Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

inşallah canımm..
hoşgeldin aramıza

merhaba hoşgeldin canım nasıl eminsin bu kadar ama umarım dediğin gibi olur

burda beni tanıyan arkadaşlar dışında yeni gelen arkadaşlar için biraz kendimden bahsedeyim..

28 yaşımdayın hemen hemen 3 senelik evliyim
2buçuk seneden fazladır bebek istiyoruz...
ilk defa geçen ay bir gebeliğim oldu ama maalesef çok erken kaybettim..

aslında listeye adımı yazmama bakmayın, bu ay dinlenme dönemim, birdaha ki ay başlıycam çalışmalara...

hakkımızda hayırlısı olsunn...

bu arada adım ezgi

Son düzenleme:
kızlar ben de bu ay tatildeyim eşimdn ayrıyım, şu an yumurtlama dönemindeyim, bu ay olmuycak oyüzden ismimi listeye gelecek ay yazdırsam olurmu:44:

wuwwww güzel beğendim
bende yazayım bari 1 ay sonra 3 yıllık evli olcam inşallah....1 yıldır çocuk için çalışmalar yapıyoz hakkımızda hayırlısı olsun adım hatice melis hangisini sölemek isterseniz söyleyin

kızlar ben de bu ay tatildeyim eşimdn ayrıyım, şu an yumurtlama dönemindeyim, bu ay olmuycak oyüzden ismimi listeye gelecek ay yazdırsam olurmu:44:

nasıl istersen canım...
listemiz herzaman herkese açıkk

bebişim demeyi tercih ediorum şahsen
melisciiiimmmm

Son düzenleme:

inşAllah hakkımızda hayırlısı olur evet her şerde bir hayır mutlaka vardır.. Mesela senin düşüktede yazmıştım diğer topikte en azından hamile kalabildiğini bliyorsun buda güzel.. ben mesela onu bile bilmiyorum..

ah annemmm hamile kalmakla iş bitmiyo iştee
sağlıklı ve hayırlık hamilelik olması önemli
benimle senin aranda hiçbi fark yok suan
ikimizde 0 dan start noktasındayız

evet haklısın canım hayırlı hamilelik hayırlı evlat nasip etsin Rabbim inşallah

Kızlar hamile kalmada akıntı kontrolü çok önemli, uzayan akıntıyı yakaladığınızda çalışırsanız, bu iş bitmiştir, bunu mutlaka deneyin

yok bee hiç değilz inan.. bebek için nasıl dua ediyoruz falan ama inanır mısın tövbe Yarabbim hamile kalıpta erkenden düşüğe bile nerdeyse utanıyorum söylemeye ama sıck bakıyorum yaa.. benim hamile kalabildiğimi öğrenmeme çok ihtiyacım var.. umudum çok daha fazla artardı.. tabi ki temennim sağlıklı sıhhatli hamile kalıp hayırlısıyla kucaklarımıza almamız o ayrı..

ayy canım inan ben de bazen aynı şeyi düşünüyodum yani en azından hamile kalabildiğimi anlarım diyodum sonra kendime kızıyodum tabii..
ama keşke demeseymişim.. ben kendimi hiç hamile kalmayanlardan farklı hissetmiyorum.. sonuçta benim de birdaha gebe kalıp kalamayacağım belli değil..
hepimiz kalıcaz ama allahın izniyle:116:

merhaba hoşgeldin canım nasıl eminsin bu kadar ama umarım dediğin gibi olur

Canım bu benim 2. gebeliğim, kızım var 3 yaşında ozamanda ilk denemede tutturmuştum, şimdi 2. yi istiyoruz, ama tatil girdi bu ay araya gelecek ay artık, hamile kalmak için en başta kendinize güvenin kafanızı rahat tutun gerisi olur

Kızlar hamile kalmada akıntı kontrolü çok önemli, uzayan akıntıyı yakaladığınızda çalışırsanız, bu iş bitmiştir, bunu mutlaka deneyin

ben denedm canım ya tutmayınca tutmuyor.. kısmet işte.. bu ayda denedik bakalım hayırlısı

inşallah kızlar pozitif düşünce lütfen kötü düşüncelere yer yok bu yeni topikte emiiii

İnşAllah.. Yarabbim duyar sesimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…