Aşkın Peşinde

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
hani bi dizi vardı starda. jade başroldeydi. dizinin konusu çok süperdi.klonlamayla ilgili. sonu saçma bitti ama güseldi yafff

Evet ben izlemiştim diziyi ama kanal kapanınca çanakantenimiz olmadığı için kaçırdım tekrar başlamış ama izleyemedim keşke tekrar çıksa güzel bi diziydi ilginçti. sonu nasıl bitti?

evet o diziyi bende bende çok beğenerek izlemiştim sonunu bende merak ediyorum bilenler varsa anlatsınlar

arkadaşlar biliyosunuz okadar zorluklar yaşandı ölüm tehditleri falan oldu. ama son 2 bölümde herkes birden yumuşadı.herkes sevdiğiyle evlendi bi tek klon olan lucas çöle gitti ordada bitti saçma ve çok basit bir finaldi

ben de o diziyi hiç kaçırmadan ta son3-4 bölüme kadar izledim.ama sonu gerçekten de çok saçma bitmiş.

hadi ya ben daha iyi bi son beklerdim saçma bitmiş ama dizi güzeldi

Ya Bende Sonunu Izleyemedim Guzel Diziydi.biraz Farkliydi Digerlerinden Bu Yuzden Ilgimi Cekmisti.tekrarlasa Keske

harika bi diziydi...
tekrar çıksa tekrar izlerim..
peki siz..
lucas ve jadenin gerçekte evli olduklarını ve 3 çocukları olduğunu biliyormuydunuz:)

bende bu dizinin hayraniydim ,oncelerde hic kacirmadan izlerdim ,simdi internette ariyorum izleyebilmek icin yer varmi diye, youtubeden baktim ,oda baska dilde turkce yok , sizin bi bilginiz varmi, ya yana yana bu diziyi ariyorum izlemek icin
yada arkadaslar star tv ye mail atsak aceba tekrar koyarlarmi bu diziyi
cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar

harika bi diziydi...
tekrar çıksa tekrar izlerim..
peki siz..
lucas ve jadenin gerçekte evli olduklarını ve 3 çocukları olduğunu biliyormuydunuz:)

evet bende katılıyorum gene izlerim. lucasla jadenin gercekte evli oldugunu bilmiyodum ve cocukları oldugunu ilginç

ayyy gerçekten evlilermi . o kadar güzeldiki dizi. sonuna kadar izledim. kaçırmadan. keşke yine böyle diziler oslsa. aslında lucas ve jade hakkında bilgi alabilsek internette falan bulamazmıyız..........

bende izlemiştim bayılmıtım ama benim izlediğim yıl yarıda kesmişlerdi tekrarı çıksa iyi olurdu

ya başlığı gördüm bunu bi yerden hatırlıorum dedim bi girdim jade ya unutmamışım arkadaşlarıma falan soruodum bilmiolardı çok güzeldi keşke tekrarı falan çıksa

kanala mei atalım yoğun ilgi olursa belki ekrana gelir

hiç kaçırmadan izlerdim.... Jade ve Lucas.... Mükemmel bir diziydi tekrar yayınlansa ne olur sanki

gereksiz saçma diziler yerine böyle güzel diziler tekrar gelse ne hoş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…