aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

en son ne yaptıgımızı hatırlamıyorum:1no2: istanbuldan teyzesi geldı kalmaya yegenlerıyle 2 hafta zaman geçirdık 1 gun ananesıne gıdıyorz hep bırlıkte kahvaltıya bi gun sözlume kahvaltıya bı gun yegenlerıyle gezmeye sonrakı gun dayısının çocuklarıyla gene yegenlerıyle gezmeye sonrakı gun çaya sonrakı gun teyzesi yegenlerı anne anane bıze oturmaya geldıler sonra gene bız gıttık geldik gıttık geldık. sonra onlar bize yemege geldi boyle devam ettı durdu 3 haftalık izne çıkmıştı bır turlu yanlız kalıp beraber vakıt geçiremedık son hafta zaten ramazana denk geldı hiç gezemedık oruçluyuz hava sıcak diye akşamlarıda beraber dışarda iftarımızı açalım barı 3-4 saat beraber olalım dıyorum hooooppp sagdan soldan iftar yemekleri gitmesen hiç olmaz o haftayıda böyle geçirdık sonra çocuklugu tuttu depresyona gırdı 5 gun ne benımle nede ailesyle konuştu herkeze bi baskı herkeze bi söylenmeler ailecek oturduk konuştuk neyı var nıye boyle yapıyor dıye en son dayanamadım 6 kere mesaj attım baya bı uzundu konuştum konuştum anlattım gene ters cevaplar ukalalıklar yanlız kalmak istıyormuş beyfendı hattını kullanmaya bılırmış ulaşamazsam merak etme demeler falan sabah ezanında gene aglattı benı sonra ben çektım resti bu gece 12 de msj hakkım doluyor bidaha sms yapmıcam istedıgın kadar yanlız kalıp düşün serbest bıraktım senı neyı istıyorsan onu yap rahatsız falanda etmıcem senı dıye sonra sen bılırsın ne diyim dıye karşılık verdi bu sefer de yanlız kalıp iyi düşün gerı donuşu olmayan yollara gırmeyelım yoksa ikimız içinde çok geç olur sende o zaman anlarsın olayın boyutunu benımde sabrımın bı noktası var arkanı şu an dönuyosunda bana tekrar dönup gerı gelıcegın zaman bıraktıgın yerde bulamazsın diye öglen oldu aşkım dıye msj atmaya başladı bende hiç olmamış gibi konuşmaya başladım hadi dedım sabır bunlarda geçicek az önce aradım soguk soguk konuşmalar telefonda sureklı konuşan insanlarız konuşucak hiç birşey bulamadık yarında iftara gelıcekler bakalım sonumuz hayır olsun ramazan bayramına kadar da yanlız kalamıcaz zaten her haftasonu birşey çıkıyor bayramda desenız aile akraba ziyaretlerıne gıtmemız gerek..benneyaptımki kızlar çok doluydum bırden anlatıverdım hepsını :çok üzgünüm: benı dinledıgınız için tşk ederım ayrıca yazdıkça yazdım :bbo: ailemede anlatamıyorum bunları arkadaşımlada oturup dertleşemıyoruz bu aralar iyice şiştım kaldım

belliki canini sikan biseyler var ama neden senle paylasmiyorki?
yanliz kalmak isteyebilir ama seninde destek olman lazim benimle paylas sorunlarini, beraber cozum arayalim felan demen lazim
cok uzuldum ins gecer cnm

biz en son gorustugumuzde bize geldi bizde kaldi 1 gun baya ozlemistim iki hafta gorememistim ben Turkiyedeydim o burda. acaip ozlemistim simsiki sarildik oturduk akrabamizin dugun cd sini izledik, gidikladim onu fln=)

canım 4 gun boyunca ben ona destek olmaya çalıştım zaten kii inanıyorumda destek olduguma ama baktım kı her geçen gun daha da aramız sogumaya başlıyor bundan başkada bırşey gelmedi aklıma insan sürekli terslenınce zoruna gidiyor ama bugun bize yemege geldıklerınde çok iyiydi bende üstüne düşünce daha da neşeli oldu =) annesı ve kardeşiylede konuştum zaten bugun evde nasıl davranıyor hala aynımı dıye ben o mesajları attıktan sonra evdekılerle arasını düzeltmeye başlamış mektup yazar gibi mesaj atmıştım sürekli her seferınde konuşmak istemıyorum dıye cevap gelsede ben inatçı davranıp daha da konuşmaya başladım haksız oldugu için daha çabuk farkına da varabildi bazı şeyleri..
oyy ALLAH bozmasın mutlulugunuzu :kedi:

En son buluşmamız süperdi önce eglenceli bir yemek yedik,sonra kafemize geçtik bana elleri ile kola içirdi sonra bol espirili bol muhabbetli arada +18 li bir gündü:kedi: ne güzel sey aşk aşk aşk:1hug:

amin saol canim a.s.

insallah duzelmistir opuyorumnanaktan

en son görüşmemizde ankaradan memlekete geldik, ankarada aynı sınıfta okuyoruz ama memleketimiz de aynı, bizim ev otogara yakın, bize uğradık, evde abim annem falan vardı, abimle alışverişe gidecektik, bu onunla ilgilenmiyom diye baya bi trip attı, bizimle gel dedim 40 defa, ben rahatsız etmiyim falan deyip durdu, ben de git nere gidiyosan o zaman dedim, o da çekti gitti :mymeka: son görüşüm böyleydi..

Hala küs bana, beni kovmaktan beter ettin diyor, ben de bi erkek için fazla kaprislisin diyorum ama maşallah aramız iyi yani

şimdi çok komik geliyor :teytey:

beni işe bıraktı, biryerde kahvaltı ettim , o hiçbirşey yemedi, su içmişti..
öptüm ve işe gittim, bu onu son görüşümdü.. bilmiyordum son olduğunu..bilseydim sıkı sıkı sarılırdım son 1 kez birdaha hiç dokunamayacağım için ona..

Süper bir gündü yine..Önce leventte buluştuk ve taksiyle doğruuu istinye parka. önce yemek yedik, sonra gezdik ve alışveriş yaptık, birbirimize bayramlık ciciler aldık aşkımla :) sornra oyun salonunda deliler gibi eğlendik :) oynamadığımız oyun kalmadı nerdeyse, çocuklardan farkımız yoktu. Akşam güzel bir balık keyfi yaptrıdı bitanem bana, sonra istinye parktan levente kadar yürüdük, yol boyunca şarkı söyledik muhabbet ettik, çok eğlenceliydi. Sonra da herkes kendi evineee, seni seviyorum hayatım , her zamanki gibi süper ötesiydi herşey, iyiki varsın..

Canım benim, kıyamam ben sana senağlama ne olmuştu ki sonrasında, insanın aklına kötü şeyler de geliyor, Allah korusun..

çok güzel ya maşallahopuyorumnanaktan nazar değmesin mutluluğunuz bozulmasın

Bizim ilişkimizin adı ne bellı degıl ama anlatayım, ınsallah askerden dondugu zaman bı adı olucak bu yonde calısmalarım devam edıyo....
Cumartesi gunu sabah otogara ındım, saat 9 olsun dıye bekledım, sonra askerlık yaptıgı bırlıge gıttım. Benı karsısında gorunce cok sasırdı. Agzından cıkan ılk kelıme "şok şok şok" nerden cıktın sen oldu
Ama ıyıkı geldın cok sevındım benı cok mutlu ettın dedı Şeniz kendısını azıcık sıkıstırıp benı ozledın mı dedım , cevap veremez ama bu sefer verdı ozledım dedı...
yanında 3 saat kalıp dondum

papatya cok uzuldum :çok üzgünüm:

biz son bulusmamizda accik tartistik ama hemen geri baristik ikimizde uzun sure kirgin olamiyoruz Şeniz sonra baska sehire gitti orda calisacak :gitme: artik haftada sadece 1 kez gorusebilecez :gitme: dogum gunumde yanimda olamadi :gitme: :çok üzgünüm:

bizde askere giderken ayrıldıkk artık istesemde göremem çok uzakalrdaa :gitme:

bizde askere giderken ayrıldıkk artık istesemde göremem çok uzakalrdaa :gitme:

aynen benimkide askere gitti,sabahında kavga ettik deli gibi,o haksızdı,dua etsinde asker yoksa yapıcamı bilirdimlmaz:

sonra güzel vakit geçirelim dedik alışveriş yaptık ortak arkadaşlarla eğlendik ve vedalaştık:gitme:

kibar kibar konuşup ayrıldık... artık hergün görürüm, yanına gidemem, o da benim yanıma gelemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…