Aşkın bitmesi..

önce seni aşalamaya başlar sonra evde sesler yükselir sonra eve gelir gelmez kumanda eline alınır yada netin başına geçilir o senini gözüne bakarken sen bi kelam etsin diye gözüne bakarsın sonra yıldönümleri unutulur sonra telinde mesajlar görürsün bi bakarsın başka birini seviyoo herkes için farklıdır belki ama bizim eşimle aşkımız böyle sona erdi mafoldumben

kötü olmuş gerçekten. yani sonunun gelip aldatmaya dayanması.. benim aslında kasdettiğim kadınlarda nasıl bittiğiydi.. yani biz kendimizde nasıl anlıyoruz?

aşkmı sevgimi biten bendeki anlamadım tek bildiğim onu eskisi kadar önemsemiyorum ne yaptığı kiminle olduğu olduğu umrumda bile değil kısacası ondan nefret ediyorum

akşam olsada biran önce eve gelse demezsen, hafta sonlarını iple çekmezsen, geç kaldığında nerede ve kimlerle olduğunu merak etmezsen, hastalandığında dönüp arkanı uyursan ve bence en önemlisi onun yanında kendini özel biri gibi hissetmezsen aşk bitmiş demektir.

onunla öpüşmekten tiksiniyorsan, hatta yanağını öptüğünde bile siliyorsan,artık onu kıskanmıyorsan, gözün gibi sakınmıyorsan... aklıma birçok şey geliyor sizin saydıklarınız yanında. kötü şeyler yaşadım ve etkisi devam ediyor. bunlar gelip geçici bir öfkenin ürünü olabilir mi sizce arkadaşlar? yani düzelir diyebilen var mı aranızda? başka konular açtım onlara yazdım. şuan evimdeyim birçok badire sonucu döndüm. herşey düzelecek diye. evet o düzeldi belki ama ben düzelemiyorum. geçer mi sizce?

inşallah geçer bacım sende on karşı biraz yaklaşmayı dene belki ilerde aradaki buzlar erir

aşkmı sevgimi biten bendeki anlamadım tek bildiğim onu eskisi kadar önemsemiyorum ne yaptığı kiminle olduğu olduğu umrumda bile değil kısacası ondan nefret ediyorum

Aynen bende öyleyim ve acı olan herşeye rağmen ayrılamamam. Eşim 5 aydır bizden uzakta yıllardır çok kötü şeyler yaşadım tabi bu 5 ay içindede, o her telefonda beni nasıl özlediğini anlatırken benim onu hiç özlemediğimi anlamam, gelmesini istememem bir çok şeyi anlatıyor ama o anlamamakta ısrarlı.

Son düzenleme:
ben 5 yıl önce eşimle evlenmeden önce onunla buluşmaya giderken kalbim güm güm atardı yollar bir an önce bitsin kavuşayım derdim 2 yıllık evliyim işten çıkıp eve dönerken hala kalbim aynı şiddette gümlemeye devam ediyor. :asigim: bu gümleme birgün durursa eğer o zaman bitmiş demek olur. allah o çarpıntıyı hiç durdurmasın

aşk biterse artık artık gözün onu görmez hasta olunca endişe duymazsın yaptığı herşey gözüne batar... içinden tterslemek gelir eskisi gibi kıskanmaz öpmezsin kokusunu içine çekmezsin aksine o koku seni iter... aşk biterse o kişiyle hayat biter.. yeni bir hayat başlar.

1 gün önce boşanıyorum diye kesin dille yazmışsınız önceki konunuzda. bu soruyu kendinize sorsanız daha mantıklı olacak gibi.

bende böyle kavga falan ettiğimde hemen soğuyorum artık hiç yanıma yaklaşmasın istiyorum ama sonra barışıncada onu nekedar sevdiğimi anlıyorum çünkü hemen yumuşuyorum herşeyi unutuyorum bigün eğer bunların tam tersi olursa işte ozaman...ALLAH korusun neyse seninkide geçer inşallahopuyorumnanaktan

sana yapılan hertürlü hakareti,iftirayı sineye çekiyorsa ve ne pahasına olursa olsun annemde annem diyorsa,yeğeni için bile seni eziyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…