Aşk'la seçtiklerim :))

eşyalarının hepside birbirinden güzeller cnm allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) benimde nişanlım askerde bizim daha 39 günümüz var gelemsine. haziranın 23 de benim kına cnm aynı tarih nerdeyse

eşyalarının hepside birbirinden güzeller cnm allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) benimde nişanlım askerde bizim daha 39 günümüz var gelemsine. haziranın 23 de benim kına cnm aynı tarih nerdeyse

Ahh amin inşallah canımm, en güzelleri senin olsun
Az kalmış şükür ki bak plakalardasınız Benimkide geleli 1 ay oldu canım, Allahın izniyle size de hayırlı tezkereler
Düğün tarihlerimizde yakınmışş, benim kına 20'sinde düğün 21 de 1 gün aramız var
Yer bulamadınız mı canım malum 1 hafta sonra ramazan benim tarihe alsaydınız ya ? 1 hafta bi haftadır :44:

Son düzenleme:

pardon cnm ayın 13 yazacagıma 23 yazmayınışım bu aralar hafızamdan şüphelenmeye başladım valla özür ayın 13 ne kına gecem cuma gününe denk geliyor cnm 15 nede büyük nikah. kınna için zor yer bulduk 2 ay oldu tutalı daha cumartesi istedik cuma var dedi bizde 1 gün ara verelim diyiip tuttuk ama nikah tarihini nişanlım gitmeden önce aldık cnm yani 6 ay önce :) 17 side baLAYI İNŞALLAHHH

Sorun değil canım, 23 pazartesi gününe denk geliyo bende bi afallamıştım Oh oh maşallah

Topiğiniz hayırlı olsun Hepsi çok güzel güle güle kullanın

Hemen kılıfımı bardağıma giydirdim resmini çektim buyur canım

Eki Görüntüle 982734

Yeni aldığım kupa bardaklarım

Mavi/Kırmızı/Beyaz.

Eki Görüntüle 1052206

Tatlım topiğini hiç görmemiştim desem kızar mısın bana kızsan yeridir yaniHer biri özenle seçilmiş aşkla alınmış belli çok güzeller çok aşkla huzurla kullan canım benim

Tatlım topiğini hiç görmemiştim desem kızar mısın bana kızsan yeridir yaniHer biri özenle seçilmiş aşkla alınmış belli çok güzeller çok aşkla huzurla kullan canım benim

Canımmm ayıp ediyosun kızmam tabii Çok sağol canımm, Rabbim hepimizin cicilerini aşkla kullanmayı nasip etsinn

Zeynooo ne güzel şeyler almışsın

Her birini mutlulukla, iyi günlerde kullanmak nasip olsun tatlım

canımm çeyizin çok güzelmişşş mutlulukla aşkla kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…