aşkımı kendi ellerimle yakmışım meğer

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
öyle kötü hissediyorum ki kendimi dün geceden beri elim kolum tutmuyor. daha önce denk gelenler bilir, burda çok başlık açtım sevgilimle ilgili benden soğudu bi anda falan diye. hiç bi sebep yokken ayrılmak istemişti benden seni artık sevemiyorum diye. meğer sebep varmış hem de benmişim sebep. her şey güzel giderken sırf onu denemek için şeytan dürtükledi bi gece eski sevgilisinin adına face hesabı açıp konuştum onunla, dönmek istiyorum falan dedim halbuki biteli 4 yıl olmuş eski sevgilisi. bana ben sevgilimi seviyorum aklımı karıştırma demişti o kızın adıyla konuşurken. mutlu olmuştum o bile aklına giremedi diye. meğer öyle olmamış o an öyle söylemiş ama takıntı haline gelmiş o kız onda yeniden, aklı onda kalmış. ben de böyle bişey yapınca soğumuş benden. hala bilmiyo onunla konuşan kişinin ben olduğumu hala o kız zannediyor. ben o hesabı kapatalı çok oldu ama kafasına koymuş bulcak onu. kendi ellerimle mahvettim her şeyi. siz siz olun sevgilinize güvenin. neden yaptım öyle bişey hala bilmiyorum. kısmet böyleymiş demekki ama çok acı çekiyorum. vicdanım hiç rahat değil, bu saatten sonra da asla itiraf etmem zaten olan oldu, biten bitti.. sabır diliyorum Allahtan.

o hesaba fake bir hesapla ilişkisi var yap belki soğur yine :))

Bazen zorlamamak gerek bazı şeyleri........

bi bilseydim böyle olcağını zorlar mıydım hiç, düşünmeden hareket ettim. onun gibi birinin bida karşıma çıkabilceğine inanmıyorum. kaybettim kendim yaptı en çok da bu içime oturdu. bi bilsem yapar mıydım hiç. annem de zaten o kişideymiş aklı bu da bajane oldu üzülme bu olmasa bi yerde patlak verirdi falan dedi

yanlış yapmışsın ama olmuş bitmiş artık. Hem senin sırf öyle yapman yüzünden olmamıştır. Gerçekten o kızı tamamen aklından kalbinden silmiş olsa senin onu hatırlatman nedeniyle peşine düşmez. Onun aklında köşesinde hala o varmış ki böyle alevlenmiş . Bu sebep olmasa başka birşeyle belki hatırlayıp takıntı yapıcaktı. Yani kısaca olacağı varmış olmuş..

annem de aynen bunları söyledi. ama yeni olduğu içinmidir nedir içim çok yanıyor. bütün hayallerim umutlarım boğazıma düğümlendi kaldı orda. yutkunamıyorum

annem de aynen bunları söyledi. ama yeni olduğu içinmidir nedir içim çok yanıyor. bütün hayallerim umutlarım boğazıma düğümlendi kaldı orda. yutkunamıyorum

bak annen de doğru demiş, aklın yolu bir..böyle olması gerekiyormuş, bir süre sonra iyiki ortaya çıkmış diyeceksin, ya evlenipte onu görse ne bilim haber alsa ,birden seni bıraksaydı ben onu unutamadım diye daha mı iyi olurdu, hayırlısı böyleymiş demekki

Bir konuşmayla bu kadar etkileniyorsa karşısına çıksa neler olurdu.Annen haklı.Bende denerim eşimin sadakatini. Hatta böyle bir filmde var.Yani canım üzülme seviyorsun biliyorum ama hayırlısı buymuş demek ben olsam artık o adama güvenmezdim.Demekki aranızda çok büyük bir bağ yokmuş aklı ötekine gittigine göre

benim kendi aptallığım sayesinde yeniden bir araya gelcekler belki.. düşünceler düşünceler işin içinden çıkamıyorum. olacağı varmış oldu diyorum zaman ne getircek bilinmez. bu da bana ders oldu. ama ben onun gibi bi aşkı da bidaha bulamıycam. hiç böyle büyük konuşmazdım ama bu defa eminim. olur da belki yıllar sonra, onun gibisi olmıycak. şimdi arasam ağlasam ona eminim geri döncek bana sevmiyo değil biliyorum seviyo ama aklını karıştırdım ben kendim. ne bu yalanın içinden çıkabilirim, ne de geri dönebilirim. önüme bakmam lazım..

aslında aramızdaki bağ çok kuvvetliydi ben aklını karıştırdığım güne kadar. imrenilcek bi aşkımız vardı. sadakatinden şüphe duymadım hala da duymuyorum çünkü o kızla konuştuğunu zannederken bile beni sevdiğini söylemişti ona ve kestirip atmıştı. sonradan sonraya takmış aklına demekki

Siz öyle yaptınız diye o olay öyle olmamıştır zaten sevgilinizin aklının bir köşesinde hep varmış demek ki siz buna vesile oldunuz sadece gerçek hislerini öğrenmiş oldunuz. Yoksa tee 4 yıl önceki sevgili durup dururken hiç aklında olmayan insanın aklını çelemez demek ki bitmemiş zaten ona dair hisleri sadece baskılamış olabilir.

Sen o kızı bu olay yüzünden takıntı haline getirdiğini nereden öğrendin, kendisi mi söyledi? Bana kalırsa senden soğumamış, o zaten o kızı unutmaya çalışıyormuş, seninle bir ilişki yaşamaya çalışmış senin o konuşmanla kızı hatırladıysa unutamadığını fark etmiştir. Ancak fake hesabı senin açtıgını bilmediğine emin misin? Çünkü eğer anladıysa onu denediğin için sinirlenip kestirip atmışta olabilir?

Seni sevse bırak konuşmayı; o kızın ekleme talebini kabul etmezdi, başkasına meyletmezdi.

Kendin için iyilik yapmışsın, elbette böyle oyunlara karşıyım ama hayırlısı da olmuş bir taraftan.

bana kendisi söyledi. aylar sonra aradı nasılsın bi ihtiyacın falan var mı diye, sonra neden dedim ortada hiç bi sebep yokken neden böyle olduk dedim anlattı. benim yaptığımı bilmiyor eminim. benimle de 3 yıldır birlikteydi ve o kız biteli ben onun hayatına girmeden bikaç yıl önce bitmiş. yani yıllardır gömülü olan aşkı hortlatım ben. beni seviyodu eminim, kendi de dedi sana hiç yalan söyemedim dedi . ta ki o güne kadar o kız aklıma hiç gelmedi sen vardın kalbimde aklımda hep dedi. zaten içimi yakan da bu benim. aklında yokken aklına soktum salakım ben. o da zaman geçtikçe o kızı bulmaya falan çalışmış işte. daha bulamamış ama böyle aramaya devam ederse bulur da..

Hak etmişsiniz. Cocuğada doğruyu söyleyin.Mert olun biraz.Hala kendinizi korumaya çalışıyorsunuz yalanım ortaya çıkmasın diye.Hiç düşünmüyor musunuz, hiç sevmediniz mi çocuğu. Söyleyin ki kafası rahat olsun. Önüne baksın, bi hayalin peşinde koşup durmasın. Vicdan biraz.

Seni sevse bırak konuşmayı; o kızın ekleme talebini kabul etmezdi, başkasına meyletmezdi.

Kendin için iyilik yapmışsın, elbette böyle oyunlara karşıyım ama hayırlısı da olmuş bir taraftan.

zaten çocuk kabul etmemiştiki o zaman ne dediysem ben sevgilimi seviyorum dedi kestirdi attı o zaman. sonradan düşündükçe yeniden girmiş kalbine

Ben ona guveniyordum diyorsun güvensen böyle birşey yapmazsın.Hala kendini suçluyorsun ve öyle bir adamı yere göğe sığdıramıyorsun şaşırdım açıkçası.

canım benim bak kendini suçlayıp durma, birleşicek olan senin yüzünden biraraya gelmez. Bana şimdi eski sevgilim mesaj atsa seni unutamadım bilmem ne vs diye benim aklım mı karışıcak? senin sevgilinin demekki kalbinin bir köşesinde hep varmış. Seni çok sevse o kız öyle bir mesaj atsa umursamaması lazım, aşkı bulamayacağım diye düşünme, aşık olduğun adamla bir ömür mutlu olucaksın diye de düşünme, yaşın kaç bilmiyorum ama sevip sevileceğin bir ilişki mutlaka yaşayacaksın , sonrada iyiki sevgisinden emin olduğum biriyle olmuşum diyeceksin...

Senin yaptığından dolayı aklı kaymamıştır. Muhtemelen aklındaydı kızın ona dönmek istediğini sanıp yeniden hatırladı duygularını.
Boş bir hevesin peşinden gidiyor şuanda kıza ulaşsa kızdan kötü bir tepki alsa düşündün mü hiç?
Bence doğruları söyle ve yolunuza bakın
Zaten açtığın konuları da biliyorum pek olurunuz yok gibi bu kişiyle miğdem bulandı ve iki kişi arasında kaldım gibi konularından ben bunu anladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…