- 27 Şubat 2012
- 17.118
- 29.055
- 798
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
ınan bosuna gerıyorsun kendınıKayinvalide sürekli esime aşkım diyo . Bu ne ya sinir oluyorum gıcık oluyorum . Bi kere anlasin diye bende esime oglusum filan diye Şakayla sevdim kafasını oksadim anlasin diye . O bnm oğlum dedi hemen . O zmn bnm aşkım onun değil oğlum desin cnm desin . Aşkım ne ya . Nasil ima etsem . Boyle var mı başka eşinize annesi aşkım diyen ?
ben de bazen ogluşum aşkım cennet kokulum can parçam tatlım diyorum demesem mi acaba agız alışkanlıgıdır o bence benim kv de kocamı kuzum diye severKayinvalide sürekli esime aşkım diyo . Bu ne ya sinir oluyorum gıcık oluyorum . Bi kere anlasin diye bende esime oglusum filan diye Şakayla sevdim kafasını oksadim anlasin diye . O bnm oğlum dedi hemen . O zmn bnm aşkım onun değil oğlum desin cnm desin . Aşkım ne ya . Nasil ima etsem . Boyle var mı başka eşinize annesi aşkım diyen ?
annesi kırılabilir yazık kadına eger konu sahibine bi kötülüğü yoksa desin ne olacak kiYani annesi sonucta istediğini der .
Çok rahatsız ediyorsa eşinize bi söyleyin o uyarır.
annesi kırılabilir yazık kadına eger konu sahibine bi kötülüğü yoksa desin ne olacak ki
Evlendikten sonra kocayi adeta kendiniz icin yaratilmis, annesiyle olan iliskileri tamamen bitmis, ailesiyle mesafeli sadece sizin icin yasayan bi robot olarak isteme egilimi nedir artik ya? Annesidir doguran, buyuten kadin birakta istedigini desin. Sende cocuguna ilerde gelinin istedigi sekilde yaklas o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?