Aşkın uzaklarda olsa onu bekle rmisin?

benim kociş askerliğini yapmadı zaten bir gün gidecek benden uzaklara bende beklerim onu yeterki sağ salim bana dönsün

benim olduğunu bildiğim sürece bir ömür beklerim..

6 yildir bir birlikteligim var, yaklasik 7 aydir evliyim..
askim turkiyede ben yurt disinda,

bekliyorum..
yillar sursede hep bekliycem..
ona kurban olurum ben...

biz birbirimizi bekliyoruz hemde öyle bir özlemle öyle bir sabirla öyle bi askla ki...beklemek bile güzel sonunda canim var...birgün ayni sehirde olabilecegiz

birden çekip gitmediyse yani gideceğini ben de biliyosam ve kabul etmişsem tabi ki beklerim ama o da beni beklicek uslu durucak ve beni hep sevicek..

CADIARZUdur bi düşüneyim...
beklemekte soru mu yaa..
ölürüm bile onun için....senağlamaa.s

beklemiyom heyyyyttt o beni beklesin naniknanik

bunu benim dediğime kimse inanmaz tabiki :Roflol:
biz aşkımla 6 yıldır beraberiz 6 yıldır da ayrıyız, illaki görüşüyoruz bu aralar çok sık görüşüyoruz(umarım böyle devam eder) ama aylarca görüşmediğimiz de oldu... tabiki beklerim. bekliyorum da. ama az kaldı kavuşucaz biz sevdiğimle İNŞALLAHHHHHH

ah ah aahhhh yaramı deştiniz:çok üzgünüm: ömrüm beklemekle geçti. 15 ay askerliğini bekledim, o da beni 2 sene bekledi (okul için başka il de okudum)
2 senedir de annem razı olsun diye bekliyoruz:çok üzgünüm: çok şükür hepsi geride kaldı:dance:

oooo çokh sevindim senin adınaa aLLah tamamına erdirmiş ne guseL. wALaa ben kimsei bekLemedim ama uzakta bi sevgilim vardı 8 ay bi ilişki yaşadık sadece ama bekLemem gerekseydi bekLErdimmm... :)

kıyamam sanayaa
toparla kendini hayat birtek ondan ibaret değildir eminim
zannedersem yeni ayrıldığınız için kendini dağınık hissediyorsun
şöyle de birde herşeyde bir hayır vardır
belkide ileride mutsuz olucaktım allah hayırlısını versin de
inşallah bundan sonra daha da mutlu olursun karşına çıkacak insanlar onu sana arattırmaz inşallah canım kendine iyi bak sağlıcakla kkal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…