Aşk 3 duyguyu aynı anda yaşatan en güzel olaydır. Heyecan, kaybetme korkusu, içimizin alev alev yanması. Fakat ömrü kısadır bana soracak olursan. Aşık olduğun adamla güzel bir ilişkiye başlarsınız. İlk zamanlar herşey toz pembedir. Sürekli onu düşünürsün, merak edersin, kıskanırsın.. Aynı zamanda onu düşünmek sana büyük bir haz verir. Zaman geçtikçe, heyecanın yerini farklı şeyler almaya başlar sadakat, bağlılık, güven duygusu ve aynı zamanda samimiyet. İşte bu noktada anlarsın ki sen artık aşık değilsindir. Aşkın yerini çok daha güzel olan sevgi almıştır. Aşkı kaybetmekten korkma bunun belirli bir zaman dilimi yok herkese göre değişir ama eğer karşındaki doğru kişiyse sonsuza kadar sürer sevgi olarak
Aşk 3 duyguyu aynı anda yaşatan en güzel olaydır. Heyecan, kaybetme korkusu, içimizin alev alev yanması. Fakat ömrü kısadır bana soracak olursan. Aşık olduğun adamla güzel bir ilişkiye başlarsınız. İlk zamanlar herşey toz pembedir. Sürekli onu düşünürsün, merak edersin, kıskanırsın.. Aynı zamanda onu düşünmek sana büyük bir haz verir. Zaman geçtikçe, heyecanın yerini farklı şeyler almaya başlar sadakat, bağlılık, güven duygusu ve aynı zamanda samimiyet. İşte bu noktada anlarsın ki sen artık aşık değilsindir. Aşkın yerini çok daha güzel olan sevgi almıştır. Aşkı kaybetmekten korkma bunun belirli bir zaman dilimi yok herkese göre değişir ama eğer karşındaki doğru kişiyse sonsuza kadar sürer sevgi olarak
bizde varız 9 yıl bitti.hiçbirşey değişmedi,:86:herşey aynı........
Herkese maşallah diyorum, ben de girip direkt 3 yıl fazla, bizim heyecan 2 senede söndü diyecektim, hatta bir buçuk.....
cnm bu ilşkiden ilişkiye taraflardn taraflara değişio tbi yani.. sn naslsn beraber msnz hala?
evet canım beraberiz ama ilk zamanlardaki gibi değil heyecan, hoş çok zorluk atlattık bunun da payı var ama işte bir şekilde değişti.
Hayır kardeşim tabiki de 3 yıl değil bence bu kişisine göre değişiyor. Bak bizim 3yıl 2 ay 5 gün oldu :) Sizinse 29 ay oldu 7 ay sonra 3.seneniz olacak we 7 ay içinde birşey değişeceğini hiç zannetmiyorum aynen yola devam :) inş hep mutlu olcaz we bizim aşkımızın ömrü bir ömür olcaak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?