Çocuk olunca tabiki öncelikler değişiyor o aşk yerini sevgiye bırakıyor ve hatta bende fazlasıyla kızıma sevgiye bıraktı kendini☺eşimi çok seviyorum ama o aşk duygusu başkaydı artık değişti gercekten
Amin canım.Maşallah Allah nazardan saklasın aileni
Maşallah canım daim olsun mutluluğunuz
Kendimden ornek vereyim simdi; ben 3 yillik evliyim yeni bebegimiz oldu. Ilk iki yila bakarsak bu yil iliskimiz level atladi diyebilirim. Esim basindan beri cok romantik dusunceli daha kelimelere dokmeden icimden be gecirdigimi hisseder hemen yapar istediklerimi cocuk olunca dahada cok artti ilgisi ama sevgi ister istemez boyut degistiriyo sozlerle davranislarla degil artik goreviniz anne baba oldugu icinmidir nedir o yeni evlilikteki cilginlik gidiyo biraz oturakli bi hal aliyosunuz birde artik aranizdaki ettiniz sohbetin muhabbetin artik buyuk bolumu bebekle ilgili hersey bebekle ilgili hersey ona gore dusunulup ayarlandigi icin ister istemez eskisi gibi olmuyo hatta bazen tartismalar basliyo bebek yuzunden yok efendim sutunu boyle icir yok banyo yaptirma usur oteki der hayir banyo yaptircam falan diye rartismalar olur bizim aramizda normalde hic kavga etmeyiz biz ve her ikinizinde sevgisi bolunuyo artik dunyada en onemli sey ilk sirada bebeginiz geliyo falan ama bunlarda farkli duygular guzel duygular daha saglam duygular ask heycan biraz olsun sönüyo ama cok yogun doygun bi sevgi oluyo bu his daha guzel bence. Ve ben evliligimin bu yilini daha cok sevdim esimde olumsuz bi degisme olmadi birbirimizi cok seviyoruz dahada cok guveniyoruz her firsatta bana iyiki seninle evlenmisim demeye basladi.Buradaki bir konuda @ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
@limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor
Amin.Rabbim tez vakitte nasip etsin. Nerde isteyen varsa cümlesine inşallah.
ben söyle söyleyim biz çok aşık ve mutlu bir çiftiz evliliğimizn 4.yılı 2 bucuk aylık bebeğim var hamileliğim güzeldi yani eşimle hala aşık ve çokk mutlu gecirdik dopumdan sonra cok sıkıntı cektim bebeğe alısmak uykusuz geceler tabi zorlandık tartsmalarımızda oldu ama benim gerginliğimden dolayı benim çok psikolojim bozuldugu için eşime sardım ikimizde zor günler gecirdik tartstık bi ara beni sevmesiğini bile düşündüm dedim askımız bitti galiba artık.ama cok şükür düzeldik şimdi aşkımız 3kişilik oldu hayatımız değişti.şimdi tv izlerken sarılıp yatmıyoruzda kızımıza sarılıp oturuyoruz yani birlikte uaptıgımız cogu şeyi bebeğimize tasarlayıp yapıyoruz alışmak zaman aldı ama askımız boyut değiştirdi bence.yani bebek askın seklini degiştiryor sadece bitirmiyor.ama tabi önce esler birbirne doymalı iyi tanımalı güzel seyleri yasamalı önce ki doğumdan sonraki kaosu atlatabilsin.çoğu seyi yasamayıp birbirnizi iyi tanınayıp bebek yaparsanız cogu sey içinizde kalır ve tahammülünüz olmaz.bebek dünyaya getirmek gercekten kolay değil hele anne için cok büyük sorumluluk herseye yetmek zorundasın.bebeeğe eve eşe kendine.Buradaki bir konuda @ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
@limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor
aa canım merhaba daha doğum yapmadınmıo dediğin şey erkeğin sevgisine bağlı bır durum. hatta insanın diyelım...
Ben katılmıyorum size
Elbette alışkanlık , bağımlılık oluyor
Ama aşk kavuşunca biten birşey değil iki yıldır evliyiz hala aşığım eşime
Aşk hep kavuşamayan aşklarının destan olmasından böyle bir yargı oluşuyor sanki halbuki kavuşan aşıklarında destanları vardır ama kapılar ardında kalmış
Biz eşimle bi çoğunun mezarına bile gittik mesela sevgiliyken beş gün birçok şehri gezip aşıkların mezarlarına türbelerine götürüp hikayelerini anlatmıştı son durağımızdada evlenme teklifi etti o gün nasıl aşkla baktıysam ona hala aynı
Bende bu fikirde olanlardanim..Bence evli kadınların en büyük hatası çocuk aşkıyla eş aşkını karşılaştırmak.
Hiç ikisi aynı şey olabilir mi?
Biri ikinize ait bir parça, ikinizin ortak meyvesi.
Diğeri sizin hayatınızın aşkı, ruh eşiniz.
İkisinin de yeri de tadı da çok farklı. İkisi de birbiriyle kıyaslanmamalı, birbirinin yerine konmamalı.
Üzgünüm ablalarım ama hatayı burada yapıyorsunuz, eşiniz şikayet etmekte haklı.
Kocanın yerine çocuk koyulur mu hiç? İkisinin de aşkı da tadı da bambaşka olmalı.
Ben bu konuda yengemi çok takdir ederim. ''Önce kocam,'' der her zaman. 2 tane çocuğu var ama hala önce kocam gelir benim için, kocam olmasa çocuklarım olmazdı, onlar sonradan geldi diyor. Çok tebrik ediyorum doğrusu, evlenince ben de böyle olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?