Aşkım ne ya yeterrr ya ..

Demek ki anneler evlatlarına nasıl hitap etmeleri gerektiğini evlatlarının eşlerine sormaları gerekiyormuş, bu nasıl bir kıskançlıktır oldum olası anlamam. Ben de oğlumu aşkım diye seviyorum hata mı ediyorum şimdi?
Bırakın nasıl hitap ederse etsin doğurmuş beslemiş büyütmüş o kadarcık hakkı yok mu?

banada çok itici geliyor ya. oğlum evladım suyu mu çıktı. bence kaynanana "o ne be liseli ergenler gibi aşkım felan, ne kadar itici, niye oğluna oğlum evladım demiyorsun" de. anlarsa anlar.

git konus bence kayinvaldeyle askimdan baska sevgi kelimesi yok mu onlari soylesin.evli bi adama yakismiyor ana kuzusu goruntusu

Diğer konunada yazmıştım
Aşkım diyen ağzına geriden acılıp elimin tersiyle makas alırım
Ergen kaynana

o ne yaa askim der mi annesi essek kadar adama vicik vicik, zaten anne babanin cocuguna askim demesine gicik olurum ben kaldiki koskoca adama denilecek de itici durmayacak iyyyyy. Esiniz nasil katlaniyor cok sastim yani.

hiç hoş değil ya oğluna aşkım demek ne o öyle.hem anne çocuk arası hitap olarak doğru değil. siz de eşinize erkeğim deyin sahibinin kim olduğunu duysun bir. yanında yüzüne bir bakın bakalım somurtuyor mu somurtmuyor mu?

Üfff başlığı görünce iki ergen kavga etmiş sandım
Alemsiniz gece gece güldüm
Benimde kızım var henüz bir yaşında,büyüyünce aşkım der miyim bilmem
Ama damat benle şey yarıştırmaya kalkarsa alnını karışlarım, gecemi gündüzüme katmışım ister aşkım derim ister kızım ona neymiş efendim ?
Derdin mi yok yazayım da ne yazayım derken aklına bu mu geldi anlamadım

Desın ne zararı var kı sıze... kendı oglu. Kv dıye kusur arıyorsunuz sız de habıre.

Allahim yarabbim, nasil kayinvalideler var. Siz bosverin, takilmayin.cunku yapabileceginiz bir sey yok, degistiremezsiniz esinizin annesini.

9 ay karnında taşı kanınla canınla büyüt büyük acılarla doğur gecelerce hasta diye başında gözünü kırpmadan bekle emeklerin en büyüğünü sevginin en büyüğünü evladına ver..Yeme yedir giyme giydir 1 saat gecikse evladım diye gözün yollarda kalsınn.Askere gönder her gece kötü bir haber alırmıyım diye telefon elinde uyumaya çalış ve nihayet evlendir mürvetini gördüm sevincini yaşarken yıllarını verdiğin canım kanım tek aşkım dediğin canından bir parçana sevgi gösterisi yavrum evladım aşkım dee elin kızı gelsin oğlunu senden kıskansınn..Hakkatt şakaa gibisinizz canınızmı sıkılıyor sırf laf olsun diyemi konu açıyorsunuz anlam veremedim...Dikkatinizi çekerim size koca olan adamı o kadın doğurdu büyüttü her türlü sevgisini göstericek tabii aşkımda der yeri gelir terslerde her türlü hakkı var adı üstündee anne.......

Ben de ogluma bazen askim bitanem diyorum. Oglum da diyorum da kendimi de sizin yerinize koydum annesinin esinize askim demesi de aslinda hele ki gelininin yaninda pek hos olmaz sanirim.
Bence kv ile siz muhatap olmayin. Esiniz uygun bir dille soyleyebilir mi? Bazen de kelimeler insanin agzina yapisip kaliyor, oyle alistirmissa kendini bu ister istemez boyle de gidecektir. Eger sizi oglundan kiskanmiyorsa, size davranislarinda bir durum yoksa bu duruma aliskanlik olmus diye bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…