Aşkım lütfen çocukça tripler atma..

seyyy simdiii bis askısımlaa süperis çok seviorus da birbirimizi tamam mı ben bebek olduğum için en birinci asıklar bisisss
ayyy süpersinn canım :)
aşkitoommm beni niye 2 dk da bir aramadın
günde 4 SAAT konuşuyos ama yetmiyo
bende ağladımmmmm

Öf. İçim şişti. Bayağı okudum ama sonra baktım ki "aşkım"dan geçilmiyor, dayanamadım, bıraktım okumayı. Bu kelime bu kadar mı iticileştirilebilir.. Ne anlıyorsunuz böyle vıcık vıcık ilişkilerden anlamıyorum. Herşeyi bırak, hayatını kenara koy, benimle ilgilen aşkım yoksa bak kavga çıkar, trip çıkar. Valla çok sevimsiz tripler bunlar. Bu erkekler bu kadar sorun çıkaran kızlarda ne bulur, niye çeker anlamam. Daha önceki konularına bakılırsa bu adamın seni terketmesi artık sabrının taşmasına bakar. Aniden ondan alışık olmadığın bir tepkiyle karşılaşır ya da terkedilirsen hiç şaşırma.

Sevgili linda,

Aslında tüm bunların bir hayal ürünü olduğunu ve bize inandırmakla kalmayıp kendinin dahi inanmaya başladığını düşünüyorum. Zira bir insanın hele bir erkeğin 'seni mutlu edemiyorum, böyle anlarda keşke doğmasaydım diyorum' demesi bir de salya sümük ağlaması pek olası gelmiyor.

Diğer bir olasılık kişilik bölünmesi rahatsızlığına sahipsin ve bir kişiliğin mükemmel erkek adayı ile aşk yaşıyor.. Lakin bu kişiliğinin dikkat etmediği şey, fazla sulandırılmış bir ilişki gibi durduğu..

Verdiğin tepkiler, tartışma konularınız ömrümden ömür götürecek cinsten. Bu nedenle yazımı burada noktalıyor, görmezden gel butonuna basmak için sayfayı çeviriyorum.

Cem yılmaz'ın gösterisinde vardı ya neredesin aşkım buradayım aşkım ordasın aşkım burdayım aşkım diye :) onu hatırlattı bana. Yaşlarınız küçük daha dolayısıyla kızamıyorum, yadırgamıyorum ama bunda bir şey yok. abartmayın.

Derdın nedır lında?
Hem sevgılını korur nıtelıkte cevaplar verıyorsun, hem de bıze ''ben haklıyım'' ımajı yaratıyorsun...
Ben anlamadım senı, konularını nıcedır takıp edıyorum ancak sende cozemedıgım bır sey var.
Nıye bu kadar bu cocugun ustune dusuyorsun?

gerçekten çocukça bu tripler...
oynasın ne var bunda...
haksız değil sevgilin...

Benim sevgilim de beni böyle yordu çok. Ablama gideceğim akşamlarda üzülüyordu konuşamıycaz diye. Iş toplantısına gidip 4 saat konusamazsak "hiç mi wcye gitmedin de aramadın" diyordu. Günde 4saat en az konuşuyorduk ama hala yetmiyordu ona. Kendisi gün içinde fazla konuşamadık diye (2saat falan olmuş az dediği), arkadaşına gitmişse erken dönüyordu ve bunu benden de bekliyordu. Konustum çok, anlamadı. Kırılmasın diye kendimi paraladim. Kendime ayirdığım vaktim kalmadı hiç. Ayrıldık 1 hafta oldu. Ne kadar yorulduğumu şimdi çok daha iyi anlıyorum. Çok bunaltıcı bir durum gercekten. Insanı uzaklaştırıyor bu tarz davranışlar.

Ben kardeşimle oyun oynamak istesem ve bana "kusura bakma abla, oyun oynayamam sevgilimle konuşmam lazım" dese pek hoş düşüncelerde olmazdım.
Abisi her hafta geliyorsa siz de her gün konuşuyorsunuz mesela...
Bence de çocukça.

Ayy ne kadar güzel ya. Bir erkeğin böyle olması çok nadir sanırım

Şu hayatta her şeyin aşırısı zarar. Inanın bana, sevginin ilginin de aşırısı yıpratıyor insanı.
Bizde de sorun var ama sanki. Fazla olsa "off çok fazla" diyoruz, olmasa "niye olmuyor" diyoruz. Şahsen ben öyleyim. Bahsettiğiniz kadar olmasada sürekli sürpriz yapan, hediye alan, aşkını sevgisini vıcık vıcık yaşayan biriyle birlikteyken soğumuştum. Şimdi ise sevgilim bana vakit ayırsın ilgilensin, aşkını sevgisini göstersin diye gözünün içine bakıyorum

Gerçekten çocukça.Yahu uyuyacağım demiştir uykusu kaçmıştır.Yatacaktır abisi oynayalım demiştir kıramamıştır.Veya o an canı oynamak istemiştir.Hayatı bu kadar planlı yaşamk niye.Herşeyin altından birşey aramak niye.Aman bunu yapmadı demek ki sevmiyor özlemedi diye sorgulamak niye.
Bir de,sen sen ol abi kardeş aile ilişkisine karışma.Hele de sadece sevgiliyken.İster her hafta gelir abisi ister hergün yine de oynamak ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…