- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 148
- 33
bundan sonra öylee söyleyeceğim..eşime yükleniyorlardı bnde dedim aynı düşüncedeyim daha bi işim oturduk düzenimi kurayım..sustular görümcemin olmayınca daa..oglum dogur bi tane bizi torunsuz bırakma dedi resmen..ne demek dogur beni hiçe saymak değil mi bu ?Bunun vaktin saatini önce ALLAH sonrada eşimle ben biliriz de geç dinleme insanları hangi taraftan olursa olsun
Herşeyin bi sınırı var canım onlarla bilmiyoruz çocuk yapmayı
Çok mutlu oluyorum böyle örnekler gördükçeBence bu degisken bi durum... severek evlendik 4 yildir evliyim ve suan 8 aylik bi bebegim var inan daha iyi aramizdaki iliski... bebek bizi daha cok bagladi birbirimize...
susturmustum ne güzell..tekrar bi atış yapmam lazım uygun zamanda :)Bi kerede ver cevabını sustur canım yoksa hiç susmuyorlar
Aynen öyle onlar snei sayacağına sen onları hiçe say hem hakediyorlarbundan sonra öylee söyleyeceğim..eşime yükleniyorlardı bnde dedim aynı düşüncedeyim daha bi işim oturduk düzenimi kurayım..sustular görümcemin olmayınca daa..oglum dogur bi tane bizi torunsuz bırakma dedi resmen..ne demek dogur beni hiçe saymak değil mi bu ?
Maşallah bi ömür sürsün aşkınız6.senelik evliyim 3 yaşında prensesim var
Çok şükür ki aşkımız ne azaldı ne de bişey
Daha da çok bağladık birbirimize dahada çok Seviyoruz birbirimizi
Aramızda hiç bir soğukluk bile olmadı çok şükür
Hem çok iyi bir baba çok iyi bir eş
Tek dediği benim iki aşkım var ömrüm kızımla sen
çok şükür rabbime
bazen hakediyorlarAynen öyle onlar snei sayacağına sen onları hiçe say hem hakediyorlar
Aminn tesekkur ederim... evliligimizin ilk yili kv yuzunden cok tartisirdik simdi tartismaya vaktimiz olmuyo belki o yuzden cok daha iyiyizÇok mutlu oluyorum böyle örnekler gördükçeMaşallah canım daim olsun
Aminnn canım amin allahım hiç kimsenin mutluluğunu huzurunu bozmasınMaşallah bi ömür sürsün aşkınız
maşallah gercektenn..bizde bigün evlat sahibi oldugumuzdaa eşimin böyle düşünmesini isterim..6.senelik evliyim 3 yaşında prensesim var
Çok şükür ki aşkımız ne azaldı ne de bişey
Daha da çok bağladık birbirimize dahada çok Seviyoruz birbirimizi
Aramızda hiç bir soğukluk bile olmadı çok şükür
Hem çok iyi bir baba çok iyi bir eş
Tek dediği benim iki aşkım var ömrüm kızımla sen
çok şükür rabbime
Canım akıl veriyormuş gibi olmayım ama Mahalle baskısını bırakıp kendin hazır olduğu zaman çocuk yap zamanını gerçi sadece Allah bilir ama kimsenin gazına gelme görümcemin olmuyor diye seni de olmayacak diye bir kaide yok. Ben beş yıl çocuk yapmadım beşinci yılın sonunda doğum kontrol hapı kullandığım halde hamile kaldim Allah verdikten sonra gerisi boş yanigüzell söyledinizz kesinlikle..ya resmen diyecekler cocukk yspmsyscsktınız neden evlendiniz...diyordum görümcemin olur yakında onunla ugrasırlar oda olmuyormus bize yüklendiler..
Aminn tesekkur ederim... evliligimizin ilk yili kv yuzunden cok tartisirdik simdi tartismaya vaktimiz olmuyo belki o yuzden cok daha iyiyiz
İnşallah herşey istediğiniz gönlünüzce olurmaşallah gercektenn..bizde bigün evlat sahibi oldugumuzdaa eşimin böyle düşünmesini isterim..
Buradaki bir konuda @ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
@limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor
Bak beni kimse uyarmadı bu yüzden kızıyorum ablama da anneme de fakat ben tecrübelerimi paylaşayim....
Bence hayır aşk bitmiyor...
Sadece o zorlu süreci birlikte bilinçli bir şekilde atlatmaniz gerek...
Öncelikle hamilelik süreci ben çok zor bi hamilelik geçirdim hatta bundan önce bebeğim karnında ölmüştü psikolojim bozuldu eşimi bile suçladım sonra bebek ultrason resimleri çöpe atıyordu ben gizli saklı birini saklamıştım bakıp bakıp ağlıyordum ... neyse 2 ay sonra tekrar hamile kaldım bunlar kolay şeyler değil ilişkiniz yıpranabiliyor o donem çok iyi davrandı... 2. Hamilelegimde midem çok bulandı ama öyle boyle değil her şeyden bulanıyordu asla yemem yapamadim evi temizleyemedim herşeyi esim yaptı esim eve gelene kadar ac bekliyodum tabiki hem ev iş esim çok zorlandı strese girdi bende fazla nazliyim duygusalim ne derse alınıyorum zor zaman geçirdik ama.bulantim geçince düzeldi... bak bunları küçümseme bunlarda kolay şeyler değil ilşkiyi yıpranabiliyor... sonra gebeliğimin son 1 ayı o kadar zor geçti ki bi ilaç bende alerji yaptı ve 1 ay hastanede yattım hep ağlıyordum vücudum bir ayda 30 kilo su topladı vücudum değişti ayağa kalkamıyorum ama esim allah razi olsun her gün bakimimla her şeyimle ilgilendi yıllık iznini hastanede benimle ilgilendi beni hep sevdiğini söyledi ben şımarıklık yaptım biraz ve esim büyük strese bunalıma girdi ben farketmedim ... hele isin en zor yıpratıcı kısmını söylüyorum lohusalık ben lohusa depresyonuna girdim eşim de deoresyondaydi çünkü ona 9 dogutturdum ... ben eşime bagiriyodum bebegime dokunma diye düşün normali baba be begi sevince mutlu olursun ama o psikoloji öyle bir seyki çok yıpratıcı hele birde eşimin annesi babası gelip 10 gün bende kalıp benden hizmet bekleyince tabi herşey batıyor sana esinle aranda senin annen benim babam olayına girdik iste aşkımızı yıpratan en önemli süreç bu oldu malesef... bu süreçte eşimi o kadar çok özledim ki başbaşa kalmayi romantik bi an yaşamayı çok özlemiştim ben eşimi ozleyince çok strese girerim sinirli olurum ama sadece 3 ay sonra her şey yoluna girdi eşimle konuştuk ağladık sarıldık geçti şimdi eskisi gibi romantizm yapiyo bana eski halimize geri döndük ama nele yaşadım neler çektim ama buda geçer yahu denke gerek sabir gerek yoluna giriyor inşallah çok uzun oldu ama bebek isteyenler tüm bu süreci göze almalılar bu yüzden evliler bile bitebilir bu yüzden yazmak istedim
yorumlara acıgım canmm..ya en yakın arkadasım bile cocuk yok mu dediği için konusmak istemiyorum..Allah bilir..Hayrlı zamanda Hayırlı Evlat nasip eylesin ve Önce isteyen herkese nasip eylesin..^aylık yeğenim oldu cok güzel bi duygu hasretinden kavruluyorum onun güzel bi duygu bu anne olmak daha da baskadır..Rabbim aratmasınn..Yeğenimi özledimmCanım akıl veriyormuş gibi olmayım ama Mahalle baskısını bırakıp kendin hazır olduğu zaman çocuk yap zamanını gerçi sadece Allah bilir ama kimsenin gazına gelme görümcemin olmuyor diye seni de olmayacak diye bir kaide yok. Ben beş yıl çocuk yapmadım beşinci yılın sonunda doğum kontrol hapı kullandığım halde hamile kaldim Allah verdikten sonra gerisi boş yani
Çocuklarının evlendiğini kabullenemiyorlar sanırımAminn tesekkur ederim... evliligimizin ilk yili kv yuzunden cok tartisirdik simdi tartismaya vaktimiz olmuyo belki o yuzden cok daha iyiyiz
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahBu arada ben işin hep.zor kısımlarını anlattım şimdide asil merak edilen ve meyve kısmını söylemek istedim bütün yasadigin şeylere rağmen o tatlı bebek evine öyle bir sevinç getiriyorki hayatin renkleniyor yani zorlu süreçten sonra çok mutlu bir süreç geliyor bu arada esinle yine istediğin zaman sevişebilirsin yani merak edilen bi konuysa hem belki daha tatlı bile olur ... esim bana bakıyor çok güzel anne oldun diyor ben eşime bakıyorum mükemmel bir babasın diyorum üçümüz sarılıp dans ediyoruz yani düzene girince alışınca hayatin daha güzel oluyor bence ... be begi altını al doyur uyur ve esinle birliktesin yani iş sadece o kısımları atlatmakta bence şimdiye kadar öyle gördüm sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?