Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

katılıyorum yazdıklarınıza. Hatta eşime de okudum yorumunuzu.

Bence yok etmiyor annem ve babam 25 yillik evliler Ama meslek,yillar,cocuk yipratiyor.Hala birbirlerini cok seviyorlar ama tartisinca tahammulleri olmuyor.Cocuk olunca oncelik cocuga gidiyor erkeklerin gozunde kadin artik kutsallasiyor :)

Adı aşk mi bilmiyorum ama eşim özellikle ikinci çocuk haberini alınca üstüme daha çok düşmeye daha çok değer vermeye başladı. Her şeye birlikte karar verip önce benim dusunceme saygı duymaya başladı. Ailesiyle aram düzeldi degerimi bildiler. Eşim saygı göstermeye başlayınca aileside gösterdi. Ama çocuğumuz yokken boşanma asamasina gelmişti.

çok iyi yapmışsın canım bu konuyu açmakla şimdi tek tek okumaya başlıyorum yorumlar
la

Canım neler yaşamışsın çok üzüldüm Allah eşinin ailesinede akıl fikir versin destek değil köstek olmaya gelmişler..
Neyseki atlatmışsınız çok şükür
Teşekkür ederim ilgin ve cevabın için bunları aklımda tutacağım

Benim gibi düşünen biri daha varmış
Ütopik değilim demekki

:) bazi erkekler dedigin gibi olabilir canim
Biz burada kadinlar olarak seviyoz asigiz cocuk da var diye yardiriyoruz ama bir de erkeklere sormak lazim bakalim hala asiklar mi bizlere

peki eşiniz de aynı sizin gibi mi yani obda değişme oldu mu ?

Benim gibi düşünen biri daha varmış
Ütopik değilim demekki
Annemle babam çok affedersiniz hala tavşanlar gibi ya psikolojim bozuldu Hele şimdi abim de başka yerde, ben de başka yerdeyim baş başa yaşıyorlar 1.5 yıldır. Belli yani aşklarından hiçbir şey eksilmemiş, 24 yıldır evliler hala sevgidir cinselliktir tavan tövbe tövbe

Canım evladını hayırlarla kucağına al inşallah herşey çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…