çık siviyiriz lak lak yipmiyiAnca konussaniz dimi15 sayfa yapmissiniz biraktigimda 4 dü aaaa ayol ne siviyiniz konuşmayı
sakin ol sampiyon durum sakin@suziella Zaten yeni yetmeyim kk2da henüz yetişemiyorum dışarda neler oluyor bakamadım aksiyon var mı aksiyon?
@suziella Zaten yeni yetmeyim kk'da henüz yetişemiyorum dışarda neler oluyor bakamadım aksiyon var mı aksiyon?
çık siviyiriz lak lak yipmiyi
Torun seviciler ne zaman yapacağımız geçip yakında nasıl yapacağımızı tarif edeceklercok güzel bi konu bizde 1.5 senelik evliyizz ve uzattıkca uzatıyoruz cocuk fikrinii..fakat eşimin kardeşinin , görümcemin eşinin ve yakınındaki dayısının cocugu olmuyor..azosperm 3'üde ve bu aralar bize yuklenmeye başladılar..torun istiyoruz gibi..nasıl bi yol izlemeliyim acaba ?
tamamen kendinizi hazır hissetmenize bağlı çocuk kararı.cok güzel bi konu bizde 1.5 senelik evliyizz ve uzattıkca uzatıyoruz cocuk fikrinii..fakat eşimin kardeşinin , görümcemin eşinin ve yakınındaki dayısının cocugu olmuyor..azosperm 3'üde ve bu aralar bize yuklenmeye başladılar..torun istiyoruz gibi..nasıl bi yol izlemeliyim acaba ?
Ayy kıyamam yok mu bir iki gün yardım edebilecek birisi sizde biraz başbaşa zaman geçirirsinizÇocuk 1. Sınıfa başlayınca değişiyor bişeyler. Değişmiyor da yoğunluk artıyor. Akşam eşimle büyüğü saat 10 a kadar ödev yapıyorlar bende ufaklıkla ilgileniyorum. Kocama hasret kaldım a dostlaaaar
Hayır canım nie mutsuz olucakmissin....Ulen ben mutsuzsam sizde mutsuz olun yaa geberecem mutsuzluktan
cok güzel bi konu bizde 1.5 senelik evliyizz ve uzattıkca uzatıyoruz cocuk fikrinii..fakat eşimin kardeşinin , görümcemin eşinin ve yakınındaki dayısının cocugu olmuyor..azosperm 3'üde ve bu aralar bize yuklenmeye başladılar..torun istiyoruz gibi..nasıl bi yol izlemeliyim acaba ?
Hayır canım nie mutsuz olucakmissin....
en çok senin seratonin hormonuna ihtiyacın var tatlım
Deme öyleBn duygusal takılıyorum Sezen Aksu'dan git dinliyorum nakarati hariçAllah im çok mutsuzuuuuumm ölecem şuracikta
ya biz bi ton sorunla ugrasiyoruzTorun seviciler ne zaman yapacağımız geçip yakında nasıl yapacağımızı tarif edecekler
İki yıldır bizede konuşuyorlardı her söyleyene vaktini saatini bir Allah birde biz biliriz olunca duyarsınız diye diye susturdum
kesinlikle canımm..bende gecen aksam cevap verdimm snra eşim hesap soruyor neden oyle dedin diye :)Torun seviciler ne zaman yapacağımız geçip yakında nasıl yapacağımızı tarif edecekler
İki yıldır bizede konuşuyorlardı her söyleyene vaktini saatini bir Allah birde biz biliriz olunca duyarsınız diye diye susturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?