Askim gitti :-(

sayılı gün çabuk geçer
19 gün ne ki bizim aylar oldu
resimleri olmasa yüzünü unutucam

Selam ,

Benimkide bugün gitti p.tesi gelcek

Bende bugün tatilden geldim ,

Ama biz 13 Şubattan beri görüşmüyoruz ayrıydıkta

İnş pazartesi görüşeceğiz...

Senin 19 günde çabucak geçer canım yha , üzülme senn

19 gün müüü
ben 1 senedir görmüyorum sevdiğimi
ama 15 gün sonra göreceğim nasipseee

Sayılı gün çabuk geçer, sıkma tatlı canını...

Benim erkek arkadaşım da Cuma günü yakın arkadaşının ablasının düğününe gitti onların memleketine annesiyle falan. 1 hafta sonra gelecek inşallah. Geldikten sonra hep beraberiz nasılsa, gelir geçer.

ay benim aşkımda bu akşam gitti yarın gece gelicek aynı şehirde ama uzakta olucaz. en kötüsüde yarın buluşamıcaz.

Ay öyle deme, icim icimi yiyor zaten O gittigi 2 arkadasini hic sevmiyorum, cok pisler

zaten nedense bu tatillere pis arkdaşlarla gidilir hep ..canım zaman geçer ne biliyim tatilde diye askerde değil ya ara msj at konuş pek boş bırakma yani bence....için içini yemesi normaldir otele gitmişler hemde türkiyede bide hangi ilde onuda sölerimisin...ama umarım bi an önce zaman geçer ve kavuşursun sevdiğinee

Evt ya Arada sirada Face'den mesaj atiyo, telefonu yurtdisindan oludugu icin Türkiyede kullanamiyor.. Otelden Kayseriye gidince alirim yeni bir hat diyordu. Bakalim :)
Faceden bi kac resimlerini gördüm, baya aile oteli gibi yaa, havuzda kiz miz gözükmüyo, hihihihi Biraz rahatladim, otel Marmarisde :)

Erkek arkadasim 16 gün sonra geliyoooo.. O gelmeden sacimi mi boyasam ne Resimdeki kiza bayildiiiiim.. Az solaryuma giriyim, sonrada sacimi boyatiyim. Rengi baya hosuma gitti. Bu renkin adi nedir acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…