• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Aşkımla sözlendik :)

Çok tesekkürler canım

Selam kızlar , ben de ekliyim fotolarımı sizlerle paylaşıyım dedim...8 mayıs cumartesi sözlendim..Sadece istemeye 17 kişi geldiler :) Biz de bi o kadar vardık...Hersey cok güzel geçti , Çiçeğimin boyu tam 1.20 cm. yani nerdeyse benim kadar :))) Söz bohçası da getirmişler gayet güzel kaliteli şeyler koyarak.Ailelerde süper anlaştı , zaten 2 gün sonra tekrar geldiler oturmaya :)) Allah hepinize böyle hersey süper olan özel günler nasip etsin..Sevgiler...

17 kişimi:Dkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizde görcez tabi:D
mutluluklar:)

Herşey çok güzel görünüyor canım, Allah tamamına erdirsin. opuyorumnanaktan

Amin amin kızlar tesekkür ederim tüm güzel dileklere ;)Hepimiz için gecerli olsun

amin kızlar güzel dileklerinizin daha fazlasını dilerim sizlerede

Allah tamamına erdirsin, ömür boyu mutluluklar dilerim... :)

çok güzel Allah tamamına erdirsin canım..erkek tarafının getirdiği söz bohçasında neler vardı sizde yaptınızmı bohça?bende yakında sözleniyorum inşallah nişan bohçasını biliyorumda söz hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursan sevinirim :nazar:

çok güzel Allah tamamına erdirsin canım..erkek tarafının getirdiği söz bohçasında neler vardı sizde yaptınızmı bohça?bende yakında sözleniyorum inşallah nişan bohçasını biliyorumda söz hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursan sevinirim :nazar:

Çok çok tesekkür ederim canım sana da şimdiden mutluluklar.. Söz bohçasına : 1 çift kaliteli bir terlik,südyen kulot takımı,babydol takımı,çorap,takım havlu vardı canım..
Biz de onlara verdik : çorap,terlik,boxer,havlu koyduk canım

Mükemmel bir teklif :)
Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah:)
Allah tamamına erdirsin :)

Rabbim Tamamına erdirsin mutluğununuz daim olsun inş.

Allah tamamına erdirsin..Mutluluklar dilerim çok güzel görünüyor her şey.. opuyorumnanaktan

Çok tesekkürler kızlar hepimiz ayrı ayrı mutlu olalım insallah :) güzel dileklerinizin iki katı sizin olsun emi :)

Back
X