyelim de canım şartlar zor olunca insanın psikoljsi günden güne değişebiliyor sevglsine sevdklerine ters davranabiliyo. Bizdede bi değişiklik yok ama çevremde genelde bu tarz söylentiler dönüyo birde sizlere sorayım dedim :)
canım askerin yeni gitti sanırım daha baştasın bende başta sayılırım 3 ay oluyo gideli ama biz nişanlıyken nasılsak öyleyiznereye gitti askerin
Ağrı da canm acemilk bitti işte cuma günü gönderdk daha çok yeniyizz anlıcağnnn :2:
Sağol canım siz de atlatırsınız inşallah hayırlısıyla içini ferah tut tabi askerdeki insana biraz daha anlayışlı davranmak da lazım.
benimkide şırnağa gitti canım pazar günü sende bende doğu yareniyiz( napalım dayanıcaz sıkma canını onlar bizden güç alıcaklar görevi ne olucak belli mi..ne olarak gitti
İnanma o söylentilere canım bana da çok diyen oluyor, askerin eğer karakterine sahip bi insansa gelince de eskisi gibi olur.
Ulaştrma olarak gitti canm dün belli oldu işte 2 gündr moralm çok bozuk unimog vermsler il il gezcek bu bombadr filan öyle şeyler taşıcakmış. Çok zor gerçkten allah asıl onlara kolaylk versin buz gibi havada nasıl yapıcak bilemiyrum. Sizin ne haytm acemlği nerede yaptı ?
canım benim eşim ilk acemiliğne burdura gitti ama orda 15 gün kaldıktan sonra tokata sevkettiler orda bitirdi acemiliğini 75 gün yaptı..benim eşim hudut askeri sınırda beklicek(( evet allah onlara yardım etsin bize de sabır versin ,içimize ferahlık versin ne diyim
Benm kide burdurda yaptı acemlği. Brde evilisiniz size daha zordur canım yaÖyle tabi canm dicek bska bisey yok..
evet canım evliyim 2 yaşında oğlumuz var çoook zor gerçekten aslında kısa dönem yapıcaktı okuyodu gecikiyodu fakat yaş sınırı düşünce mecbur gitti 28 yaşında bu arada kendi yaşıtlarıylada değil
Çok yerinde bir konu olmş.Bende netten hep okurdum korkardm.aşkın gerçekse kuvvetliyse dahada kuvvetleniyor..değilsede bitiyor..şükür 8 buçuk aydr çok kötü yönde değişim olmadı biraz agresiflik geldi sankii ama sevgi bağlılık katbe kat arttı..ama bnm endişem askerlik bitimi onuda o zaman görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?