Aşkım ne ya yeterrr ya ..

Ben de oğluma diyorum sen Aşksın Cansın diyorum
Aşk diiliim ben aaperenim (alperen) diyor.

Buyudugunde demem heralde oglumsa oğlum evlenmiş barklanmis aşkım demem sanırım. .
Bi aşkı varsa o da karisidir

Aslında aşkım demesi gayet normal ama bazı kayınvalideler gıcıklığa yapıyor bunu hisseden gelinlerde gıcık oluyor haliyle belki sizin de öyledir ama yok alışkanlıktan gelen bir şeyse karışma hakkınız yok

Bende oğullarıma aşkım diyorum. Ben aşk neymiş onlarda öğrendim. Meğer tüm sevgiler geçiciymis evlat sevgisinden başka. İnsan kaşına, gözüne, dudağının kivrimina, kirpiginin dizilisine, tırnağına kadar her zerresine hayran olduğu bi canlıya aşkım demeye hakkı yok mu? Hele ki onun yıllarca kahrını çekmiş annesinin hakkı yok mu? Ben oğluma aşkım diyorum o da bana canimmm diyo. 20 sene sonra kızın biri çıkacak ve "benim kocama nasıl aşkım der" mi diyecek. Eğer diyecek olursa sacmalamasin bi zahmet. Ben olmasam o kocam dediği oğlum olmazdi.

Ne varki bunda? Gereksiz kiskanclik sizinki. Ben de kardeşlerimin ikisine askim derim mesela. Esleri de beni mi kıskansin. Gerci daha evli değiller ama evlenseler de derim yani :) bir bayan daha konu acmisti sizin gibi ablasi askim diyor diye kiskaniyordu. Hic gerek yok huzur bozmaya yahu. Kardesim yani askim da derim bebeğim bitanem de. Çocuğum olsa ona da derdim kesin yani.

ınan bosuna gerıyorsun kendını
sonucta esı-askı sensın bosver desın cıddıye alma :)
cıddıye almazsan der der sonra bırakır

Annesi nolcak ki :)) annesi esimi bebegim diye seviyor.. çocuk gibi oper koklar.tuhaf gelir bana gormedigim icin ama empati yaptim bunca zaman. 5 senelik evliyim hic takilmadim. Simdi minicik bi oglum var askim diye seviyorum evlensede askim derim herhal desin boşver derdin bu olsun

Size karşı bir art niyetle gıcıklık olsun diye söylüyorsa sıkıntı ama onun dışında çok da üzerinde durulacak bir konu değil bence :)

Aşk kavramı yalnızca eşe duyulup hissedilmez. İlahi aşk, anne, baba, evlat aşkı, hayvan aşkı, doğa aşkı, vb.

Aşk, sevgi duygusunun daha yoğun şekilde hissedilmesi halidir.

Bir erkek eşine bebeğim diye hitap ederse orada eşi onun bebeğimi oluyor. Bebekler korunmaya, ilgilenilmeye muhtaçtır. Bu sebeple senin yanındayım mesajını verir böyle seslenirken eşine.

Yani klişe haline gelip herkesin ağzında sakız olmuş bu kelimeyi belki de en içten en doğru zikredenler belki de şefkati sevgisiyle annedir.

O kadar lüzumsuz ki şuan taktığınız şey bana çok abes geldi.

Son düzenleme:
Sesli güldüm Allah askına bunda dert edilcek ne var ya.Vallahi dertsizlikte zor, insan neleri diline doluyor yaa ben vefat

Bu nedir yaa bir anne evladini nasil sevecegini ona nasil hitap edecegini gelinine mi soracak istedgi gbi hitap eder rahatsz olunacak bsey yok bnm kv esimi severken buna benzer kelimeler kullaniyor anne o istedgni soyler ve bnim kendi dusuncem sizinki annesnden oglunu kiskanma .. Su anne ile evladinn arasndaki hitap seklinden bile onlari kiskanan insanlardan hc haz etmem bu ne yaaa saka gbi

ben de bazen ogluşum aşkım cennet kokulum can parçam tatlım diyorum demesem mi acaba agız alışkanlıgıdır o bence benim kv de kocamı kuzum diye sever

Sen sakamisin?! Annesinden mi kiskaniyorsun?! Yahu yaptiginda çok yanlis. Anne ogluna askim derse bu onun sevme biçimidir de sen nasil esine oglusum dersin...?

valla kafan güzelmiş canim; Güle güle kullan...

küçük çocukları,bebekleri" aşkım bebeğim sevgilim" diye severiz onu anlarımda kazık kadar adamıa komik buldum aşkım lafını ama olsun napcan oda böyle seviyor demek oğlunu idare et napcan..

O adamin annesi o bu kadar kiskanclik fazla ne derse desin niye karisiyorsun ki .s

Ne münasebet askim ne ya gitsin kocasina desin. Gerizekalı erkek anneleri... Kocalarindan goremediklerini oğullarından görmeye calisirlar.

Sen bence oğluşum demeye devam et :) özellikle o askim dedikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…