Aşk'la seçtiklerim :))

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
398
Selam bayanlar Aslında çeyiz eşyaları almaya henüz daha yeni başladım. Eksiklerim de var tabi
Şafak 4 diyoruz Allahın izniyle, bi alayım nişanlımı askeriyeden devamıda gelir hayırlısıyla Haziran 21 düğün tarihim Her sayfada ayrı ayrı şeyler paylaştım
Şuanlık aldıklarım bunlar, aldıkça eklerim resimlerini.. Aşkla kalın

Nevresim takımlarım.

Eki Görüntüle 958584 Eki Görüntüle 958585

Nevresim takımlı, Örgü battaniyelerim

Diğer battaniyelerim

Tencere takımlarım

Çatal, bıçak setlerim

Kahvaltı takımım

Yemek takımım

Eki Görüntüle 958672

Halamın hediyesi

Banyo takımım (Tabi benimki krem.)

Bornozlarım Ve hediye gelen havlularım

Kahve bardaklarım, süpürgem, tuzluğum

Eki Görüntüle 958679

Son düzenleme:
Kahve yanı bardaklarımız aynı 12 kişi gelmez ama ben sakarım,kırarım diyerek 2 takım aldım Sade ve şık,güzel günlerde kullan.En beğendiğim şey kahvaltı takımın

canım güle güle kullan misafir yemek takımımız aynı ben çok severek aldım çok farklı bir tarzı var fotoğraftakinden çok daha güzel hemde sade ve şık

Hepsi çok güzel ama kahvaltı takımı ve nevresimlerin ayrı güzel güzel günlerde kullan :)

hepsi çok güzeller Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inş

Hepsini çok beğendim

Güle güle kullan pikaçu..

Beğenmene sevindim sağol pikaçu

Kahve yanı bardaklarımız aynı 12 kişi gelmez ama ben sakarım,kırarım diyerek 2 takım aldım Sade ve şık,güzel günlerde kullan.En beğendiğim şey kahvaltı takımın

Bende de sakarlık var lakin kırılırsa alırım diye 2. takımı almadım
Dün aldım kahvaltı takımını, emsan satış bayisinden indirimli tencere takımı çatal bıçak falan yanında

Yakubunla güle güle aşkla kullanın esinim çok güzeller

Seloşşummm darısını Yusuf'unla senin başınaa

canım güle güle kullan misafir yemek takımımız aynı ben çok severek aldım çok farklı bir tarzı var fotoğraftakinden çok daha güzel hemde sade ve şık

Sağol tatlım, evet sade ve şık oluşu direk gözüme çarpmıştı zaten

Hepsi çok güzeller.masallah darısı benim başıma.

Teşekkürler canım evet darısı başına
Hepsi çok güzel ama kahvaltı takımı ve nevresimlerin ayrı güzel güzel günlerde kullan :)

hepsi çok güzeller Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inş

Amiin amiin sağol canım

Canım benm hepsi çok güzel...
Rabbim güle güle kullanmayı eskitmeyi nasip etsin size
o gülen yüzün hiç solmasın
şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerimmm

Canım benm hepsi çok güzel...
Rabbim güle güle kullanmayı eskitmeyi nasip etsin size
o gülen yüzün hiç solmasın
şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerimmm

Senin güzel dileklerini yerim

Amin kuzum amiiiin darısı yarinlee senin başına

Bende de sakarlık var lakin kırılırsa alırım diye 2. takımı almadım
Dün aldım kahvaltı takımını, emsan satış bayisinden indirimli tencere takımı çatal bıçak falan yanında

Benim evlenmeme nerden baksan 2-3 yıl olduğu için, o zamana kadar bunlardan kalır mı bilemedim
Emsan hakkında birşey bimiyorum nasıl kaliteli mi?Tencere tava yapıyor sanıyordum ben sadece.

Benim evlenmeme nerden baksan 2-3 yıl olduğu için, o zamana kadar bunlardan kalır mı bilemedim
Emsan hakkında birşey bimiyorum nasıl kaliteli mi?Tencere tava yapıyor sanıyordum ben sadece.

Hayırlısıyla o günde gelir canım

Kalitesine gelince annemde emsan kullandı, kalitesi benim için çok iyi geldi tabikide. Fabrika satış mağazasında her çeşit var canım, misal dün bazıları karacanın ürünüydü. Nevresim takımlarımda hepsi karaca, toplu çeyiz seti aldım ve çokta iyi fiyata eğer düşünürsen evkura git derim

canım hepsi çok güzel güle güle kullan:))

Canım benm aşkla seçtiğin gibi aşkla da kullan inşallahh hepsi çok güzel özellikle en baştaki morlu nevresim takımına bayıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…