çok fazla büyütüyorsunuz gözünüzde, Allah korusun ölüme gitmiyor ya, okumaya gidiyor.. hem de dünyanın öbür ucuna değil, başka bir şehre sadece..şuan endişelerinizi çok iyi anlıyorum ama gerçekten korkacak hiçbir şey yok, eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi sevginiz daha da güçlenir bu süreçte.. siz şimdi gidince sanki 4 sene boyunca hiç gelmeyecekmiş gibi gözünüzde büyütmüşsünüz.. ama o kadar çok tatil oluyor ki aralarda, isterseniz en fazla(en fazla o da yani-tabi maddi anlamda çok çok zorluk çıkartmayacaksa size) 2 ayda bir görüşürsünüz.. çok uzak bir şehir olsa bile.. ben 1 yıldan fazladır yurt dışındayım, neredeyse her iki ayda bir geldim Türkiye'ye ve ben buraya gelirken bizim ilişkimiz daha 3 ayını yeni doldurmuştu.. öyle güçlü bir ilişki değildi yani.. ama buraya geleli ben kat ve kat güçlendi ilişkimiz.. gelirken biz de çok üzüldük, hatta her dönüşümde yine ağlayarak geliyorum ama bir iki güne geçiyor.. hem artık her şey o kadar kolay ki..hele skype, hayat kurtarıcısı neredeyse.. :)) türkiyede olsam bu kadar çok görüşmezdik diyebilirim, o derece yani..
yani çok abartmayın kızlar... dalga geçmiyorum, eleştirmiyorum, yanlış anlamayın sakın..aynı şeyleri ben de yaşadığım için biliyorum ve sadece sizi rahatlatmak için söylüyorum bunları... :))
ha sizden uzaklaşınca değişecek, sizden soğuyacak biriyse zaten hiç değmez onun için üzülmeye
)
şimdi hiiiç canınızı sıkmayın ve yanyanayken geçirebildiğiniz kadar keyifli zaman geçirin.. sonra pişman olmayın birlikte olduğumuz vakitleri ağlayarak üzülerek geçirdik diye..