Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Sadece konuyu okudum yorumları okumadım
8 yıllık evliyiz 6 yaşında ve 9 aylık 2 çocuğumuz var
Bence çocuktan sonra aşk daha fazla artıyor bizde öyle oldu daha fazla duskunuz birbirimize daha aşık daha mutlu bi evliligi guzellestiren ne varsa daha fazla yaşıyoruz bence

Çok kısa bişey yaziyim hepsi buraya sığmaz çünkü.evlat varya o kadar tatli ki cennet kokulu kızımı ve aşkım eşimi çoook seviyorum aile olmak müthiş bişey.anne olmak hele anne olmak eve marketten bebek bazı alarak dönmek akşam esimin kizimiza bebe biskuvisi alarak gelmesi benim için rüyalarının gerçekleşmesi demek.beş koca yıl hayal ettiğim şeyler gerçekleşiyor benim de bebeğim var bende bir ANNE yim artık.yavrunun arkamdan ağlaması beni okadar mutlu ettiki beni görünce gulmesi kucagima gelmek için ellerini açması allaha sonsuz sukur olsun.
Çocukla evli olunmaz es le evli olunur bu ikisi bu ayırt edemeyen de sınıfta kalır.
Aile olmak supeerrr bişey ama cocuk fedakarlık demek bunu göze alcaksin...o

Kendimden ornek vereyim simdi; ben 3 yillik evliyim yeni bebegimiz oldu. Ilk iki yila bakarsak bu yil iliskimiz level atladi diyebilirim. Esim basindan beri cok romantik dusunceli daha kelimelere dokmeden icimden be gecirdigimi hisseder hemen yapar istediklerimi cocuk olunca dahada cok artti ilgisi ama sevgi ister istemez boyut degistiriyo sozlerle davranislarla degil artik goreviniz anne baba oldugu icinmidir nedir o yeni evlilikteki cilginlik gidiyo biraz oturakli bi hal aliyosunuz birde artik aranizdaki ettiniz sohbetin muhabbetin artik buyuk bolumu bebekle ilgili hersey bebekle ilgili hersey ona gore dusunulup ayarlandigi icin ister istemez eskisi gibi olmuyo hatta bazen tartismalar basliyo bebek yuzunden yok efendim sutunu boyle icir yok banyo yaptirma usur oteki der hayir banyo yaptircam falan diye rartismalar olur bizim aramizda normalde hic kavga etmeyiz biz ve her ikinizinde sevgisi bolunuyo artik dunyada en onemli sey ilk sirada bebeginiz geliyo falan ama bunlarda farkli duygular guzel duygular daha saglam duygular ask heycan biraz olsun sönüyo ama cok yogun doygun bi sevgi oluyo bu his daha guzel bence. Ve ben evliligimin bu yilini daha cok sevdim esimde olumsuz bi degisme olmadi birbirimizi cok seviyoruz dahada cok guveniyoruz her firsatta bana iyiki seninle evlenmisim demeye basladi.

Kesinlikle değişiyor kızımız 50 günlük beni en son 24 kasımda öptü o da öğretmenler günümü kutlarken :) oysa her gece öperdi...bana aşkım hatun vs seslenen adam bana nidoş demeye başladı(adım nida) yatak odasından bahsederken bizim o da derdi şimdi benim oda diyor...ev arkadaşı gibiyiz şu an ama cinsel birliktelik hamilelik ve logusaliktan dolayı uzun süre yaşamadik yaşayınca kendine gelir mi merak ediyorum :)

ben 10 yıllık evli 2 çocuk sahibiyim eşimle maddi manevi çok zorluklar yaşadık ama ona olan aşkım hiç azalmadı onun da bana olan aşkında bir azalma hissetmiyorum.bana hep şunu söyler: bana her çocuk verdiğinde aşkım çoğalıyor.ben evlilik ve çocuğun aşkı öldürdüğüne inanmıyorum sadece artan sorumluluk ve hayat telaşesi sebebiyle birbirimize vakit ayırmakta sıkıntı yaşıyoruz o kadar

Aşkın yerini sevgi alıyor.Bence en güzel olanda bu aşk acıtır,yorar,yıpratır..
Ama sevgi karşılıklı hoşgörü,fedakarlıktır bağlılıktır sevmek aşktan çok daha uzun ömürlü ve güzeldir bence

ben söyle söyleyim biz çok aşık ve mutlu bir çiftiz evliliğimizn 4.yılı 2 bucuk aylık bebeğim var hamileliğim güzeldi yani eşimle hala aşık ve çokk mutlu gecirdik dopumdan sonra cok sıkıntı cektim bebeğe alısmak uykusuz geceler tabi zorlandık tartsmalarımızda oldu ama benim gerginliğimden dolayı benim çok psikolojim bozuldugu için eşime sardım ikimizde zor günler gecirdik tartstık bi ara beni sevmesiğini bile düşündüm dedim askımız bitti galiba artık.ama cok şükür düzeldik şimdi aşkımız 3kişilik oldu hayatımız değişti.şimdi tv izlerken sarılıp yatmıyoruzda kızımıza sarılıp oturuyoruz yani birlikte uaptıgımız cogu şeyi bebeğimize tasarlayıp yapıyoruz alışmak zaman aldı ama askımız boyut değiştirdi bence.yani bebek askın seklini degiştiryor sadece bitirmiyor.ama tabi önce esler birbirne doymalı iyi tanımalı güzel seyleri yasamalı önce ki doğumdan sonraki kaosu atlatabilsin.çoğu seyi yasamayıp birbirnizi iyi tanınayıp bebek yaparsanız cogu sey içinizde kalır ve tahammülünüz olmaz.bebek dünyaya getirmek gercekten kolay değil hele anne için cok büyük sorumluluk herseye yetmek zorundasın.bebeeğe eve eşe kendine.

Eltimin 3 çocuğu var biri 20 biri 16 biri de 9 yaşında ben bildim bileli eşiyle yapışık gibiler. Aynı koltukta uzanırlar el ele, göz göze vs. Hemde 20 senelik evlilikte, tam olarak ne ile alakası var bilmiyorum ama içlerinden geliyor demek ki.

Canım inşallah Sizinki bitmez.....
Zaten çok yeni evlisiniz.....
Yerini başka şeyler alır dedim...
Iddam da yokkk illa bitecek diye....
Keşke bitmese aşk her
iki taraf içinde

Ema'dan sonra bende yazmıstım
ben 2. evlılıgımızı oglum 2.5 yasındayken asagı yukarı yapmıştım
esımın ılk evlılıgıydı
3.5 senedır evlıyız
masallah dıyebılırım
bız sızden hepınızden bır cogunuzdan daha yenık basladık , basbasa kalabıldıgımız zamanlardakı tek keyfımız Ege uyuduktan sonra balkonda ıctımız nescafe kadar kısa ve degerli.
birbirimizden hala etkileniyoruz , aşk filan bitti diyemicem.
Yani katılmıyorum

Cocugunuz hayatinizda oyle guzel bir yer açıyor ki eskisinden de guzel oluyor
Onceden pazar gunleri cikmadigimizda trip atardim simdi cocuk hava alsin diye ugrasiyorum kendimizden gectik yani :)
Rabbim isteyen herjese nasip etsin

Bende bu fikirde olanlardanim..

Büyük 5,5 yaşında küçük 28 aylık iki çocuk annesiyim. 7,5 senelik evliyim toplam 11 yıldır da beraberiz. Aşk bitmedi aksine güzelleşti. Evet boyut değiştirdiği doğru evet hayatımızdaki en en öncelikli varlıklarımızın kızlarımız olduğu da doğru. Önce kızlarımız sonra biz geliyoruz her ikimiz içinde. Ama aşkımızda devam ediyor sevgimizde saygımızda. Hala flörtleşiyoruz hala birbirimizden çok etkileniyoruz. Hatta iki çocukla çok hızlı bir hayat yaşadığımız için birbirimize yarattığımız kaçamak zamanlar çok daha keyifli oldu. Geçen hafta tesadüf karşıda toplantım vardı çıkışta eşimle buluşup eve döndüm. Trafik malum çok yoğun 1,5 saat sürdü dönüşümüz ama nasıl iyi geldi nasıl iyi geldi anlatamam. Çok özlemişiz arabada sohbet etmeyi. Eskiden olsa zaten hep yaptığımız bir şey olduğu için oflaya puflaya biterdi yol şimdi trafiği fark etmedik bile :)
Arada öğlen yemeğinde buluşuyoruz. Cumartesi akşamları her ikisi de vakitli uyursa baş başa içilen bir kaç yudum bir şey ve dinlenilen müziğin tadı bile daha güzelleşti sanki

bebek olunca adamların içindeki pislikler ortaya çıkıyo.toplumun erkeklere verdiği değer değişmediği sürece bu böle gider.adamlara dünyanın kendi eksenlerinin etrafında döndüğü öğretiliyor.bebek doğunca eksen değişiyor onlarda yerlerde tabi.kalkmak içinde derhal yeni eller kucaklar.ama insan evlatları var merhametli onlar eşlerini sarıp sarmalıyorlar bebekleri olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…