Aşkım lütfen çocukça tripler atma..

erkekler bızden cocuktur kendılerını hep olgun gorselerde benım erkek arkadasımda diyo ama oyle değil tabi:)

erkekler bızden cocuktur kendılerını hep olgun gorselerde benım erkek arkadasımda diyo ama oyle değil tabi:)
Aynen canım benimki biraz olgundur bana bakarak :) ama insan bazen şımara biliyo sevdiğine bu da çocukluk olarak Anlaşılıyor demek ki :)

benim erkek arkadaşımda abisinin şehrine gitti ve benimle neredeyse hiç konuşmuyor ben bu insanları her zaman görmüyorum diye..ama diğer erkek kardeşine whatsaptan bakıyorum sürekli çevrimiçi sevgiliside çevrimiçi oda sonuçta her zaman görmüyo bu insanları ama sevgilisinide ihmal etmiyo bende kızdım söylendim baya hatta konu açayım diyodum ama taşlanmadan susayım bence

Bence de canım bn bir sürü azar işittim :)
Aynen sanki tek bizimkilerin abisi anlamıyorum bazen :)

Bence de canım bn bir sürü azar işittim :)
Aynen sanki tek bizimkilerin abisi anlamıyorum bazen :)
benimki yine kırk yılın başı gitti o yüzden pek ses etmiyorum canım her hafta olsa bende aynı tepkiyi verirdim bayanlar kızıyo ama ben anlıyorum seni

benimki yine kırk yılın başı gitti o yüzden pek ses etmiyorum canım her hafta olsa bende aynı tepkiyi verirdim bayanlar kızıyo ama ben anlıyorum seni
Canım şu bi kaç haftadır böyle sanki uzak bi yerden geliyo abisi tamam abisidir görüşücek ama ayda yılda değil ki her hafta sonu bunlarda..
Siz ne kadardır birliktesiniz canım

Senin sevgilin yurtdışındaydı yanlış hatırlamıyosam nasıl gidiyo canım
Ayrıldık daha yeni.Kendisi de kabul etti.Soğumuş sorunlardan.Bilirsin onlar dedi mi biter.Zamana ihtiyacım var arada konuşalım dedi.Ben de bitirdim.

Canım şu bi kaç haftadır böyle sanki uzak bi yerden geliyo abisi tamam abisidir görüşücek ama ayda yılda değil ki her hafta sonu bunlarda..
Siz ne kadardır birliktesiniz canım
evet sürekli olunca insanın canı sıkılır gündüz zaten iş okul derken görüşülmüyo akşam bari konuşalım dimi..bizim daha yeniyiz beş ay bitti siz?

Ilk zamanlar öyle oluyo canım siz daha yeniymişsiniz biz ilk bir yıl sürekli mesajlaşırdık ergenler gibi :) elimizden telefon düşmezdi sabah başlardık gece uyuyana kadar düşün artık sevgilim senden trip yicem korkusuyla hiç bi yete gitmiyodum Abim çağırıyordu geri çeviriyordum diyo şimdi şimdi söylüyo bunları :)
2 yıl oldu canım 2 Yıldır birlikteyiz biz

Ayrıldık daha yeni.Kendisi de kabul etti.Soğumuş sorunlardan.Bilirsin onlar dedi mi biter.Zamana ihtiyacım var arada konuşalım dedi.Ben de bitirdim.
Üzüldüm canım Hayırlısı olsun boşver takma karşına daha iyi insanlar çıkar inşallah

canım evet şükür ama demek ki abisini oyunu daha çok özlemiş benimle doğru düzgün yazmadı..
ozleyebilir de, 'abi' sonucta, ailesinden biri, cani cigeri.. bu konuda trip atma hakkina sahip gorecek kadar benmerkezci olmamak gerek.. onlar da onemlidir onun icin, tek sen degil yani

bende diyorum ama çoğunlukla dinlediği organ kulak olmadığı için başka yerinle de dinleyince de anlamıyor.inşallah kulakları gelişirse duyacak,sonra sıra beyin gelişimine gelecek bi de anlaması lazım.

şimdi içeriği silince konu yok olmuyor., adminler geri getiriyor. alıntılarla zaten herkes görüyor. ve üstüne bu yasak olduğundan ceza yiyorsunuz, kısaca anlamsız yaptığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…