B
balam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
6 yıl sonra ayrı kalmak zorunda kalmıştık... 9.cu yılımızda da evlendik opuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemusboshayallersmileboshayallersmile3,5 yıl bekledim :)
değerli biriyse ve aşkla sevgiyla bağlıysanız mesafaler vız gelir beklenir , üstelik beklerken her gün ay gibi her saat da geçmez gibi geldiği halde bekleniyor ...
biz 3,5 yıl içinde sadece 6 kez görüşebilmiştiknasıl özlüyordum , nasıl hasretimle kalabalık içinde yalnızlık çekiyordum...
ama karşılıklıydı... mecburduk ayrı kalmaya taaa ki canımıza yeter beeeeeeeeeeeee :) diyene kadar :)
beklemeyeye kadar verdiğimizde 3 hafta içinde evlenmiştik :)
off offf bekliyorum, o vazgeçmedikçe de beklerim zaten... ben istanbulda yaşıyorum, burda okuyorum o başka yerde orda çalışıyo, kızlar nasıl bi araya gelcez biz, tek çare evlilik gibi görünüyo ama evlilik için daha erken önce okulumu bitirmem lazım onun da işlerini yoluna koyması lazım, off offf artık kaç sene olursa olsun beklerim...mafoldumben3,5 yıl bekledim :)
değerli biriyse ve aşkla sevgiyla bağlıysanız mesafaler vız gelir beklenir , üstelik beklerken her gün ay gibi her saat da geçmez gibi geldiği halde bekleniyor ...
biz 3,5 yıl içinde sadece 6 kez görüşebilmiştiknasıl özlüyordum , nasıl hasretimle kalabalık içinde yalnızlık çekiyordum...
ama karşılıklıydı... mecburduk ayrı kalmaya taaa ki canımıza yeter beeeeeeeeeeeee :) diyene kadar :)
beklemeyeye kadar verdiğimizde 3 hafta içinde evlenmiştik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?