Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Ha bir de şunu unutmamak lazım çocuğu konuşanlar diyil siz yetiştireceksiniz Yani doğru zaman milletin sordu zaman değil kendinizi hazir u hissettiğiniz zaman
ay biraz fazla nutuk çeker gibi oldu kusura bakmayın
Çok güzel söylemişsin herkez böyle düşünse keşke

Valla benim bi arkadasim vardi 3 senelik evlilerdi adam arkadasimi pek takmiyodu umursamiyodu resmen oyle sinir oluyoduk ki cocuklarida yoktu. Ne zamanki hamile kaldi ben boyle bi degisim gormedim. Bi iyi oldu bi iyi. Hic yalniz birakmamaya başladı. Hic bi zaman kimseye ezdirmedi bakislari bile degisti daha da bi baglandi arkadasima cocuk 3 yasinda simdi hala ayni adam. Onda iyi yonde degisim oldu

Telaş etmeyin bende 2 yıllık evliyim eşimin bana karşı tavırları sevmesi değişmedi sadece artık daha fazla yoğunluktan sevgi kelimelerini eskisi kadar sık kullanamaz oldu. 6 aylık bebeğimiz var ama kocam ilk evlendiğinde nasıl bakıosa gözlerime hala aynı bakıyor

Allah bozMasınnn

Tabi şu da var... insanlarin aski tanimlamalari da beklentileri de farkli... ha ask sizin icin 7 /24 benle ilgilensin ise bebekten sonra o zor biraz... benim için aşk guvenmek onunla yaslanacagindan emin olmak demek... beni gorunce mutlu olmasi benimle oldugu icin kendini sansli hissetmesi ve bunu belli etmesi demek... simdi bebegimiz var ve guven iki katina cikti... bebegimle ilgilenirken esimin bana hayran hayran baktigini gormek en guzel şey... veya bebeginizin yaptigi en ufak seye birlikte gulmek mutlu olmak tarif edilemez... Dusunsene bebeginin gaz cikarmasina bezini doldurmasina bile mutlu oluyosunuz... iyiki dogmus iyiki nasip etmis rabbim onu bize... belki eskisi kadar basbasa vakit geciremiyoruz ama asklarin en guzeli bize benzeyen minik bi yüzü izlemek asklarin en guzeli... ve son sozum şu gercek aşk esiniz degil cocugunuz olacak arkadaslar... rabbim tez zamanda nasip etsin...

Aşk kavusunca biter canım. .
Çocuk falan bahane....
Yerini ise..
Alışkanlık alır. ..
Bağımlılık alır.....
Zorunluluk alır....
Sevgi alır.....

"Vuslat varsa Aşk Yoktur"
Ben katılmıyorum size
Elbette alışkanlık , bağımlılık oluyor
Ama aşk kavuşunca biten birşey değil iki yıldır evliyiz hala aşığım eşime
Aşk hep kavuşamayan aşklarının destan olmasından böyle bir yargı oluşuyor sanki halbuki kavuşan aşıklarında destanları vardır ama kapılar ardında kalmış
Biz eşimle bi çoğunun mezarına bile gittik mesela sevgiliyken beş gün birçok şehri gezip aşıkların mezarlarına türbelerine götürüp hikayelerini anlatmıştı son durağımızdada evlenme teklifi etti o gün nasıl aşkla baktıysam ona hala aynı

Nazar değmesin sizede kocaman bir maşallah

Aşk zaten zamanla şekil değiştiriyor, yerini daha dingin, daha derin duygular alıyor. Bebekte işin içine girince boyut atlıyorsun gerçekten.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Eşimede sordum bu soruyu aşk bitermi hayatımın aşkından birde çocuğum olacak olsa olsa kat be kat artar dedi

evet öncelikle eşler emin olmslı bişeylerden kii bazı vadirelerden sonraa eviliğimize dahada sarıldık dahada gözümün içine içine bakmaya başladı vee söylediğiniz doğru en güzel ask bencede cocuk sevdiğinizle askınızın meyvesi..

Aşk zaten zamanla şekil değiştiriyor, yerini daha dingin, daha derin duygular alıyor. Bebekte işin içine girince boyut atlıyorsun gerçekten.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
amin canım

4 yıllık evliyim kocam bebek olunca daha da bi arttı sevgisi asla öle sevgi azalması felan olmadı sevgili gibi nişanlı gibi en önemlisi hala ilk günkü gibi aşkla ilerliyoruz rabbim herkese sarı gibi koca nasip etsin aşkım bitanedir benim

Bn buna katılmıyorum çocuğumuz yok ama 6 yıldır olsun diye ugrasiyoruz dua edin de olsun bide olmama gibi bi sıkıntı var çocuk aşkın meyvesi zaten he bakımı zor ama yapacak bisey yok olmasa daha mı iyi olanlar oldu diye ağlar olmayanlar olmuyo diye ağlar hayat işte

Cocuk oldu mu tek aşkin evladin oluyo ondan aşkin bitmesi
yaa ben yeğenimle konusmaya çalısıyorum 3 aylık :) ama sanki sesime cvp veriyor kızlar eşimde garip garip bakıyor ve sürekli benden bişeyler istiyor uzanırken bianda yanıma geliyor..kıskanmak mı bu ?

Hep mutlu olun inşallah

Maşşallah sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…