Aşkın ömrü 3 yıl mı?

Bence askın omru sen ne kadar cok seversen fedakarlık yaparsan ufak seylerle mutlu olursan onuda mutlu etmeyı basarırsan o kadar benım hırcın sevılım esım oldu 7 sene cıktı 3.5 senedır evlıyız ve benım sevgım gıderek artıyor ınsanların hersye herkese tahammulsuzlestıgı bu devırde askı ıstıyorsan cekıp almalısın senı sevıyorum cumlesını yarın ölecekmıs gıbı fazla solemelısın ve kussen bıle bunu fazla uzatmamalısın ben ole yaptım cok mutluyum o bana bı adım geldı ben ona kostum sımdı :98:ınan sımdı kocasına benım kadar asıkolan bırı daha varmı dıe dusunuyorum

Aşk 3 duyguyu aynı anda yaşatan en güzel olaydır. Heyecan, kaybetme korkusu, içimizin alev alev yanması. Fakat ömrü kısadır bana soracak olursan. Aşık olduğun adamla güzel bir ilişkiye başlarsınız. İlk zamanlar herşey toz pembedir. Sürekli onu düşünürsün, merak edersin, kıskanırsın.. Aynı zamanda onu düşünmek sana büyük bir haz verir. Zaman geçtikçe, heyecanın yerini farklı şeyler almaya başlar sadakat, bağlılık, güven duygusu ve aynı zamanda samimiyet. İşte bu noktada anlarsın ki sen artık aşık değilsindir. Aşkın yerini çok daha güzel olan sevgi almıştır. Aşkı kaybetmekten korkma bunun belirli bir zaman dilimi yok herkese göre değişir ama eğer karşındaki doğru kişiyse sonsuza kadar sürer sevgi olarak

ne kadar doğrudur bilemem ama ben de üç yılla ilgili bişi duymuştum. yani 3 yılın sonunda sonunda ya tamam ya devam şeklinde olduğunu. 3 yılı atlatınca artık daha da sağlamlaşıyordur ya da inceldiği yerden kopuyordur. benim bi arkadaşım 3 yıl sonunda ayrılmıştı. hiç bişi hissetmemeye birbirlerinden sıkılmaya başlamışlardı. aslında doğru insanla alakalı bir şey. doğru insanla karşılaştığında sınır çizilmiyor. benimkiler genelde 3 ayla sınırlı kaldığı için kendimden örnek veremedim:90:

Katılıyorum.....

Katılıyorum.....

tabikide diil öle yazılan çizilen şeylere inanmayın kızlar sewginize sewdiiniz insana güwenin aşkınızın peşinden gidin..

Herkese maşallah diyorum, ben de girip direkt 3 yıl fazla, bizim heyecan 2 senede söndü diyecektim, hatta bir buçuk.....

kızlar bizimde 3 yıl bitti 3 bucuk olucak yakında 1 bucuk senedır uzak sehırlerdeyız cok sık olmasada gorusebılıyoruz ama unıverstede okuyo suan ve ben kıskanclık yaptım armaız acıldı sımdı yıne duzeldık ama yıne okula gıdıyo yarın ve ben korkuyorum uzakta olanlar bana tavsiye verirmisiniz ılskımı canlı tutmak ıcın ve sorun cıkmasın dıye neler yapmalıyım en doğru yol nedır

Aşkın ömrü kadın veya erkeğe göre değişir. Herşeyin derecesi olduğu gibi aşkın da dereceleri var. Kimi bir ayda unutur kimi bir senede kimi ömür boyu unutmaz. Şahsi fikrim erkeğin aşkının uzun süreli olmadığı. Kadınların ki bir ömür sürebilir ama erkeğin aşkı elde edinceye kadar.
Eğer evlilik varsa ve aşk sevgiye dönüşmüşse o zaman belki uzun sureli ilişki yaşanabilir. Evlilikte aşk bitmişse, sevgi yoksa sadece alışkanlıklar devreye girer. Riske atılamayan değerler yüzünden alışkanlık yapan evlilik, kabus gibi bir ömür sürer.
Belki de aşkın ömrünü uzatmanın hiç bir çaresi yoktur. Aşk önünde sonunda bitecektir. Kadın bu boşluğu evli ise bir şekilde doldurur çocuk, akraba,ev sorunları vs. erkek ise başka uğraşların içine girer filan..
Ya evlilik yoksa kadın gene önünde sonunda terkedilecek ve unutulacaktır. Altı yıllık yedi yıllık vs. ne kadar emek verirse versin acı çekecektir. Bu site bunların örnekleri ile dolu ne yazıkki. Bakmayın şairlerin aşk için şiir şarkı vs. yazmalarına, hepsi tek kadına mı yazılmıştır:)) Maalesef hayır.
Bir kadının aşkından bir nebze emin olunabilinir ama bir erkeğin aşkından asla..

cnm bu ilşkiden ilişkiye taraflardn taraflara değişio tbi yani.. sn naslsn beraber msnz hala?

evet canım beraberiz ama ilk zamanlardaki gibi değil heyecan, hoş çok zorluk atlattık bunun da payı var ama işte bir şekilde değişti.

İnsanların ömürleri gibi aşkın ömrüde değişir. Kimi 3 ayda biter kimi bir ömürde bitmez.

Hayır kardeşim tabiki de 3 yıl değil bence bu kişisine göre değişiyor. Bak bizim 3yıl 2 ay 5 gün oldu :) Sizinse 29 ay oldu 7 ay sonra 3.seneniz olacak we 7 ay içinde birşey değişeceğini hiç zannetmiyorum aynen yola devam :) inş hep mutlu olcaz we bizim aşkımızın ömrü bir ömür olcaak :)

İnşallah kardeşimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…