Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Bunun vaktin saatini önce ALLAH sonrada eşimle ben biliriz de geç dinleme insanları hangi taraftan olursa olsun
Herşeyin bi sınırı var canım onlarla bilmiyoruz çocuk yapmayı
bundan sonra öylee söyleyeceğim..eşime yükleniyorlardı bnde dedim aynı düşüncedeyim daha bi işim oturduk düzenimi kurayım..sustular görümcemin olmayınca daa..oglum dogur bi tane bizi torunsuz bırakma dedi resmen..ne demek dogur beni hiçe saymak değil mi bu ?

6.senelik evliyim 3 yaşında prensesim var
Çok şükür ki aşkımız ne azaldı ne de bişey
Daha da çok bağladık birbirimize dahada çok Seviyoruz birbirimizi
Aramızda hiç bir soğukluk bile olmadı çok şükür
Hem çok iyi bir baba çok iyi bir eş

Tek dediği benim iki aşkım var ömrüm kızımla sen

çok şükür rabbime

Bence bu degisken bi durum... severek evlendik 4 yildir evliyim ve suan 8 aylik bi bebegim var inan daha iyi aramizdaki iliski... bebek bizi daha cok bagladi birbirimize...
Çok mutlu oluyorum böyle örnekler gördükçe Maşallah canım daim olsun

Aynen öyle onlar snei sayacağına sen onları hiçe say hem hakediyorlar

Maşallah bi ömür sürsün aşkınız

maşallah gercektenn..bizde bigün evlat sahibi oldugumuzdaa eşimin böyle düşünmesini isterim..

güzell söyledinizz kesinlikle..ya resmen diyecekler cocukk yspmsyscsktınız neden evlendiniz...diyordum görümcemin olur yakında onunla ugrasırlar oda olmuyormus bize yüklendiler..
Canım akıl veriyormuş gibi olmayım ama Mahalle baskısını bırakıp kendin hazır olduğu zaman çocuk yap zamanını gerçi sadece Allah bilir ama kimsenin gazına gelme görümcemin olmuyor diye seni de olmayacak diye bir kaide yok. Ben beş yıl çocuk yapmadım beşinci yılın sonunda doğum kontrol hapı kullandığım halde hamile kaldim Allah verdikten sonra gerisi boş yani

Ha bir de şunu unutmamak lazım çocuğu konuşanlar diyil siz yetiştireceksiniz Yani doğru zaman milletin sordu zaman değil kendinizi hazir u hissettiğiniz zaman
ay biraz fazla nutuk çeker gibi oldu kusura bakmayın

Aşk kavusunca biter canım. .
Çocuk falan bahane....
Yerini ise..
Alışkanlık alır. ..
Bağımlılık alır.....
Zorunluluk alır....
Sevgi alır.....

"Vuslat varsa Aşk Yoktur"

Hiç değişen birşey olmadı şükür çok tatlı bi kızım var herşey olması gerektiği gibi aşk var mı dersen var ama en önemlisi saygımız var birbirimize dinliyoruz birbirimizi tartissak da sonunda tatlıya bağlamayı öğrendik çünkü her hareketimizi her sözümüzü kaydeden bi ufakliga sahibiz bu hayatta iki asiktan öte rol modeliz anne babayiz sonra sevgili sonra eş...!!

Bu arada ben işin hep.zor kısımlarını anlattım şimdide asil merak edilen ve meyve kısmını söylemek istedim bütün yasadigin şeylere rağmen o tatlı bebek evine öyle bir sevinç getiriyorki hayatin renkleniyor yani zorlu süreçten sonra çok mutlu bir süreç geliyor bu arada esinle yine istediğin zaman sevişebilirsin yani merak edilen bi konuysa hem belki daha tatlı bile olur ... esim bana bakıyor çok güzel anne oldun diyor ben eşime bakıyorum mükemmel bir babasın diyorum üçümüz sarılıp dans ediyoruz yani düzene girince alışınca hayatin daha güzel oluyor bence ... be begi altını al doyur uyur ve esinle birliktesin yani iş sadece o kısımları atlatmakta bence şimdiye kadar öyle gördüm sevgiler

yorumlara acıgım canmm..ya en yakın arkadasım bile cocuk yok mu dediği için konusmak istemiyorum..Allah bilir..Hayrlı zamanda Hayırlı Evlat nasip eylesin ve Önce isteyen herkese nasip eylesin..^aylık yeğenim oldu cok güzel bi duygu hasretinden kavruluyorum onun güzel bi duygu bu anne olmak daha da baskadır..Rabbim aratmasınn..Yeğenimi özledimm

Aminn tesekkur ederim... evliligimizin ilk yili kv yuzunden cok tartisirdik simdi tartismaya vaktimiz olmuyo belki o yuzden cok daha iyiyiz
Çocuklarının evlendiğini kabullenemiyorlar sanırım
Ne istiyorlar gelinlerden anamıyorum gül gibi geçinip gitmek varken...
Bizde bi kere tartıştk eşim o kadar büyük tepki verdiki ben üzüldüm yine ben teselli ettim kv'mi
Başka çocuklarıda yok kıyamıyorum
Neyse artık elleşmiyo bana eşimin korkusundan

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…