Canım bu olay gerçek olsaydı ve seni bu yüzden terk edip gitseydi yaşayacağın acıyı düşün bence, onun yanında sanırım bu olay biraz daha vicdanen rahatlatır seni. Senin yaptıgın hatadan çok onun hatası söz konusu şu an. Gerçeği öğrendikten sonra sana geri dönmese yine anlıcam ama bi kaç saat içinde seni istemiyorum dan seni seviyoruma dönmesi çok garip.
işte güyya ben onu yanlış bi hayale sürüklenip beni kaybetmesinden geri çevirmişim bu itirafı yaparak bu yüzden anlamış beni nasıl sevdiğini falan..
bana son konuşmamızda gözümü açtoın, beni yanlış bi hayalin peşinden gitmekten kurtardın, ben senden başkasıyla mutlu olamam falan dedi. benim anladığım bunun anlamı o kişi sen değil de gerçekte kendisi olsaydı senden vazgeçerdim demek istedi. ama aklınca o iyi bişiyler söylediğini sandı bana. ben yanlış anlamamışım değil mi
Çevir kazı yanmasın demek istiyorum :)) seni kaybetmek istemese zaten herhangi bir kızın varlığı söz konusu olmazdı bana kalırsa. Kafası bu kadar kolay karışmamalıydı.
Herşey dediğim gibi oluyor.Ararsa terslemeyin demiştim.Anladığım kadarı ile kafasını erken topladı,ve aradı. Çok seviyorum hala demiştiniz. Bundan sonra birbirinize tam bir güven içinde ilerleyin. Insan oğlu bu düşer şaşar. Ikinizde hatalarinizdan ders almissinizdir.
çok teşekkür ederim sana konunun başından beri ilgilendiğin fikirlerini kırmadan söylediğin için. buraya açmasaydım bu konuyu ne itiraf ederdim bunu ne de bi adım öteye gidebilirdim sağol gerçekten.
Hiç önemli değil canım ancak bundan sonrası şu an sana kalmış bir halde. Yüzyüze konuşana kadar ya da yüzyüze konuştugunuzda senin tavrın çok önemli dediğim gibi :)
Ayrılmak için gitseniz bile sizi ikna edecektir. Yaşınız konumumuz durumunuz ne bilmiyorum ama evliliğe müsait ise ben o çocuğun yerinde olsam ilk buluşmada evlenme teklif ederdim.
bi bilseydim böyle olcağını zorlar mıydım hiç, düşünmeden hareket ettim. onun gibi birinin bida karşıma çıkabilceğine inanmıyorum. kaybettim kendim yaptı en çok da bu içime oturdu. bi bilsem yapar mıydım hiç. annem de zaten o kişideymiş aklı bu da bajane oldu üzülme bu olmasa bi yerde patlak verirdi falan dedi
Bu bayan belki de evli simdi hatta belki coluk cocugu bile var. Sevgiliniz pesine düserse, madem dönmek istiyorsun tamam tekrar baslayalimm derse, inkar etme sen istedin yazdin bana derse, is cigirindan cikarsa ne olur hic düsündünüz mü? Ne hakkiniz var bu sacma sapan oyuna sucu olmayan birini alet etmeye? Evli olmasa bile hayatinda biri olabilir hic mi düsünmediniz! Karakterli, kisilik sahibi biri olsa size bunu yapmazdi. Kafasina koymus kizi bulacakmis. Gidin de itiraf edin bendim, bosuna gidip kiza bela olma deyin bu sevgiliye.
2 saat içinde birden bire seni sevdiğini söylemesi bana garip geldi açıkcası.
Size 'Duygularımla oynadın' demişti yanlış hatırlamıyorsam telefonda.
Acaba kızıngınlıkla aynı şeyi size yapmayı düşünüyor olabilir mi?
Barışmak istediğini okuyunca aklıma ilk bu geldi..:44:
Tanımadığım için aklıma hep kötü senaryolar geliyo.o karakterde bi insan değil zannetmiyorum intikamla falan uğraşcağını. ben acaba umudu o kızdan kestiği için mi döndü diyorum
o karakterde bi insan değil zannetmiyorum intikamla falan uğraşcağını. ben acaba umudu o kızdan kestiği için mi döndü diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?