Aşkım gidiyor nasıl dayanacam ben nasıl olacak böyle:((

Haklısın canım aslında bende güveniyorum güven olunca dediğin gibi korkmamak lazım ama ne biliyim gidiyo diye heralde yediremiyorum kendime

Evet canım güven var dediğin gibi bu bizim için avantaj zaten dediğin gibi önemli olan küçük şeyleri büyütmemek 2 aya birde olsa görüşmeye çalışacaz canım .

Çok güzel çok doğru konuşmuşsun canım oda diyor geleceğimiz için uğraşıyorum şimdi biraz üzülecez ama sonunda biz sevinecez diye.Bide bu bizim için imtihan Allah'ın izniyle bu imtihanı kazanacaz bizde Saol canım

Okuyorum bende canım ama 2 yıllık bilg.proğramcılığı aşkım 4 yıllığa gidecek 2.girişi sınava aöl mezunu öğretmenlikleri istemediği için bi sene daha denedi pdr geldi bu seferde zaten ben başta inş.buraya çıkar diye dua ediyodum son zamanlar dedim Allah'ım bizim için hayırlısı neresiyse orası olsun diye çünkü benim yanımda olupta ayrı olmamız Allah korusun daha kötü olurdu.Allah'ın izniyle o emeği verip imtihanı kazanacaz canım bizde

l

Haklısın böyle bide gerçekten sevip sevmediğini değişip değişmediğinide anlamış olcam

2016 yılının eylül ayında geri gelecek heralde :26:

Öyle olacak Allah'ın izniyle yada buraya geçiş yapacak puanını yüksek tutup

Senin dediklerinin aynısın diyor sevgilimde canım aşkım niye ağlıyorsun bu kadar ölüme gitmiyorum ya ben diyor bide sordum geçen sen hiç korkmuyormusun gidince bişey olur diye oda benim içim rahat herşey aynı olacak kalan zamanımızıda ağlayarak geçirmeylim aşkım diyor ama gelin görünkü onun yanına gidince dayanamıyorum boğazım düğümleniyor hemen çocuk gibi ağlamaya başlıyorum biliyorum onunda şuan güçlü görümeye çalıştığını son gün oda benim gibi olacak aşkım ama şimdi bari öyle yapmamaya çalışıyor işte[SUB][/SUB]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…