Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

ilginç bi çift

işte idealimdeki annelik bu benimde

5 saat tv ve kediyle mi meşgulsunuz sadece
bence çok kalitesiz zaman geçiriyosunuz

ben henuz evli degilim.
bana gorede ask sözlenince bitiyormus. sözlenmeden hersey çok guzeldi ne zaman sözlendik hersey degisti

Çılgın anne siz biraz daha yazın lütfen bende okuyayım. ♡♡

işte idealimdeki annelik bu benimde
Allah hayırlı evlatlar versin isteyen herkese. Çocuğu kabus haline getirende biziz eğlenceli hale getirende. Anne olunca sanki dünyaları deviriyoruzda herşeyi üstleniyoruz bunun üstüne yorgun bir insan yorgun bir kadın görülüyor etraftan. Çocuk naapsın? Karşısında gergin boşvermiş bir örnek varken..

Hiçbi şey eskisi gibi olmayacak, ondan eminim.

Hamile olduğumu öğreneli 4 gün oldu, şoktayım.
Şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama birçok şeyin sonuna geldik, farkındayım.

Neden herşeyin sonu olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım esinizle sizin kaninizdan caninizdan size benzeyen minicik elleri ayakları olan minnak bebeginiz geliyo heyecanlanmaniz lazım kabusa çevirmeyin bence

ben uzun zamandır forumu takip ediyodum artık dayanamdım
Kısa bir süre önce foruma dahil oluyum dedim
Sözlüyüm çocuk düşünmüyorum
Genel olarak baktığım zaman çocuktan sonra aldatmalar falan ne biliyim sonra ayrılık ben üzülüyorum
Büyük konuşmamak lazım tabi de ben almıyım
Çok güzel severim ama
Isıra ısıra

Neden herşeyin sonu olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım esinizle sizin kaninizdan caninizdan size benzeyen minicik elleri ayakları olan minnak bebeginiz geliyo heyecanlanmaniz lazım kabusa çevirmeyin bence

Henüz annelik hissi düşmediği için böyle düşünüyorum belki de.
2 kişilik hayata öyle adapteyim ki, bir de plansız olunca neyin içindeyim anlayamadım daha : )

bence o ask sevgıye donuşuyor...ama çoçuktanda zıyade evlenınce....ınsan esının her halını göruyor....ve bırçoğumu kendını evlenınce salıyor..erkeklerde salıyor sadece kılo anlamında demıyorum her anlamda
çoçuk olunca ....hersey daha guzel ama daha zor...yanı kadın oldugunu unutuyorsun gun gelıyor...eskıden gecelıklerımı gıymek esıme suslenmek ıcın o saatın gelmesını beklerdım..şimdi pijamalarımı cıkarmaya fırsat kalmıyor..dur dıyorum esım gelmeden az susleneyım ama bır bakıyorum mutfakta dag gbı bulaşık dıbımden ayrılmayan ılgı ısteyen 2 yasındakı kızım ve dagınıkmı dagınık salon....ben napıyorum ..oncelığım kızım oldugundan hemen kızımla ılgılenıyorum...sonra ısler..en son vakıt kalırsa kendım..ama vakıt kalmadıgından coğu zaman esımı pıjamalarla karsılıyorum...o ıstedgımde gıdıyo yanı..gecelerı desenız hala uyku sorununu asamadıgımız ıcın gözlerım kızarmıs bır sekılde sınırlı sınırlı sabahı edıyorum....eskıden ozenerek gıydıgım camasırlar gecelıkler cekmecelerde kalakaldı oyle...gıysem napacam sankı ustumde seksı gecelık kızımımı sallayacagım ayagımda ee butun bunlardan sonra aşk dersen...o aşk heyecan gıdıyor bence..sevıyorsun esını tabıkı ama eskı heyecanlı aşkı gunler gbı degıl...oncelığın evladın oluyor ve kadın olmaktan once anne oluyoruz...ve sanırım esımızı ıhmalde edıyoruz
tum bu yasananlara ragmen bebeklı hayatmı bebeksız hayatmı dersen tabıkı bebeklı hayat derım....evladın adı aşk oluyor artık....oyle bır aşkkı hıçbır seyın önune gecemedıgı...

ben henuz evli degilim.
bana gorede ask sözlenince bitiyormus. sözlenmeden hersey çok guzeldi ne zaman sözlendik hersey degisti

Kesinlikle katılmıyorum evlilik aşkı öldürmüyor daha da ateşliyor tabi doğru insansla ve kesinlikle bekarlara tavsiye ederim.

Maşallah ne mutlu size.

Herşey sizin elinizde bundan emin olabilirsiniz. Nasıl ki şu an iki kişilik dünyanızı eşinizle paylaşıyorsanız , artık eşinizle paylaşmanız gereken çok daha güzel bir şey var. Hayatınıza bir sürü güzel şey eklenecek hiç şüpheniz olmasın. Bazen sancılı dönemler olabilir, ama unutmayın güzel şeylerin ortaya çıkması öyle kolay değildir. Doğacak bebeğinizi eşinizle paylaşmayı öğrenebilirseniz, hayat çok daha eğlenceli olacaktır. Herşeyden önce tüm kontrollerinize eşinizle beraber gitmeye çalışın. Yaşadığınız ve de gördüğünüz her değişime onu da ortak edin. Unutmayın bebeğinizi taşıyan, vücudunu ve hormonları değişen sizsiniz. Eşinizin bu değişimleri birazcıkta olsa anlayabilmesi için hissedemese bile görmesi gerek. Ultrasonda kalp atışını duymak, hareket ettiğini görmek, bebeğinizin sağlıklı olduğunu doktorun ağzından duyduğunuz an gözlerinizin buluşması , önemsiz gibi görünen ama paylaşımların arttığı dönemler.

Siz anne olacaksınız, inanın sanki yıllarca çocuk bakmış gibi hissedecekseniz doğum sonrası. Peki ya baba, o nasıl hissedecek bunu?? Sizin sayenizde, sevmesine izin verin, bebeğinizin özel zamanlarına eşinizi ortak edin. Örneğin beraber yıkayın, dışarı çıkarken ne giydireceğinize eşinizle karar verin. Alışverişe beraber çıkmaya çalışın, ufacık bebek kıyafetlerini alırken o heyecanı beraber yaşayın. Sıkmadan tabi ki, saatlerce dolaştırmayın adamı da mağaza mağaza :)) Özel günler planlayın, ilk tekmelediği zaman gibi, ya da cinsiyetini öğrendiğiniz zaman gibi.. Hayaller kurun, mutfakta yemek yaparken ayağınızın altında , kıçında beziyle dolaşacak minik bir adam yada minik bir hanımefendi :)) Paylaşın bu duygularınızı eşinizle. Hamileliği naz yapılacak bir zaman dilimi gibi değil de, doğal bir süreç olarak kabul edin. Hasta değilsiniz, sağlıklı bir hamileliğiniz varsa eğer aktif olun, eşinizle çıkın, dolaşın, sarılın, kadınlığınızı unutmayın eşinize de unutturmayın. Evet hayatınız değişecek, ama unutmayın bir pazar günü, kahvaltı işçin masaya 3 tabak koyduğunuz da belki de benim bu söylediklerini hatırlayabilirsiniz. Eskiden her pazar "pazar gününün en güzel şeyi kahvaltısı" derdim. Şimdi ise "pazar gününün en güzel şeyi 3 kişilik kahvaltı" diyorum.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Çok haklısınız, çok doğru. Annenin psikolojisi olduğu gibi bebeğe geçiyor.

Sabah 07:30 kalkıyorum. Kızımı anneme bırakıp işe gidiyorum. Saat 18:00'de işten çıkıp kızımı alıp eve geçiyorum saat 18:30... Saat 19:00 civarı yemeğe oturuyoruz, maksimum 19:15 gibi. Saat en geç 8'de çıkıyorum mutfaktan. Eşimle beraber kızımızı alıyoruz onunla oynuyoruz. Kızımın yatış saati 21:00, o saate kadar oynuyoruz hep beraber. Eşimle kızımı yıkayıp yatırıyoruz. Kızım yattıktan sonra mutfağa gidip ertesi akşam için yemek hazırlıyorum. Ortalama yarım saat, çünkü hafta sonundan menüm hazırdır. Ne yapacağımı bildiğim için hazırlaması kolay oluyor. 2 gece kırmızı et, 2 gece beyaz et, 2 gece sebze 1 gece balık...Saat 21:30 oldu. Eşimle başbaşa saatlerimiz başlar. Sohbet,kahve,çay, kitap, playstation oynamak, bazen tavla,bazen film , diğerlerini yazmiyim şimdi +18 :)) 12 buçuk gibi de yatıyoruz. Bu hafta içi programı :) Bu arada bir de golden retriever cinsi bir de köpeğimiz var :)

Henüz annelik hissi düşmediği için böyle düşünüyorum belki de.
2 kişilik hayata öyle adapteyim ki, bir de plansız olunca neyin içindeyim anlayamadım daha : )

Bence en güzel duygu olsa gerek bende 6 yıldır ugrasiyorum olsun artık geceleri ağlasın uyumasin ama olsun diyorum hayirlisiyla yaramazlıklarına bile raziyim

kaya çilingioğlu geçen demiş,evliliklerım çocuk olunca bıttı gibi birşeyler,kadın çocuk olunca değişiyor demiş

3’ünde de eşit! Evli ve mutlu olman imkansız bir şey. Hele bir de çocuk doğunca kadın başka kadın oluyor. Erkek aynı erkek ama kadın anne olunca acayip bir şey oluyor.kaya çilingiroğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…