İnsan çok sevdiği zaman kalbine söz geçiremiyor canım ne olursa olsun affetmek istiyor ancak ben affetsem bile olanları unutamazdım sanırım, güven problemi bir başladı mı artık güvenmek çok kolay olmuyor. Bence burnu sürtülmeli biraz, bu bir buçuk ayda konuşma çok fazla sonrasında savunabiliyorsa savunsun kendini ama sen beni bir hayal peşinde koşmaktan kurtardın seni sevdiğimi anladım gibi bir şey yine söylerse bu bir savunma değil. Gönülden ikna olmadıgın sürece kimseyi affetme bana kalırsa.
Canım bir de eğer affetmeyi istiyorsan bile buluşur buluşmaz affetme onu dediğim gibi, mesafeni koru ben biraz düşünmek istiyorum de biraz burnu sürtülsün. Ancak ben sadece bu olaya bakarak değerlendiriyorum, eğer gerçekten sorunlu bir ilişkiyse bu, üç senedir çok üzülmüşsen onun yüzünden tekrar değerlendirmek lazım. Bu son olay taşma noktası da olabilir çünkü.
canım niye senin aptallığın olsun lütfen kendini suçlama. şöyle düşün sen şuanki sevgilinle çıkarken eskiden çok canını yakan anısı olan eski erkek arkadaşın msj atsa aklın onda kalır mıydı bence kalmazdı niye çünkü sevgilini seviyordun. onun kaldığına göre demekki unutamamış aklı onda fırsat kolluyordu. sonradan nişanlanınca öğrensen daha mı iyiydi canım annen haklı Allah kurtarmış seni. iki fake lafa seni silen adamdan hayır gelmez.