Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseye fedakarlık değmiyor ki bu devirde... en basitinden şöyle açıklayayım. bu kişiyle 6 ayım geçti. fakat 1,5 yıl önce ilk aşkım dediğim, uğruna herşeyimi verdiğim 1 yıllık ilişkim bitti hemde başka birisi yüzünden... beni sevmediğini başka birine aşık olduğunu söyleyerek ayrıldı benden ve koşa koşa gitti o kıza. o kadar farklıydı ki acısı o zaman elimden hiçbir şey gelmedi. çünkü ne yapabilirdim adamın kalbini söküp alacak halim yok ya. o zaman yapacak bir şeyim yoktu mecbur kabullendım başıma gelenleri ve hiç koşmadım ardından evet ağladım perişan oldum 1,5 yıl kendime gelemedim ama uyanmamı sağlayan bu aşk oldu...
ve hep derdim ki bu adamla geçirdiğim bir saniye o eski yalancı sevgilimle geçirdiğim 1 yıldan kat ve kat değerli diye hala da aynı düşünüyorum. ayrıldık ama ben ayrılıkların en zorunu çok önceden yaşadığımdan, bu sebebe kızamıyorum bile. en azından beni sevdiğinden ve başka biri olmadığından eminim. ben onun en uzun süre birlikte olduğu kişiydim ve benim özel oluşumu her zaman fazlasıyla hissettirdi bana..
yani ne yapmayi planliyorsun cnm?
kimseye fedakarlık değmiyor ki bu devirde... en basitinden şöyle açıklayayım. bu kişiyle 6 ayım geçti. fakat 1,5 yıl önce ilk aşkım dediğim, uğruna herşeyimi verdiğim 1 yıllık ilişkim bitti hemde başka birisi yüzünden... beni sevmediğini başka birine aşık olduğunu söyleyerek ayrıldı benden ve koşa koşa gitti o kıza. o kadar farklıydı ki acısı o zaman elimden hiçbir şey gelmedi. çünkü ne yapabilirdim adamın kalbini söküp alacak halim yok ya. o zaman yapacak bir şeyim yoktu mecbur kabullendım başıma gelenleri ve hiç koşmadım ardından evet ağladım perişan oldum 1,5 yıl kendime gelemedim ama uyanmamı sağlayan bu aşk oldu...
ve hep derdim ki bu adamla geçirdiğim bir saniye o eski yalancı sevgilimle geçirdiğim 1 yıldan kat ve kat değerli diye hala da aynı düşünüyorum. ayrıldık ama ben ayrılıkların en zorunu çok önceden yaşadığımdan, bu sebebe kızamıyorum bile. en azından beni sevdiğinden ve başka biri olmadığından eminim. ben onun en uzun süre birlikte olduğu kişiydim ve benim özel oluşumu her zaman fazlasıyla hissettirdi bana..
yani kuzum ben dogum gunume kadar bekleyip eger mesaj atmazsa kendim atıp bir sekilde konusmak istiyorum... en azından gidişat bunu gösteriyor. sizlerin fikrine ihtiyacım var, bir fikri söyleyeceği olan varsa soylesin her türlü yoruma açığım kızlar çekinmeyin.
mutlaka bir arka sebebi oldugunu düşünüyorum. ben üniversite 2. sınıftayım, o bu sene kazanamadıgı icin tekrardan hazırlanıyor. belki bu durum canını sıkıyor, anne ve babası ayrı sorunlu bir ailesi var belki bu, cok yakın zaman once kuzenini kaybetti. belki diyorum her sey ust uste geldi içinden çıkamadı bir kaçış aradı... her şey olabilir hayatta önemli olan yargısız infaz yapmamak. ha eski sevgilim olsa sözkonusu asla böyle düşünmezdim çünkü kesin ve net başka birisine gitti koşa koşa. Bende Allah a havale ettim gördu dunyanın kaç bucak oldugunu sonradan süründü peşimde amaa geçmişş olsunnnn....
bence onu görmek için peşine gitmek doğru bir adım olmamış.
mesaj atabilirdin, arayabilirdin, uzunca bir mail atabilirdin...
ne bileyim, erkekler öyle sürpriz sevmez ki.
üstelik biraz olgun bir adam olsa, gelir seninle konuşurdu. selamınız sabahınız da mı yok artık.
pazartesiyi bekle, doğum gününde aramama olasılığı çok yüksek.
kendini şartlama çok.
olmazsa sonra da mesaj atarsın.
erkekler sevince çok uzak duramaz merak etme. eğer seviyorsa dönecektir.
ha sevmiyorsa da bir zaman sonra döner, biraz boşluğa düşmesini sağlarsan. ilgiyi kesersen.