aşkımı kendi ellerimle yakmışım meğer

işte güyya ben onu yanlış bi hayale sürüklenip beni kaybetmesinden geri çevirmişim bu itirafı yaparak bu yüzden anlamış beni nasıl sevdiğini falan..

işte güyya ben onu yanlış bi hayale sürüklenip beni kaybetmesinden geri çevirmişim bu itirafı yaparak bu yüzden anlamış beni nasıl sevdiğini falan..

Çevir kazı yanmasın demek istiyorum :)) seni kaybetmek istemese zaten herhangi bir kızın varlığı söz konusu olmazdı bana kalırsa. Kafası bu kadar kolay karışmamalıydı.

Cevir kazi yanmasin durumu sezdim acikcasi. Yanlis hayal derken o kizin birdaha asla kendine donmeyecegni anlamis ve gozu acilmis heralde sayenizde.. Uc yillik iliskiniz varmis verilmis emekler annenizi de karsiniza almissiniz bu insan icin umarim sizi en mutlu edecek, kendiniz icin en dogru karari verirsiniz

Çevir kazı yanmasın demek istiyorum :)) seni kaybetmek istemese zaten herhangi bir kızın varlığı söz konusu olmazdı bana kalırsa. Kafası bu kadar kolay karışmamalıydı.

çok teşekkür ederim sana konunun başından beri ilgilendiğin fikirlerini kırmadan söylediğin için. buraya açmasaydım bu konuyu ne itiraf ederdim bunu ne de bi adım öteye gidebilirdim sağol gerçekten.

Herşey dediğim gibi oluyor.Ararsa terslemeyin demiştim.Anladığım kadarı ile kafasını erken topladı,ve aradı. Çok seviyorum hala demiştiniz. Bundan sonra birbirinize tam bir güven içinde ilerleyin. Insan oğlu bu düşer şaşar. Ikinizde hatalarinizdan ders almissinizdir.

size de çok teşekkür ederim aynı şekilde siz de ilgilendiniz konunun başından beri. ne karar verceğimi bilmiyorum içimden gelmiyor gururumu kırdığı için, seviyorum da bi yandan, zaman diyorum bakalım ne olcak

çok teşekkür ederim sana konunun başından beri ilgilendiğin fikirlerini kırmadan söylediğin için. buraya açmasaydım bu konuyu ne itiraf ederdim bunu ne de bi adım öteye gidebilirdim sağol gerçekten.

Hiç önemli değil canım ancak bundan sonrası şu an sana kalmış bir halde. Yüzyüze konuşana kadar ya da yüzyüze konuştugunuzda senin tavrın çok önemli dediğim gibi :)

Hiç önemli değil canım ancak bundan sonrası şu an sana kalmış bir halde. Yüzyüze konuşana kadar ya da yüzyüze konuştugunuzda senin tavrın çok önemli dediğim gibi :)

sen olsan ne yapardın yani her şeyi yüzüne vurup bitirip gitmeli miyim yoksa ona şans vermelimiyim her şeyi göze alarak?

Ayrılmak için gitseniz bile sizi ikna edecektir. Yaşınız konumumuz durumunuz ne bilmiyorum ama evliliğe müsait ise ben o çocuğun yerinde olsam ilk buluşmada evlenme teklif ederdim.

Ayrılmak için gitseniz bile sizi ikna edecektir. Yaşınız konumumuz durumunuz ne bilmiyorum ama evliliğe müsait ise ben o çocuğun yerinde olsam ilk buluşmada evlenme teklif ederdim.

:) yaşımız müsait de konumumuz pek müsait değil. biliyorum ikna etmeye çalışacağını hatta az önce de belirttim yapım kandırılmaya çok müsaitmiş. ikna olursam eğer en çok çekindiğim konu annem. bunca olan bitenden sonra bunu nasıl açıklarım hiç bi fikrim yok. annem zaten sevmiyodu iyice nefret etti çocuktan bu olaylarla beraber

Bu adam zaten bazı anlar seni boğasım geliyor bilmem ne demiyor muydu ozaman da konunu okuyunca bu nasıl sevgi demiştim:44:
Bence barışırsan başa saracaksınız başka da bi'şey olmayacak.
Aramasaydın seni hiç umursamadan ona koşacaktı, senin üzüldüğünü, 3 yılınızı yok sayıp.
Baktı her şey hikaye dur bari elimdeki düzenden olmayayım dedi kıvırdı.
Sen bu adamın elini tutup, nasıl evleneceksin?
Yarın öbür gün o kız gerçekten bi'yerlerden hortlarsa ne olacak?

Bu bayan belki de evli simdi hatta belki coluk cocugu bile var. Sevgiliniz pesine düserse, madem dönmek istiyorsun tamam tekrar baslayalimm derse, inkar etme sen istedin yazdin bana derse, is cigirindan cikarsa ne olur hic düsündünüz mü? Ne hakkiniz var bu sacma sapan oyuna sucu olmayan birini alet etmeye? Evli olmasa bile hayatinda biri olabilir hic mi düsünmediniz! Karakterli, kisilik sahibi biri olsa size bunu yapmazdi. Kafasina koymus kizi bulacakmis. Gidin de itiraf edin bendim, bosuna gidip kiza bela olma deyin bu sevgiliye.

konuyu tam olarak okusanız gelişmeleri de görürdünüz. hesap sorup yargılamadan önce bi bakın arada neler neler geçti. itiraf da ettim konuştuk da. bu kadar sert bi yorumla moralimi daha fazla bozmaya çalışmadan önce okuma zahmetinde bulunsanız böyle bi yorumun şu vakitte çok gereksiz olduğunu görürdünüz

2 saat içinde birden bire seni sevdiğini söylemesi bana garip geldi açıkcası.
Size 'Duygularımla oynadın' demişti yanlış hatırlamıyorsam telefonda.
Acaba kızıngınlıkla aynı şeyi size yapmayı düşünüyor olabilir mi?

Barışmak istediğini okuyunca aklıma ilk bu geldi..:44:

Onun hatırlayası varmış bence canım. Sen sadece vesilesin o kadar.
Unutan adam, eski sevgilisi yanında yatsa tınlamaz .

o karakterde bi insan değil zannetmiyorum intikamla falan uğraşcağını. ben acaba umudu o kızdan kestiği için mi döndü diyorum

Konuyu tamamen okudum ve bana da öyle geldi ki diğer kızdan tamamen ümidini kestiği için sana yeniden seni seviyorum dedi, bence çook iyi düşünmelisin, annen o çocuğu sevmemekte haklı gibi geldi bana :44:

o karakterde bi insan değil zannetmiyorum intikamla falan uğraşcağını. ben acaba umudu o kızdan kestiği için mi döndü diyorum

Sen ona döndüğünde 2.tercihte olmayı kabul edebilecek misin onu düşün,sen mi o mu deseler onu seçer..seven bir kıza yapılacak en ağır şey budur bence,aklında başka birinin varlığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…