Aşkım ne ya yeterrr ya ..

Cok gzl yazmissiniz haklisiniz valla oglum daha 11aylik inanin korktum gelinimden daha simdiden ellerinden gelse yüzünüde göstermezler

Benim kaynanam da kurban olurum kuzum diye sever bişey demem ama aşkım hoş olmuyo bi kez sadece aşkım dedi eşimde bende hiç duymamış gibi durduk daha doğrusu eşim TV izliyordu gerçekten tepki vermedi bende duymamış gibi yaptım...
Sonradan aklıma geldi kaynana aşkım dediğinde kayınbabama seslenip annem seni çağrıyo deseydim kaynana da yok oğluma diyorum demiş olsaydı o benim aşkım , babamda senin aşkın herkes aşkını bilsin derdim gülerekten tabi ki.... Ama bunlar hep sonradan geliyo tabi aklıma Bi daha da tekrar etmedi zaten benden çekindiği için

eğer bekarkende böyle seviyorsa sıkıntı yok ama sen hayatlarına girdikten sonra aşkımlı sevmeye basladıysa bende sinir olurdum

ben de hoşlanmazdım açıkçası.
ama eşiniz buna tepki göstermiyorsa, sizin göstermeniz pek doğru olmaz gibi görünüyor bence.

eeee ben de kızıma aşkım derim çünkü en büyük aşkım gerçekten bunu kıskanacak damadın da alnını karışlarım kime ne yahu (bu arada kızım daha 1,5 yaşında )
niye taktın ki kafana ağız alışkanlığıdır sana nispet olsun diye yapacak değil, içinden gelmese sırf sen gıcık ol diye aşkım falan diyemez
bence gereksiz bi kıskançlık seninki

Evlenince de demesin şu analar bi zahmet ya.. genç kadının kıskanması anormal de koskoca kaynananın kazık kadar oğlunu kıskanıp aşkım demesi mi normal allah aşkına

harbiden annesinin oğluna aşkım demesini çekemeyen kadınlar var,sabahın şoku oldu bu benim için.

keşke benim k.validem de sevgi dolu anne gibi sıcak olsa da eşime aşkım,canım dese..

burada ki bu tip gelinlerin inadına ben de aşkım hatta aşkitom diyeceğim oğluşlarıma

ne var yani aşkım demişse şaka gibi ya.fanusa koyun kocişleri anneleri bile dokunamasın

aslında olayın şöyle bir boyutu var benim için,
anne oğul arasında sevgi sözcükleri güzeldir elbette.
ama herkes ister ki sana özel bir söz olsun.
diyelim ben eşime aşkitom diyorum, bir başkası aşkitom desin istemem.
ya da eşim bana canavarım diyor diyelim :), bir başkası canavarım dese kabul etmem.
bunun gibi düşünüyorum ben. bir sözcüğü birine özel yapıyorsanız ona özel olmalı.
her sevdiğinize aşkım diyorsanız eyvallah, ama sadece eşinize diyorsanız bu kelimeyi, sonra gidip bir başkasına demek siz zaten istemezsiniz, sizin eşinize denmesi de sizi rahatsız edebilir.
bu kelimeye yüklediğiniz anlamda gizli bir durum.
yoksa elbette aşk evrensel bir sözcük, herkes için kullanılabilir.

iyi senin kv eşine aşkım diyo, benim kayınpeder kendini benim kumam sanıyo.
zorla kaldırıyo yanımdan kalkmasa gelip kaldırıyo bana bi bakışlar yalnız kalsak kesicek diye korkuyorum. gece yarılarında bitanem seni seviyorum diye mesaj atıyo. senin başına gelse çoktan mügeye çıkmıştınız

aşkım kelimesi bu kadar uzun uzadıya anlam yüklenecek bir kelime değil.arkadaşlar arasında bile kullanılan bir kelime.hatta bir çok bebeği çocuğu severken aşkım ya çok tatlı buu diye severiz vs..kaldı ki anne oğluna demiş,çok yersiz tavırlar bunlar.

ha aralarında kullandıkları çok özel bir kelime olur o zaman evet doğru bir mantık olabilir ama bu aşkım artık özel değil genel bir kelime olmuş.

böyle kıskançlıklar hoş değil,cidden kötü duruyor buradan bakınca.

buna katılıyorum.
ben biraz sevgi sözcükleri az kullanan bir kişi olarak aşkımı eşime bile kullanmıyorum, o yüzden pek hoşlanmazdım yazdım.
ama dediğiniz şekilde bakınca gereksiz bir kıskançlığa dönüyor durum.

Yavrunuz var mı acaba ?
Yani ben anlamıyorum desin ne olacak bende diyorum oğluma ,
Yarın büyüyüp evlensin gene derim ben doğurdum onu ,
Yani oğlumun eşi olacak hanımefendiye göremi kendimi terbiye edecem,
Yapmayın allah aşkına sizin çıkışınız bence yanlış olmuş
Kısasa kısas gibi !!!

İsteyen istediğini der ona lafım yok, nitekim aşkım kelimesini arkadaşlar birbirine dahi kullanıyor.
Anlamadığım nokta şu, ''9 ay karnında taşıdı tabi aşkım diyecek'' diye yorumuna başlayanlar olmuş.
Eşlerinize/nişanlılarınıza/erkek arkadaşlarınıza 9 ay karnınızda taşıdınız diye mi aşkım diyorsunuz?
Kuzum, yavrum benzeri bir şey dese konu sahibi bence neden adıyla hitap etmiyor da kuzum diyor demezdi, aşkım diyor diye takılmış. He bence çok da takılmasına gerek yok orası ayrı mesele, ben sadece onun bakış açısına yorum getirmek istedim.
Pedagoglar da bas bas bağırıyor bu arada, eşlerinize kullandığınız hitapları çocuklarınıza kullanmayın, ayrım nedir bilsin diye.
He bir de anasına aşık, oğluna aşık anne ve oğulları için en son kötü yorumlar getiriliyordu, ne olmuş buralara böyle?

harbiden annesinin oğluna aşkım demesini çekemeyen kadınlar var,sabahın şoku oldu bu benim için.

keşke benim k.validem de sevgi dolu anne gibi sıcak olsa da eşime aşkım,canım dese..
Bir de gerizekalı erkek anneleri demiş arkadaşın biri. Ben kibledim. Suyunu çıkardılar artık bu kaynana muhabbetinin.

aşkım desin ne olacak? bir sürü anne evladına aşkım diyor. size ne zararı var

Aa zaten o gerizekalı ana babadan çıkan adamlar hep muhteşemdir onlar da muhteşem Adamla evlenen akıllı kadınlar

yalnız bir iki yoruma kahkaha attım

biri sen de erkeğim de sahibinin kim olduğunu k.validene belli et yazmış sanki karşıda ki insan değil köpek yavrusu

sahibi ne demek ya,iyici cılkını çıkaran şeyler okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…