aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.500
54
118
35
İstanbul
kızlar nasıl geçti sevdüceğinizle gününüz...

biz dışardaydık bugün,sabah erkenden süpriz yaptım dayandım kapısına,beraber kahvaltı yaptık kendi elleriyle yedirdi banabayanssulusmile

sonra ortak arkadaşlarımızla görüştük,arkadaşlarıyla tavla oynadı aşkım,neyine girelim dediler,kazanan sevgilisine hediye alsın dedim lülülülülülü benimki kazandıaklinialirimsmile

ayrılmak her zamanki gibi zor oldu:gitme:

siz neler yaptınızzz

en son gorustugumuzde kendisi ders çalışıyordu,bende sırf yanımda dur dedigi icin boş boş takıldım :)
cok romantigiz cook

biz her gün görüyoruz birbirimizi... aynı işyerinde olduğumuzdannsempatiksalakcinni bugünde iş çıkışı öğlen olduğundan çıkışTA pizza yemeye gittik sonrada eve bıraktı benii..kaydirigubbakcemile bu buluşma sayılmaz amabilmiyorumkismile

zaman dilimi 2 ay a merdiven dayadı galiba
görüşmüyoruz kac zamandır:gitme::gitme:
cok özledimmmm cokkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

2 ay önce görüştüğümüzde iş yerindeydik
hiç bozulmaz bu gelenek uzun zamandır-tatlicadiarzu-
oturduk sohbet ettik koklaştık:asigim::asigim::asigim:

biz de en son 4 gün önce görüştük.

gezdik, tozduk, kumpir yedikk cokacimcoook bana ayakkabı ve çanta aldıııı :asigim: veeee ikimize de birer güneş gözlüğü aldıkkkk
:smiley-cool:

halleyli pasta yaptık, poğaça yaptık, çorba yaptık, pilav yaptık. ana yemek yok kaydirigubbakcemile3 çok marifetliyiz yavv kaydirigubbakcemile3
kahve yaptık birbirimizin falına baktık kaydirigubbakcemile3
çiçekleri suladık
nfs oynadık
yüzümüze maske yaptık,mis olduk bayanssulusmile

Son düzenleme:
:gitme:en son görüştüğümüzde vedalaştıkkk offf çok özledimmmm

vedalaşmadan önce gezdik alışveriş yaptık cafede oturduk bişeyler yedik
çok güzel bişey günümün onunla beraber geçmesi:asigim:

Aşkımla en son buluştuğumuzda vedalaştık tabiki. çok zordu çok. ben hayatımda hiç bukadar üzüldüğümü bilmezdim. ogün sabah erkenden onlara gittm annesi ben aşkım kahvaltı yaptık. oturduk. valizini hazırladık mafoldumben aşkımın en sevdiği yemekleri yapmış annesi bende en sevdiği şeyleri aldım. bol bol sarıldık mafoldumben gece 2de gideceği için bu son görüşüm oldu onu. beni eve bıraktı akşam o ayrılık çok kötü yaptı beni. sürekli arkama baka baka girdim eve çok canım acıdı ya çok.mafoldumben

Bizde vedalaştık aslında tamda vedalaşamadık 20 dk önceden otogara gelip gidiceği tura peronunu sordum ve söyledikleri perona gittik fakat saftirik çocuk otobüsün kalkmasına 1 dk kala geldi zaten otobüste otogara girmemiş yni bn boşuna bekledim orda sonra söyledim hangi peronda olduğunu koştura koştura geldi dedi otobüs gidiyo öptü ben ona kitap vericektik onları verdim koşa koşa gitti senağlama bazı hareketlerine çok kızıyorum ama özledim yaa hakoşumu fındığım benim opuyorumnanaktan Bidahaki mehtaba görüşmek üzere aşkım

Şafak 330 turkbayragi

HOŞÇAKAL...

kızlar askeremi gitti sizinkiler?

benimki biraz daha geç gidicek.nasıl vedalaşıcam bilmiyorum içim acıyooo...

bizde bişeyler yemeye gittik..sonra benim inadım tuttu :) kızdırdı aşkım beni:asigim:
bende ona inat yemedim..zemuszemus
sonra barıştık tabi.. aşkımm çıkardı kolyesini bana verdi..:gitme:
kokladım parfümü sinmiş:çok üzgünüm:
çokk özledim haftaya görcemmm kocaman sarılıcammmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Parkta oturduk biraz sonra acıktım dedi yemek yemeye gittik akşam 11 oluyodu ordan eve gittik yaramazlık yaptık biraz :1rolleyes: sonra o uyudu ben sap gibi bekledim uyanmasını sabah uyandı biraz sarıldık çıktık evime gittim ben oda işi olduğu için antalyaya daha gelmedi bu hafta yine gelcek :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…