benimki uykusu gelene kadar aşk böcüğü saolsun uykusu geldimi huysuz teke.... yorumları okuyorum arada ona...Daha iki dakika önce şiir tadında aşk cevabı aldım :) Umarım hepimizin eşleri böyledir
Demek ki isteyen yapabiliyormuş, hatta mutlu evliliğin sırrı bence bu iki sevgiyi birbirine karıştırmamak. Ay ay büyümüşüm de daha yüzük takmadan evlilere çocuklulara tavsiye verirmişim ayhBen de yengeniz gibi düşünüyorum .
Bende uzaktım ama istemediğimden değil cesaretsizliğimden bide okuyorum ben hala hem ikinc üni hem yüksek lisans1,5 yıllık evliyim. Eşimle birbirimize çok düşkünüz. Aşığız da tabii. Ben hala onu sevgilim gibi taze taze kucaklarım. Doyamam. Çocuk fikrini ise 100 metre öteden duysam kaçasım geliyor. Aramıza girecek hiçbir şey istemiyorum. Huzurumuz kaçacak gibi geliyor. Sevgilimle keyif yapmak, gülmek, konuşmak varken gece bebek emzirmekten bitap düşmüş şekilde uyuyakalmak istemiyorum. Hoş, ben çocuk fikrine de ayrıca uzağım. Ama konu dağılmasın şimdi :) isteyenlere nasip etsin istemeyenlere de zorla vermesin Allah :)
İnşallah düzelir canım hep mutlu olursunuzBebeğimiz olunca benim de dünyaya bakışım değişti açıkcası, aşk sadece karşı cinsle sınırlı değilmiş evlat aşkı bambaşkaymış bizde de çok şey değişti eşim doğumdan sonra ilk zamanlar çok anlayışsıZdı şimdi biraz daha iyi ama yine de benim gibi değil daha ilgisiz bize karşı..
belki biraz daha zaman sonra ilgiside artar bellimi olurBebeğimiz olunca benim de dünyaya bakışım değişti açıkcası, aşk sadece karşı cinsle sınırlı değilmiş evlat aşkı bambaşkaymış bizde de çok şey değişti eşim doğumdan sonra ilk zamanlar çok anlayışsıZdı şimdi biraz daha iyi ama yine de benim gibi değil daha ilgisiz bize karşı..
Deme öyle nolur.İnşallah en kısa zamanda evlenirsin
İnşallah mutlu oluruz ya teşekkür ederim biz birbirimizi çok bekledik çok sabrettik hala da sabrediyoruz doğumdan sonra maddi sıkıntılar başladı her geçen ay daha da içeri girdik çünkü delikleri kapatacak para yok eşim bu yüzden de çok stresli onda ne yapsın bana yansıtıyor ama anlıyorum ben onu, inşallah iyi olur her şeyİnşallah düzelir canım hep mutlu olursunuz
Gayet makul cevap vermişbenimki uykusu gelene kadar aşk böcüğü saolsun uykusu geldimi huysuz teke.... yorumları okuyorum arada ona...
cevap: bence çok anlamlı paylasimlar yapiosunuz..Ayrıca ben kahveye gitmem pispirikte sevmem oldu
Evlendim aşk hergün artarak devam ediyor
Evet bizde de durum aynı. zor zamanlar olmadı mı oldu ama hepsi daha da güçlendirdi aşkımı. evliliğin aşkı öldürdüğüne inanmıyorum. bu konuyu merak edenler varsa kesinlikle evlilik aşkı öldürmüyor.
aminn dedim bende
Üçüz falan olsa fena olmazne kadar kötüsünüz, insallah bebekleriniz olur bi sürü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?