aşkın yasandığı en doğru yer neresi

aşkın en doğru yaşandığı yer neresi

• Ankete Katılan
    270
- Yaz tatilinde yaşanan aşk sadece o yaza mahsustur. İkiniz de o tatil yerine başka şehirlerden gelmişsinizdir ve yaz bitince bikaç kere internette görüşseniz bile mutlaka biticektir. Yaşadım biliyorum :) O yüzden gerçekliğine inanmıyorum

- Sanal alem de bence olmaz. Ama olan örneklerini şahsen biliyorum hemde uluslar arası bir site de olmuş bir aşk :) tabi yine de az bulunur

- Okul yıllarında yaşanan aşkın çok gerçekçi olduğuna inanmıyorum sonuçta daha ergenlik çağında oluyosun bir şekilde ailene bağlısın ve fikirlerin tam oluşmamış. Hem kendi lise yıllarımdan biliyorum o zamanlarda bile 2 gün çıkıp ayrılıyolardı şimdi kim bilir nasıldır? Şahsen bana çocukça geliyo.

- Bence aşkı illa orda burda aramamk lazım o hiç ummadığın bir yerdede karşına çıkabilir. Aşka inanırım evet ama aşkın kalıcılığına inanmam. Bu dünyada hiçbir şeyin kalıcı olmadığı gibi aşkda kalıcı değildir. Mutlaka biter.

Aşk nasip işidir,hesap işi değil!aşk adayıştır,arayış değil!
sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda ,aşk seni bulmaya gelir! demiş Mevlana..

bu sebeple doğru bir yeri yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer=Her zaman

Ama en keyiflisi anlamında sorulduysa aynı okuldaysanız okul yılları, birlikte tatile çıkabiliyorsanız tatil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…