- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Cok gzl yazmissiniz haklisiniz valla oglum daha 11aylik inanin korktum gelinimden daha simdiden ellerinden gelse yüzünüde göstermezler9 ay karnında taşı kanınla canınla büyüt büyük acılarla doğur gecelerce hasta diye başında gözünü kırpmadan bekle emeklerin en büyüğünü sevginin en büyüğünü evladına ver..Yeme yedir giyme giydir 1 saat gecikse evladım diye gözün yollarda kalsınn.Askere gönder her gece kötü bir haber alırmıyım diye telefon elinde uyumaya çalış ve nihayet evlendir mürvetini gördüm sevincini yaşarken yıllarını verdiğin canım kanım tek aşkım dediğin canından bir parçana sevgi gösterisi yavrum evladım aşkım dee elin kızı gelsin oğlunu senden kıskansınn..Hakkatt şakaa gibisinizz canınızmı sıkılıyor sırf laf olsun diyemi konu açıyorsunuz anlam veremedim...Dikkatinizi çekerim size koca olan adamı o kadın doğurdu büyüttü her türlü sevgisini göstericek tabii aşkımda der yeri gelir terslerde her türlü hakkı var adı üstündee anne.......
burada ki bu tip gelinlerin inadına ben de aşkım hatta aşkitom diyeceğim oğluşlarıma
ne var yani aşkım demişse şaka gibi ya.fanusa koyun kocişleri anneleri bile dokunamasın
aslında olayın şöyle bir boyutu var benim için,
anne oğul arasında sevgi sözcükleri güzeldir elbette.
ama herkes ister ki sana özel bir söz olsun.
diyelim ben eşime aşkitom diyorum, bir başkası aşkitom desin istemem.
ya da eşim bana canavarım diyor diyelim :), bir başkası canavarım dese kabul etmem.
bunun gibi düşünüyorum ben. bir sözcüğü birine özel yapıyorsanız ona özel olmalı.
her sevdiğinize aşkım diyorsanız eyvallah, ama sadece eşinize diyorsanız bu kelimeyi, sonra gidip bir başkasına demek siz zaten istemezsiniz, sizin eşinize denmesi de sizi rahatsız edebilir.
bu kelimeye yüklediğiniz anlamda gizli bir durum.
yoksa elbette aşk evrensel bir sözcük, herkes için kullanılabilir.
aşkım kelimesi bu kadar uzun uzadıya anlam yüklenecek bir kelime değil.arkadaşlar arasında bile kullanılan bir kelime.hatta bir çok bebeği çocuğu severken aşkım ya çok tatlı buu diye severiz vs..kaldı ki anne oğluna demiş,çok yersiz tavırlar bunlar.
ha aralarında kullandıkları çok özel bir kelime olur o zaman evet doğru bir mantık olabilir ama bu aşkım artık özel değil genel bir kelime olmuş.
böyle kıskançlıklar hoş değil,cidden kötü duruyor buradan bakınca.
Kayinvalide sürekli esime aşkım diyo . Bu ne ya sinir oluyorum gıcık oluyorum . Bi kere anlasin diye bende esime oglusum filan diye Şakayla sevdim kafasını oksadim anlasin diye . O bnm oğlum dedi hemen . O zmn bnm aşkım onun değil oğlum desin cnm desin . Aşkım ne ya . Nasil ima etsem . Boyle var mı başka eşinize annesi aşkım diyen ?
Bir de gerizekalı erkek anneleri demiş arkadaşın biri. Ben kibledim. Suyunu çıkardılar artık bu kaynana muhabbetinin.harbiden annesinin oğluna aşkım demesini çekemeyen kadınlar var,sabahın şoku oldu bu benim için.
keşke benim k.validem de sevgi dolu anne gibi sıcak olsa da eşime aşkım,canım dese..
Bir de gerizekalı erkek anneleri demiş arkadaşın biri. Ben kibledim. Suyunu çıkardılar artık bu kaynana muhabbetinin.
Aa zaten o gerizekalı ana babadan çıkan adamlar hep muhteşemdironu okumadım da o gerizekalı annenin oğlu ile evlenen ne oluyor acaba
Aa zaten o gerizekalı ana babadan çıkan adamlar hep muhteşemdironlar da muhteşem Adamla evlenen akıllı kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?