Aşkım ne ya yeterrr ya ..

Diyebilir annesisonucta istediği şekilde hitap edebilir.

Aşkım özel bir kelimedir bana görede. Hadi küçüktür oğlun vs dersin de eşşek kadar adama ihtiyar bir kadının aşkım demesi kadar itici bir durum varmı ki. Saçma bir sesleniş saçma bir duruş.

o değilde ben kardeşlerimde aşkım diyorum banada kızan varmıdır acaba

Ne tatlı desin nolcak annesi sonucta.. 9 ay karnında taşımış emek vermiş desin kıskanmaya gerek yok bencee

Sizle evlenmeden öncede mi aşkım diye hitap ediyormuş acaba. Yersiz bi kıskançlık olmuş bence annesi sonuçta kalkıp kuzeni dese bi arkadaşı dese anlarız da annesi diyormuş.

Benim kV de eşime aşkım diyor ve hiç sorun değil çünkü ben de kızıma aşkım diyorum ilerde damat buna bozulsa kafasını kirarim

Anneyse anneligini bilsin tam bir gicik yerini bilmeyen kiskanc kaynana. koca adama askim neymş ya direk soyleyin.bir daha kocama askim deme diyin

Yok artık annesinden mi kıskanıyorsunuz? Annesi aşkım dese ne olur?

Valla ben olsam bende sinir olurum haklisin o ne öyle hiç sevmem, eşine söyle diycem ama esin soylesin ne var diycek büyük ihtimalle. sen kaynanana citlat derim hiç cekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…