- 6 Mart 2010
- 450
- 541
- 103
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Bende okumadım da aynen katılıyorum kadesa fikirlerine .onu okumadım da o gerizekalı annenin oğlu ile evlenen ne oluyor acaba
Abartmayın yaa annem de bana aşkım der hatta telefonunda öyle kayıtlıyım.. erkek kardeşime de der.. Bu kadar kıskançlık biraz fazla yaniKayinvalide sürekli esime aşkım diyo . Bu ne ya sinir oluyorum gıcık oluyorum . Bi kere anlasin diye bende esime oglusum filan diye Şakayla sevdim kafasını oksadim anlasin diye . O bnm oğlum dedi hemen . O zmn bnm aşkım onun değil oğlum desin cnm desin . Aşkım ne ya . Nasil ima etsem . Boyle var mı başka eşinize annesi aşkım diyen ?
ben de çok şaşkınım yaharbiden annesinin oğluna aşkım demesini çekemeyen kadınlar var,sabahın şoku oldu bu benim için.
keşke benim k.validem de sevgi dolu anne gibi sıcak olsa da eşime aşkım,canım dese..
ağzın bal yesinBende oğullarıma aşkım diyorum. Ben aşk neymiş onlarda öğrendim. Meğer tüm sevgiler geçiciymis evlat sevgisinden başka. İnsan kaşına, gözüne, dudağının kivrimina, kirpiginin dizilisine, tırnağına kadar her zerresine hayran olduğu bi canlıya aşkım demeye hakkı yok mu? Hele ki onun yıllarca kahrını çekmiş annesinin hakkı yok mu? Ben oğluma aşkım diyorum o da bana canimmm diyo. 20 sene sonra kızın biri çıkacak ve "benim kocama nasıl aşkım der" mi diyecek. Eğer diyecek olursa sacmalamasin bi zahmet. Ben olmasam o kocam dediği oğlum olmazdi.
aşkım kelimesi bu kadar uzun uzadıya anlam yüklenecek bir kelime değil.arkadaşlar arasında bile kullanılan bir kelime.hatta bir çok bebeği çocuğu severken aşkım ya çok tatlı buu diye severiz vs..kaldı ki anne oğluna demiş,çok yersiz tavırlar bunlar.
ha aralarında kullandıkları çok özel bir kelime olur o zaman evet doğru bir mantık olabilir ama bu aşkım artık özel değil genel bir kelime olmuş.
böyle kıskançlıklar hoş değil,cidden kötü duruyor buradan bakınca.
Konu Sahibi eşinin kardeşinden eşini kıskanıyor. Ayağı incinmiş yanına kv ve annesi gelmiş , eşini aramış telefonu gülerek açmış , kardeşi ile şakalaşıyormus olay yaratmış hayır sanki adam kardesi ile muhabbet edip gülmeyecek. Gerçekten çok anlamsız tepkiler veriyor.
Bizimki de şapur şupur öper nolacak ki sanki eğer çocuğun varsa empati kurmanı tavsiye ederim "Kayinvalide sürekli esime aşkım diyo . Bu ne ya sinir oluyorum gıcık oluyorum . Bi kere anlasin diye bende esime oglusum filan diye Şakayla sevdim kafasını oksadim anlasin diye . O bnm oğlum dedi hemen . O zmn bnm aşkım onun değil oğlum desin cnm desin . Aşkım ne ya . Nasil ima etsem . Boyle var mı başka eşinize annesi aşkım diyen ?
Hahah oldu olacak ölsün bütün kaynanalaryalnız bir iki yoruma kahkaha attım
biri sen de erkeğim de sahibinin kim olduğunu k.validene belli et yazmış sanki karşıda ki insan değil köpek yavrusu
sahibi ne demek ya,iyici cılkını çıkaran şeyler okudum
Ben askim derdim hemde cok ama 2 aydir dizginliyorum bir tanem tatlim cennet kokulum minnak adamim vs.gibi sozler soyluyorum oglum a öpmeden once sorarim eger izin verirse öperim ama malesef halasi sagoldun cocugum dudaktan öpüyor beni ve halasi ni defalarca uyardim ama kotu gelin oldum onu unutturmaya calisiyorum elimden geldigince pipsi ni saklamasini elbise giymesi gerektigini biri onu opmeye calistiginda bagirmasi gerektigini anlatiyorum ama yeterli degil galiba bu konuda anne baba babaanne ve anneanne vs isbirligi icinde olmali ki bu nizde mumkun degilToplumumuzda böyle bişi var seviyoruzz hemde öyle seviyoruz ki oğlumuzu torunumuzu kızımızı sevgimizden kundaktaki bebeği alıp hopp diye dudağından öpüyoruz orasını burasını mıncıklıyoruz annesi öpmeye bile kıyamazken,büyüdüklerinde de öyle seviyoruz kiii aşkımız oluyorlar eğer kayınvaldeyse büyüttü bu yaşa getirdi diye oğlunun herşeyine karışma hakkını görüyo kendinde ,sınırlarımızı bilmiyoruz ,bir insanın evladına düşkünlüğü ayrı bir konu ona nasıl hitap etmesi davranması gerektiği ayrı bir konudur,aşkım diyince daha çok sevmiş ya da az sevmiş olmazsınız ama genel kabul görmüş bi durum var sevgili,nişanlı,evli kişiler birbirlerine kullanır bu böyledir yanii ayrıca bazı arkadaşlar ben çocuğumada aşkım diyorum ne var yani diyorlar ya o da yanlış pedagojik açıdan bi araştırın derim,bu konu size sevgi gösterisi gibi gelir ama çocuk açısından boyutu farklıdır mesela siz çocuğunuzu banyoda kucağınıza alıp otutur yıkarsınız canım oğlumm kızımmm diyerek ama bu da yanlıştır, çocuğunuzu öpmeden önce öpebilirmiyim seni demeniz gerekir bunun gibi biçok örnek var biraz toplum olarak bilinçlenmeye ihtiyacımız var maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?