aşkın yasandığı en doğru yer neresi

aşkın en doğru yaşandığı yer neresi

• Ankete Katılan
    270
Bence okul yılları, dert yok, tasa yok, maddi sıkıntı yok, aile sorunları yok, evlilik derdi yok, yok da yok ne güzel yaşayıp gidiyorduk yaa dertler varsa da ufak tefek üstesinden gelebildiğimiz dertlerdi... :asigim:

evimde,
ama en güzel yıllar kesinlikle öğrencilik yılları başında kavak yelleri eserken

bence de okul yılları.masum ve delı dolu.ama dılegımız gercek askın evlılıkte yasanıp omur boyu devam etmesi.:1hug:

aşk her yerede yaşanır ve doğru olduğu sanılır.ancak doğruluğu hayatın zorluklarıyla beraber yürüttüğünde doğru aşktır tükenmediyse

bence en zevkli, en saf, en eğlenceli ve en heyecanlı olanı okul yıllarındaki aşk oluyor. ama en ciddi ve en ayakları yere basan, pembe gözlüklerini çıkarıp mantıklı olanı, gerçekten sevdiğini ve sevildiğini hissettiren ise gerçek hayatta ve belli bi yaştan sora oluyor...

2 kisinin birbirine ask sozcukleri fisildadiklari yerdir!!! (neresi olursa:asigim:)

aşkın yaşandığı en doğru yer değil de en keyiflisi yada en masumu okul yılları. (en azından eskiden). okul yılları da gerçek hayattan bir dönem olduğuna göre....

bence de aşkın en masumu okul yılları..:asigim::asigim:

gercek hayat dedım
gezmek tozmak tanımak lazımm
et ete deymeden ılıskı olur muu

bencede okul yılları.helede üniversitde.orda herşeyin oluyo aşkın.ailen oluyo, dostun, sırdaşın, kocan.bence en çok okulda tanıyosun aşkını.aileden uzaktayken senin için neler yaptığını görüyosun.ben nişanlımla üniversitede tanıştık aşık olduk.on o kadar güveniyorumki anlatamam.dağın başında bi okul.istenire herşey yapılırdı ama çok şükür iyisine çatıım.AHMETİM, AŞKIM , CANIM BENİM ÇOK SEVİYORUM SENİ.ALLAH herkesi iyisisle karşılaştırsın ama okuldakini tadı bambaşka.tavsiye edilir :)

Çok üzgünüm çoook aşk yokki yaşansın hepimiz geçim derdine düşmüşüz
çocukların derdi sorunu isteği yetemiyoruz hayat çok zor ayağını yorganına göre
uzatsanda gelir gideri karşılamıyor koca dersen amannnnn aynı terane ne aşk mı
oda ne unuttukkkkkkk:çok üzgünüm::mymeka:

AŞK aynı zamanda sevdiğinle birlikte hayatı paylaşmaktır her anlamda
bu nedenle en güzeli,en olması gerekeni GERÇEK HAYATTIR.
:asigim:

bence gerçek hayat ,eğer ki şu acımasız hayattaki zorluklara, imkansızlıklara ,direnişlere vs karşı durabiliyorsa aşk işte en gerçeği odur ama günümüz şartlarına baktığımızda çok zor olduğunu görüyorum .aşk emek ister sabır ister sevgi ister harşeye rağmen!!!!!!
ben kendimi çok şanslı sayıyorum bu konuda!!!...:asigim:-tatlicadiarzu-

ne aşkı yaşamak nede yaşamamak bence en guzeli cocuk kalmak olmuyor ıste okul yılları desende gercek hayat desende bır an da degısıyor hersey....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…