Aşkım lütfen çocukça tripler atma..

yine bir linda yine bir sevgili takıntısı...linda Allah rızası için bebeğim sen ayrıl ben senin dibinden hiç ayrılmayacak ağzının içine gözünü kırpmadan bakacak anasız babasız hamile ablasız çöpsüz üzüm bulacam yeminle...hatta bak başlıyorum sosyal hizmetlerin listesinden

yaşın küçük zaten bu yaşta böyle tripler atmıycaksında 30 undamı atıcaksın keyfini çıkar , ilerde yaş aldıkça sanada çocukca gelicek daha olgunlaşıcaksın , şimdilik rehat ol.

Ben eğer ki böyle birini isteseydim arada mesafelere rağmen katlanmazdım biz birbirimize 5 saat uzaklıktayız..
E haliyle ilgi istiyorum ve istediğim çok bişey değil özledim regl dönemindeyim haliyle duygusal oluyorum bana da bir yarımsaat ayırsın istedim amacım uzatmak değildi uzatmadım da zaten gönlümü aldı ve haklı olduğumu beni ihmal ettiğini söyledi..

Gülüyorum
hem bize bu diyalogu okuttunuz için
hemde telefonda bana yakınlaşmaya çalıştı nedir abi, bebelerin cinsel hayatları böylemi oluyor

size tavsiye ben 27 yaşında eğlenceli biriyim ama böyle çocuklaşmalar direk olarak çocuklaşmaktır, şirin olmak eğlenceli olmak bu değil

Kızlar size sesleniyorum. Erkeklerin siz dışında tek işleri dersleri yada işleri değildir. Bunu bilin artık. Bilmeniz için kaç milyon kez terk edilmeniz lazım?

trip yetkisi varsa eğer bu kadınındır tripli erkek istemiyoruzzzzzzzzz

Abisi ile oyun oynamak istemiş oynamış bunda bir durum yok unutmayın sizden önce onlar vardı bu şekilde yaparak uzalaştırırsınız kendinizden her zamn sizinle vakit geçirecek diye bişey yok
bu üyeye teşekkür ediyorum.
zira çocugun kibar kibar dile getiremediği ve konu sahibininde anlamadığı durumun mailini yazmış.
umarım anlaşılmıştır

O abisi siz sadece sevgilisisiniz. Yerinizi bilin, böyle saçma şeyler yüzünden ilişkinizi mahvetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…