aşkınızla son buluşmanızda neler yaptınız?

iş yerimden beni aldı ve guzel bir yemek yedik doğum günümü kutladık :))) :76:

Daha dün görüştük sahıl kenarında biraz gezdik ****** yemek yemeye gittik daha sonra vapur gezisi yaptık deniz kenarındaki taşlara oturduk eve gelirken yagmur basladı sırılsıklam olduk ama süperdi

Sabahtan ben onlara gittim beraber kahvaltı yaptık sonra hazırlanmasını bekledim çıktık vaktimiz azdı abisi ve sevgilisiyle buluştuk sinemaya gittik....

Askerde izne gelmişti en son tekrardan askere yolladım ağlıya zırlıya geçecek bu günlerde inş. Sabır ASKERİM. Son 72 güncük yedik askerliği

En son yemin törenine gittim prensimin Ankara'yı gezdik dolaştık .. Yemek yedik, kahve içtik , otobüs yolcugu yaptık mis mis Araba kullanmıyordum bi süre, pratik yaptırdı bana sağolsun tatlım benim .. Birlikte uyuduk Herşey geçtikten sonra vedalasırken onu usta birliğine ugurlarken deli gibi ağladık ..
Salya sümük derler ya

Önümüzde ki ay yine görüşeceğiz

eşim askerden izne gelmişti 20 gün çoook güzel geçti gittiği gün ewde kaldım o kapıdan çıktı bende avazım çıktıgı kadar bagırıp ağladım

herşeyde vardır bır hayır..gün doğmadan neler doğar..salma hemen kendını..:79:
teşekkür ederimm... zor bi durum halen bu durumun sıkıntısı içindeyim ne güzel söylemişsiniz gün doğmadan neler doğar evet dimi... hep hayırlısı olsun diyorum ama yaşanılalar hayaller bi anda silinmiyo keşkeler dolduruyo hayatımızı.. hayallerimiz hayal oluyo...

buluşma mıııı damarıma basmayın
13 gün oldu görüsmeyeli, en son buluştuğumuzda cafeye gittik,
çok neşeli bol kahkahalı bi gündü.

en görüşmemizde deli gibi alışveriş yaptık buz gibi afyon havası
kar yağarken lapa lapa:)
ve eve gitmeden yemek yeyip nargile içtik:):)

O gün 1 ay 2 gün önceydi.
Önce bir güzel tartıştık saçma sapan bir mevzudan.
Ateşim vardı hastaydım zaten.
Sonra beni eve bıraktı, bırakırken barıştık.
Sonra ayrıldık ve o gitti...

bu sabah çarşı meydanında çok güzel süper çeşitleri olan bir yerde kahaltı yaptık, öğlen de iş yerime yemeğe gelecek

Dün, gündüz görüşmedik. Akşam o bana geldi 2 kez.
İlkinde konuştuk biraz, sonra ikisinde de sarıldı, öptü, seni seviyorum dedi gitti.

o gün bundan tam 2hafta önceydi
bi güzel kavga ettik
günler sonrada ayrıldık
ne sesini duydum ne yüzünü gördüm

bitmiyor yahu şu içimdeki bağlılık tutkusu bitmiyorrrr
geri dönmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…