Aşkımı gördüm, gözgöze geldik, ama yapamadım konuşamadım

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
..........................................

Son düzenleme:
Canım bilmiyorum ama ben senin de onun da halen birbirinizi sevdiğinizi düşündüm,hissettim.Sen eğer cesaretini topluyabilirsen bence konuş son kez aranızı düzeltmeye çalışın zaten sne konuşsn devamı da gelir gbi geldi bana.

konusunca bir seylerin duzelecegine gercekten inaniyorsan konus cnku insan yaptiklarindan cok yapmadiklarindan pisman oluyo maalesef...

Keske dememek icin son kez konus bence, ama dedigin gibi dogum gunune kadar bekle. Hic bir ayrilik kolay olmaz sevmedim diyen bile zor alisi ayriliga.
Allah yardimcin olsun canim en az yarayla cikarsin bu durumun icinden insallah

o kadar zahmet çekip gitmişseniz konuşmaya da cesaretiniz olmalıydı.. boşa gitmiş gitmeniz...ben olsam kesin konuşurdum kaldı ki bu kadar seviyorsam, ilerde keşkeler içinizi yer bitirir, bence bi adım atın da hiç değilse ben adım attım ama o gelmedi dersiniz...iş böyleyken hep içinizde acabalar kalıcak..

Konunu okudum..

Belki biraz aşırı gerçekçi yazacağım ama senin iyiliğin için yazdığımı unutma sakın.

Şimdi şu bir gerçek ki bir erkek : Ben böyleyim daha fazla ilgi gösteremem tarzı triplere giriyorsa bil ki bu KOCA BİR YALAN. İlgisiz adam yoktur, aşık olmamış adam vardır. Yani bak devlet yurdunda kaldım 5 YIL, binbir çeşit arkadaşım ve sevgilileri oldu, gözlemlediğimiz en önemli nokta buydu, bir adam, sevince dünyanın en ilgili adamı oluyor ve söylenmiyor.

Sonra, hikayene çok benzer bir hikaye biliyorum. Süre de altı ay çok garip! :) Aynı adam mı diyeceğim ama o üniv mezun oldu :D:D:D Şimdi sana inanılmaz geliyor ama, erkekler o kadar güzel oynuyorlar ki, yani kanatlarının üzerinde uçuruyorlar seni, SEVMESE bile, gerçekten SEVMESE bile bunu yapabiliyorlar. Nasıl ? Bilmiyorum ama yaptıklarına şahidim.
Bir gün pat diye, bu ilişki ilerde yürümeyecek diye gelen bir erkek tanıdın mı hiç?
Herşey harika gidiyor, sen sanıyorsun ki, ohooo böyle giderse biz evleniriz, adam göl kıyısındaki EVİ bile planlıyor, ama altı ay civarı sonra birden sana düşündüm de Yaz Tatili gelince farklı şehirlerde olcaz, bu ilişki yürümez diyor. Sen soruyorsun: Hani yürürdü, hani kalkıp yanıma gelirdin?
Yok gelemem. Çok düşündüm olmaz.
3 ay görüşmesek ne olacak?
Ben biliyorum kendimi soğurum, uzaktan ilişki yürütemem...

Bu diolog hayatın dersiydi aslında:)

Gözünün yaşını sil bence, kendini daha fazla hırpalama, o bulunmaz hint kumaşı değil. Pat diye birşeyler değişmişse, bir triple olacak iş değil bu bilesin.

O hikayenin sonucunu 1 2 yıl sonra aslı öğreniliyor: Adam eski sevgilisine geri dönmüş :D Yaz tatilinde görüşemeyeceğiz de bahanesi olmuş.

Sonuç sende farklı olabilir elbet ama değişmez gerçek pat diye GÜZEL GİDEN BİR İLİŞKİ sudan bir sebep ile bitmez. Sevmiyormuş gerçekten demek ki. Vakit geçirip vazgeçen erkekler de bol bu arada...

Bırak, seni gerçekten seviyorsa o birşeyler yapsın. Bu kadar ona kaptırırsan kendini, daha kötü durumlara düşersin, hiç gerek olmadığını içinin sızısı geçince anlayacaksın.

Seven adam, gelir!:)

Bırak o koşsun peşinden, acele etme:)

Lambrusco gayet güzel açıklamış canım..Bence kendini yıpratma daha fazla...
Fedakarlığı değecek insanlara armağan et..

kimseye fedakarlık değmiyor ki bu devirde... en basitinden şöyle açıklayayım. bu kişiyle 6 ayım geçti. fakat 1,5 yıl önce ilk aşkım dediğim, uğruna herşeyimi verdiğim 1 yıllık ilişkim bitti hemde başka birisi yüzünden... beni sevmediğini başka birine aşık olduğunu söyleyerek ayrıldı benden ve koşa koşa gitti o kıza. o kadar farklıydı ki acısı o zaman elimden hiçbir şey gelmedi. çünkü ne yapabilirdim adamın kalbini söküp alacak halim yok ya. o zaman yapacak bir şeyim yoktu mecbur kabullendım başıma gelenleri ve hiç koşmadım ardından evet ağladım perişan oldum 1,5 yıl kendime gelemedim ama uyanmamı sağlayan bu aşk oldu...
ve hep derdim ki bu adamla geçirdiğim bir saniye o eski yalancı sevgilimle geçirdiğim 1 yıldan kat ve kat değerli diye hala da aynı düşünüyorum. ayrıldık ama ben ayrılıkların en zorunu çok önceden yaşadığımdan, bu sebebe kızamıyorum bile. en azından beni sevdiğinden ve başka biri olmadığından eminim. ben onun en uzun süre birlikte olduğu kişiydim ve benim özel oluşumu her zaman fazlasıyla hissettirdi bana..

Son düzenleme:
kimseye fedakarlık değmiyor ki bu devirde... en basitinden şöyle açıklayayım. bu kişiyle 6 ayım geçti. fakat 1,5 yıl önce ilk aşkım dediğim, uğruna herşeyimi verdiğim 1 yıllık ilişkim bitti hemde başka birisi yüzünden... beni sevmediğini başka birine aşık olduğunu söyleyerek ayrıldı benden ve koşa koşa gitti o kıza. o kadar farklıydı ki acısı o zaman elimden hiçbir şey gelmedi. çünkü ne yapabilirdim adamın kalbini söküp alacak halim yok ya. o zaman yapacak bir şeyim yoktu mecbur kabullendım başıma gelenleri ve hiç koşmadım ardından evet ağladım perişan oldum 1,5 yıl kendime gelemedim ama uyanmamı sağlayan bu aşk oldu...
ve hep derdim ki bu adamla geçirdiğim bir saniye o eski yalancı sevgilimle geçirdiğim 1 yıldan kat ve kat değerli diye hala da aynı düşünüyorum. ayrıldık ama ben ayrılıkların en zorunu çok önceden yaşadığımdan, bu sebebe kızamıyorum bile. en azından beni sevdiğinden ve başka biri olmadığından eminim. ben onun en uzun süre birlikte olduğu kişiydim ve benim özel oluşumu her zaman fazlasıyla hissettirdi bana..

yani ne yapmayi planliyorsun cnm?

yani ne yapmayi planliyorsun cnm?

yani kuzum ben dogum gunume kadar bekleyip eger mesaj atmazsa kendim atıp bir sekilde konusmak istiyorum... en azından gidişat bunu gösteriyor. sizlerin fikrine ihtiyacım var, bir fikri söyleyeceği olan varsa soylesin her türlü yoruma açığım kızlar çekinmeyin.

Bana kendini kandırıyorsun gibi geliyor.
Bir insan çok trip atıyor diye bırakılmaz, kaldı ki "ben ilgisizim böyleyim bu saatten sonra değişmem" diye klasik yalanlar var.
İnanma derim, seven erkek ilgisiz olamaz.
Seni görüyor ve yanına gelmiyor... Böyle sevgi olmaz olsun.

Ben pek olumlu bakmıyorum canım, üzülerek söylüyorum ama...Seven insan böyle pat diye kesip bundan sonra değişmem demez...

yani kuzum ben dogum gunume kadar bekleyip eger mesaj atmazsa kendim atıp bir sekilde konusmak istiyorum... en azından gidişat bunu gösteriyor. sizlerin fikrine ihtiyacım var, bir fikri söyleyeceği olan varsa soylesin her türlü yoruma açığım kızlar çekinmeyin.

söyle ki, seven insan ilgisiz olamaz yorumlarina tamamen katiliyorum. Ama belli ki birseyler yapmak istiyorsun.
Kendini rahatlatmak icin bi adim , gerisi gelir ya da gelmez en azindan sen omur boyu acabalarla keskelerle ugrasmamis olursun.
Ben olsam böyle yapardim yani..
Bence Askta gurur olmaz. tabi gercekten ask varsa, karsindakinin sevgisine tamamen inaniyosan, ki oyle zannediyorum.
Belki ayrilmasinin arkasinda baska bi sebep vardir.
Belkide korkuyodur, ciddi iliski istemiyordur neticede en uzun iliskisi senmissin ve bu en uzun iliski 6 ay sadece.

mutlaka bir arka sebebi oldugunu düşünüyorum. ben üniversite 2. sınıftayım, o bu sene kazanamadıgı icin tekrardan hazırlanıyor. belki bu durum canını sıkıyor, anne ve babası ayrı sorunlu bir ailesi var belki bu, cok yakın zaman once kuzenini kaybetti. belki diyorum her sey ust uste geldi içinden çıkamadı bir kaçış aradı... her şey olabilir hayatta önemli olan yargısız infaz yapmamak. ha eski sevgilim olsa sözkonusu asla böyle düşünmezdim çünkü kesin ve net başka birisine gitti koşa koşa. Bende Allah a havale ettim gördu dunyanın kaç bucak oldugunu sonradan süründü peşimde amaa geçmişş olsunnnn....

Bundan 6-7 sene önce üniversitede 3. sınıfta okurken benim başıma gelmişti böyle bir olay...Sevdiğim sevildiğimi bildiğim biri vardı fakat ailesinden dolayı olmadı tabi ben bunu 2 sene sonra öğreniyorum gururuna yediremeyip söyleyememiş...durakta beklerken o zatı muhtaremin arkadaşları vardı ve onu arıyorlardı çabuk gel o burada tarzında konuşmalar.. Niyetim ilk gelen arabaya binip oradan uzaklaşmaktı çünkü görüşmek istemiyordum...Gelen ilk arabaya bindim ve kafamı çevirdim o gelmişti... duraktaydı arabaya doğru geldi ama hareket etmişti. kalbim in konuş derken mantığım asla dedi ve inmedim. Bazen evlenmeden eşimden önce keşke inip konuşsaydım ne konuşacaktı acaba dediğim olmuştu...Ama şimdi mevlama binlerce kere şükürler olsu ki deliler gibi sevdiğim bir eşim aynı şekilde de sevildiğimi bildiğim bir eşim var...Hayatı akışına bırak kızların dediği gibi seven adam mutlaka adım atar...Seviyorsa o gelsin.. Kaçan kovalanırmış ben bu hayatta bunu öğrendim..

mutlaka bir arka sebebi oldugunu düşünüyorum. ben üniversite 2. sınıftayım, o bu sene kazanamadıgı icin tekrardan hazırlanıyor. belki bu durum canını sıkıyor, anne ve babası ayrı sorunlu bir ailesi var belki bu, cok yakın zaman once kuzenini kaybetti. belki diyorum her sey ust uste geldi içinden çıkamadı bir kaçış aradı... her şey olabilir hayatta önemli olan yargısız infaz yapmamak. ha eski sevgilim olsa sözkonusu asla böyle düşünmezdim çünkü kesin ve net başka birisine gitti koşa koşa. Bende Allah a havale ettim gördu dunyanın kaç bucak oldugunu sonradan süründü peşimde amaa geçmişş olsunnnn....

Ortada inandigin bir ask ve guvendigin bi adam var.
hemen pes etme derim..Ama kendini yipratmadan, olmuyosa olmuyordur bir yerde
üst üste problemler cikmis bu gibi durumlarda erkekler biz kadinlara göre farkli tepki veriyorlar sanki.
Bizler böyle durumlarda kenetlenmek daha cok baglanmak isteriz onlar ise uzaklasmak isterler maalesef:50:
hakkinda hayirlisi olsun. Bol bol dua et canim

bence onu görmek için peşine gitmek doğru bir adım olmamış.
mesaj atabilirdin, arayabilirdin, uzunca bir mail atabilirdin...
ne bileyim, erkekler öyle sürpriz sevmez ki.
üstelik biraz olgun bir adam olsa, gelir seninle konuşurdu. selamınız sabahınız da mı yok artık.
pazartesiyi bekle, doğum gününde aramama olasılığı çok yüksek.
kendini şartlama çok.
olmazsa sonra da mesaj atarsın.

erkekler sevince çok uzak duramaz merak etme. eğer seviyorsa dönecektir.

ha sevmiyorsa da bir zaman sonra döner, biraz boşluğa düşmesini sağlarsan. ilgiyi kesersen.

bence onu görmek için peşine gitmek doğru bir adım olmamış.
mesaj atabilirdin, arayabilirdin, uzunca bir mail atabilirdin...
ne bileyim, erkekler öyle sürpriz sevmez ki.
üstelik biraz olgun bir adam olsa, gelir seninle konuşurdu. selamınız sabahınız da mı yok artık.
pazartesiyi bekle, doğum gününde aramama olasılığı çok yüksek.
kendini şartlama çok.
olmazsa sonra da mesaj atarsın.

erkekler sevince çok uzak duramaz merak etme. eğer seviyorsa dönecektir.

ha sevmiyorsa da bir zaman sonra döner, biraz boşluğa düşmesini sağlarsan. ilgiyi kesersen.

bende tam aksine konuşmak için telefon bilgisayar gibi yöntemleri sevmiyorum. :20:
telefonda mesajla maille kafanı eseni yazıyorsun başka biri oluyorsun
ama yüz yüze konuşmak öyle mi
her zaman yüz yüze konuşmak taraftarıyım. insanlar konuşa konuşa

Sen bu 3 haftalık süreçte o kadar çok düşünmüşsün ki kendini haksızım ben diyerek şartlamış olmalısın.
ne yaptın ki sen bu kadar altı üstü biraz sitemkar bir mesaj. bunda küsüp gidecek birşey yok ki bu trip değil ben olsam bende aynı tepkiyi verirdm. verdiğin tepki gayette doğall. lütfen kendini haksız olarak görme araması sorması konuşmak için durağa gelmesi gereken kişi o.
bu söze trip diyorsa benim erkek arkadaşıma yaptıklarım ne diye düşünüyorum :) yaklaşık 4 gün önce de sürüncemede giden bir ilişkim vardı ayrılmak istediğini söyledi katlanamıyormuş triplerime soğumuş benden ne desem kızası geliyormuş ama çok da seviyormuş aynen böyle söyledi :) 4 gün boyunca asıl nedenini sorgulamak için msj attım veya aradım. farklı şehirlerdeyiz üni okuyor. asıl nedeninin bu olduğunu bana kıyamadığı için barışası geldiğini sonra anlaşamadığımızın aklına geldiğini vs söyledi. sana hakaret eden benim sen neden arıyorsun dedi bana en son. bu işte bir terslik var dedi :) benimde kafama dank etti en son dün elimden geleni yaptığımı söyledim ve tamamen bitirme kararını onayladım :) yapacak birşeyim yoktu :)
haksız olursun uğraşırsın özürler dilersin bu doğrudur mücadele et sevgin için der herkes anlarım ama senin hiçbir kabahatin yok ki canım.. o seni kaybetmeyi seçmiş belki kızmıştır başka bişeye belki öfkelidir bilemem ama senin aramanı tavsiye etmem. haklı olan sensin çünkü. eğer ararsan bu çocuk kendini daha da kıymetli hissedecek bak ben haksızım ama beni arıyor diyecek tıpkı benim yaşadığım olay gibi :9 rica ediyorum a-ra-ma..

kızlar sonuna kadar haklısınız haksız olan o. tamam trip atmak güzel bir davranış olmayabilir bunu ben de savunmuyorum ama yersiz bir trip de değildi. ve tribin sonu ayrılık mıdır değildir elbette.

ama kalbe söz geçmiyor işte. arkasında başka sebepler vardır diyorsunuz ya. benim hissettiğim veya sonuç olarak ortaya sebep olarak koyabildiğim başka bir şey de yok. böyle olunca peki sebep neydi? diye diye içim içimi kemiriyor. bu da içimden sürekli bir konuş, sor, sorgula duygusu uyandırıyor olay bu işte... ahhh ah insanlar neden basit sebeplerle birbirilerine kırarlar küserler sevgiler biter... niye ki ölümlü dünya konuşarak halledilemeyecek ne var? :5:
pazartesiyi bekliyorum.

Back
X