• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk'la seçtiklerim :))

güle güle aşkla kullan aldıklarını canım fakir darky bendede var alanlar çok memnun :16: nevresimlerinde cok sıkmış :54:

Baharatlık takımım (tuzluk, sirkelik, saklama kablarım) :16:

$20140217-0001.webp$20140217-0002.webp$20140217-0003.webp$20140217-0004.webp$20140217-0005.webp

Tepsi setim :16: (Bardaklarımı henüz almadım:27:)

$pr_01_43_max.webp

Günlük yemek takımım :16:

Eki Görüntüle 980857

El emeğim, kahve kılıflarımız :16:

$asdasdsa.webp

Son düzenleme:
Esintoşum hepsi çok güzeller iyi günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip olsunnn inşallah ...:16::16::16::16:

Esintoşum hepsi çok güzeller iyi günlerde ağız tadıyla kullanmak nasip olsunnn inşallah ...:16::16::16::16:

Sağol devrem :17: İnşallah seninkileride görmek nasip olur :16:

Güzel günlerde kullan canım...

Sadece kahve kılıfları dediğin örgüleri anlamadım :26:

Sağol canım amin inşallah :17:

Şey onlar kulplu bardaklara geçiriliyor, hani eller yanmasın falan diye :34:

Sağol devrem :17: İnşallah seninkileride görmek nasip olur :16:

Sağol canım amin inşallah :17:

Şey onlar kulplu bardaklara geçiriliyor, hani eller yanmasın falan diye :34:

canım el emeğin çok cici olmuş bi de onu bahsettigin kulplu bardaklarda görelim belki bizde yaparız kk kızları olarakk :) :52:

kuzum teşekkür ederim çok güzel olmuş ya çok begendim bende yapayım kendime bariii çalıcam emegini ama kusura bakma artıkkk :D

Ayıp ediyorsun canım ne çalması bende nette gördüm yaptım zaten netten bak daha farklı şeyler var ama ben çok uğraşmak istemedim açıkçası :27:

Esinim hepsi birbirinden güzeller en çokta el emeğin bardak kılıflarına bayıldım benim elimden gelmiyor böyle şeyler geçen sene yusufa atkı örmüştüm askere gidiyor diye ama beyefendi birkere bile takmadı.:9:
Devamını bekliyoruz canım.

Esinim hepsi birbirinden güzeller en çokta el emeğin bardak kılıflarına bayıldım benim elimden gelmiyor böyle şeyler geçen sene yusufa atkı örmüştüm askere gidiyor diye ama beyefendi birkere bile takmadı.:9:
Devamını bekliyoruz canım.

Seloşşş çok kolay yavrum inan ki atkı örüyormuş gibi düşün sonunda iki ucundan tutturuyorsun. Üstüne de eski bi tshirt ve ya kazak'tan kalp şekli kesip işliyorsun :34: Takmamaları normal benimkininde çekmecesinde öylece duruyor :27::27:
Seninkileride görücez inşallahhh :16::16:

Seloşşş çok kolay yavrum inan ki atkı örüyormuş gibi düşün sonunda iki ucundan tutturuyorsun. Üstüne de eski bi tshirt ve ya kazak'tan kalp şekli kesip işliyorsun :34: Takmamaları normal benimkininde çekmecesinde öylece duruyor :27::27:
Seninkileride görücez inşallahhh :16::16:

Deneyeceğim canım ama Yusuf kesin bunun ne gereği varda kendini yordun diyecek ama çok şık duruyor.:16:
Ben birdaha yapmayacağım sana hazır al ellerime yazık dedim.:34:
Benimkiler nişandan sonra esinim seni bir everelim sıra bizede gelecek elbette.:1:

Back
X