Aşkım lütfen çocukça tripler atma..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Kızlar sevgilimle gün içinde kısa kısa mesajlaştık ama sohbet havasında değil kim ne zaman gördüyse o zaman cevap verdi..
Ben de özlemiştim işteydi telefonla konuşuruz diye bekledim eve gidince..Sınavları falanda var işte bi taraftan yoruyo onu çok yorgunum aşkım uyuyabilirim dedi ben de tamam aşkım dedim sonra yarım saat geçti mesaj atmış bitanem benim diye baktım cevap vermedim..
Aradan bir saat geçti daha uyumadın mı ben uyudun sandım diye..
Yok uyuyamadım aşkım çok halsizim anneme masaj yaptırdım abimde burda okey atalım dedi okey oynıcaz dedii..
Ben seni ders çalışsın diye telefonla konuşmak istediğim halde diyememiştim iyi oyunlar yazdım..
oyundan sonra bana mesaj atmış aşkım benim seni ihmal ettim biliyorum zaten oynamak istemiyodum ama bugünü kendime ayırmak istedim abim yarın gidiyo yazmış..
Ben de abin zaten her hafta sizde senden daha mı önemli dinlenseydin yazdım..
Özür diledi falan sadece beni özle ben seni özlüyorum falan yazmış telefonda bana yakınlaşmaya falan çalıştı ben de "sen beni değil oyunu özlemişsin" diyince aşkım lütfen çocukça tripler atma abim oynayalım diyince kıramadım yazdı..
Ben de Sen bana bebeksin sen demiyo musun atarım özledim aşkımı dedim..
Aşkım bebeğimsin sen benim ama bebek olman güzelde böyle çocukça tripler yapınca bilmiyorum yazmış ( gülerek)
Gönlümü aldı sırnaştı :) konuştukta telefonda...
Çok sinirlendim ben o ders çalışsın zaten işleri de bu ara yoğun diye telefonla konuşalım bile diyemedim o beni hiç özlememiş demek ki abisiyle okey oynuyor.. 4 gündür zaten doğru düzgün konuşmadık..
Böyle işte kızlar bi dert değil ama sizinle paylaşmak istedim ne düşünüyorsunuz..

Yaslariniz kac canim?

Allah başka dert vermesin inşallah, mutlu bir çift gibi görünüyorsunuz tek derdiniz bu olsun :)

çok takma ya, insan ders çalışırken ufak bi dürtüde kolayca bırakabiliyo. sen benim yüzümden olmasın çalışsın demişsin o da üstelememiştir ama oyuna çağrılınca oynamakvarken niye çalışsın ki.. burda neler neler yazanlar var bak anlayış gösterip gönlünüde almış :) en kötü derdin bu olsun canım

canım evet şükür ama demek ki abisini oyunu daha çok özlemiş benimle doğru düzgün yazmadı..

Allah başka dert vermesin ne diyim..
Ama benim bu tarz saçma şeylere takan insanlarla asla işim olmaz
inşallah o çocuk senin bu saçma takıntılarına katlanmaya devam eder
şimdi başka yorumlar yazıp canını sıkmak istemem..

Abisi ile oyun oynamak istemiş oynamış bunda bir durum yok unutmayın sizden önce onlar vardı bu şekilde yaparak uzalaştırırsınız kendinizden her zamn sizinle vakit geçirecek diye bişey yok

Abisi ile oyun oynamak istemiş oynamış bunda bir durum yok unutmayın sizden önce onlar vardı bu şekilde yaparak uzalaştırırsınız kendinizden her zamn sizinle vakit geçirecek diye bişey yok
her zaman benimle vakit geçirse hiç önemli değil 4 gündür dersler iş falan yoğundu pek görüşemedik haliyle yarım saatini de bana ayırır diye düşündüm..

sıkmayın canınızı insan bazen konuşmak şstemeyebilir de yalız kalmak ister ya da başka leyler yapmak ister

Bi kaç gündür doğru düzgün ara ara yazıyoruz...
Bi yarım saatini de bana ayırsın istedim..

Arada sirada oyle seyler olur sende haklisin ozlemissin ama onunda biraz degisiklige ve kafa dagitmaya ihtiyaci varmis daha sonra bol bol konusursunuz ve telafi edersiniz birsey olmazzz biraz anlayisli olmak ve fedakarlik yapmak lazim

sadece erkekler değil benim gibi hatunlarda çocukça buluyor bu tripleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…