aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

1-2 saat önce, sınava çalışmaktan bunalmıştım..
Geldi aldı, deniz havası aldırdı evime bıraktı..
Allah ondan razı olsun..

ben örgü manyagı oldugum için boyunluk vs yapar dururum renkli renkli kendime..askımada örerim..
askım eminönüne gidelim mi dedim hiç hayır demez sagolsun kalktık giyindik kahvaltı sonrası bir sürü ip aldı bana kuzucummm...
gezdik koca günü eminönünde..
sonraaaa eve geldik gel aşkım koca bi pizza söyleyelim mi dedi söyledik yedik içtik ..
üstünede çayyy yanyana uzanarak tv izlemece değmeyin keyfimize

en son vedalaştık sevdiceğimle özledimm..
ama çok az kaldı kii kavuşmamıza..

ona bi şişe şarap ve peynir eşliğinde bi akşam hazırladım malum yoldan geldi süpriz olsun dedim içtik özlem giderdik muhabbet ettik ertesi gun gezdik dolaştık sanki evli gibiydik çin yemeği sipariş edip yemeyi beceremediğimiz için gülüştük pijamalarımızı giyip tv izledik :) sarıldık uyuduk beraber en nihayetinde gitti ama olsun haftaya yanımda olucak tekrar herşeyim :)

Bugün birlikte sınava gittik. Sınavdan önce güzel bir kahvaltı yaptık, sınav sonrası oturduk ünv. kantininde saatlerce Manisa'yı seyrettik. Yağmurda ıslandık.

en son 3 hafta önce gördüm askerimi evciye çıkardık onu birlikte kaldık 3 gün yemekler yaptım ona gezdik sarılıp uyuduk herşey çok güzeldi çok özledim :2:

en son buluşmamızda gitme diye yalvardım resmen bırak eğitimi asker olma sıradan başka bi meslek seç diye saatlerce ağladım.. ama yine o ikna etti beni bakışları mantıklı sözleri ve o sıcak tavırlarıyla.. ben biliyordum zor olacacını bunun için gitme dedim.. ama o hep zoru seçti hep... banada döner dönmez isticem kız seni dedi ve asker eşi olcaksın hep sağlam ve dik dur dedi.. ama çok zormuş yaa ben onu çok özledimm.. gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…