aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

Bizde bi cafede oturduk ve benim ciddiyetle yaptığım kötü biteceğini sandığım fakat iyi biten bir konuşma geçti aramızda. Çay içtik falan Sonrada elele eve bıraktı beniii..
Seviyorum yaaa

:123::123:
Nikahımız kıyıldı..
Evlediiiiiiiiiiimmmmmmmmm

torpil kalıp alacaktım sözde o yüzden erken indim servisten o da yanıma gelecekti ordan eve yürüyecektik ama ben cüzdanımı unuttuğumu unutmuş gibi yaptım yanıma gelsin diye
beraber ordan eve yürüdük kapının önünde ağlamaklı oldum yine of oof

Bizde en son pazar günü buluştuk sevgilimle. Bağdat Caddesine gittik. Ben fenerbahçeliyim sevgilim bayaa koyu beşiktaşlı. (kötüyüm ben çok kötüyüm )Tabi her taraf sarı lacivert. etkilensin doğru yolu bulsun istedim ama olmadı Bir kafede oturduk güzelce zaman geçirdik

En son piknik yaptık gidecek zaten 2 gün sonra askere bol bol vakit geçirmeye çalışıyoruz

pikniğe gittik
çok güzeldi :87:
bol bol yürüyüş yaptık,voleybol oynadık,çekirdek çitleme yarışı yaptık koşu yarışı yaptık,bana futbol öğretmeye çalıştı(ama öğretemedi tabi ) :89:

en son bi cafeye gittik mavi gözlerine baktım usanmadan
sınavım vardı beni bıraktıı vedalaştık

son buluşmamız çok durgun geçti çünkü askere gidicekti..sabah birlikte kahvaltı yaptık ben ona elimle hazırladım kahvaltıyı sonra dolaştık biraz sonra evdeydik ben ona en sevdiği tatlıyı yaptım yedik birlikte müzik dinledik ağladık biraz..ve gece vedalaştık gitti

onlara gitmiştim doya doya bakıştık müzik dinledik gelecekten konuştuk yıldönümünüzde yapacaklarımızdan bu yaz planlardan konuştuk sakin ve güzel bir gündü huzur dolu
beni kocaman öpücüklerle evime bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…