Askomer: 48 bedenden 38 bedene iniş yolculuğum.. Durmak yok, yola devam...

canım, acı bıber ıle ılgılı de ben en son baktat almıştım. 1 yemek kaşığı pul bıber ile 5-6 yemek kaşıgı yoğurdu karıştırıp yerdım..

canım yoğurda katınca ağzını yakıyomu ya bir süs biberi yedim acıya tövbe ettirdi mahfoldum.

canım, biber konusunda hiç farketmez..yeterki acı olsun. önemli olan bu bence. ben normal marketten alıyorum ve yogurda katıp yıyorum..akşamları bol salata ve bir tane de haşlanmış yumurta öneririm. hem tok tutuyor, hem de proteın kılo verdırıyor ve tabi yanında yogurt(ıcıne ıster keten tohumu, ister acı biber, ister tarcın, istersen sade), ben bazen yanında 1 ya da yarım dılım tam tahıllı ekmek de yerdım.. artık bu kadar yıyemıyorum, mıdem almıyor.. ama eger senın canın ıstıyorsa ılk baslarda ye ıstersen..
gun ıcınde sık sık su tuketmenın faydasını cok gordum ben..en az 2,5 lt tukettım..
sevgılerle..

acı bıber dedıgın normal acı bıber mı yoksa mesut yar'ın kullandıgı acı bıber mı ?

bır de sen dıyetıne nezaman basladın ? ne kadar kılo verdın sımdıye kadar ?

canım yumurtayı ben çok seviyorum ve gunde 2 tane yedıgım zamanlar olmuştur ama yıne de akşam yumurta yıyeceksen eger, sabah muslı+meyve+yogurt yemeyı tercıh edebılırsın..
sevgilerle.....

yumurta ben de severım. tamam bugunden ıtıbaren ben de bunu yapayım zaten 4 gundur yumurta yemedım hıc. grıp oldum ustelık proteın ıyı gelır.

canım, acı bıber ıle ılgılı de ben en son baktat almıştım. 1 yemek kaşığı pul bıber ile 5-6 yemek kaşıgı yoğurdu karıştırıp yerdım..

hımmm anladım sımdı.

bukadar acı bıberı nasıl yıyorsun ? hem mıdeye zararı dokunmuyor mu ? acı yerım ama bukadarı fazla geldı gozume.

acı bıber dedıgın normal acı bıber mı yoksa mesut yar'ın kullandıgı acı bıber mı ?

bır de sen dıyetıne nezaman basladın ? ne kadar kılo verdın sımdıye kadar ?

canım, bildiğimiz kırmızı pulbiber.. cok sıklıkla ben de yıyemedım.. benım de mıdemı yakıyor, ancak ara ara tukettım..
Ben bılınclı dıyete 79 kılo ile 1 ocak 2012 de başladım.. ( daha once verdıgım 8 kıloyu bılıncsızce verdım..)
3 ay ıcınde 65 kıloya dustum..daha sonra 64 ve 63 kılo..su aralar duraklamadayım...

yumurta ben de severım. tamam bugunden ıtıbaren ben de bunu yapayım zaten 4 gundur yumurta yemedım hıc. grıp oldum ustelık proteın ıyı gelır.

canım ben bu beslenme şeklının cok faydasını gordum.. 10 gundur Turkıye'deydım..dugunumuz vardı..cok yedım ıctım..kılom 65 oldu.. yenıden dıkkatlı beslenmeye basladım.. hadı bakalım hayırlısı..

5.12.2012 kilom ; 67.7

Bugunku menum:

sabah : 2 dilim wesa kuru ekmek ile normal bir kahvalti, 2 fincan yesil cay
ara : 1 yesil elma
ogle : salata, ev yogurdu ve 2 catal sebzeli makarna
ara : 1 tane wesa kuru ekmek ve 1 dilim kasar peynir, 1 fincan kahve
aksam : az etli yesil fasulye, yogurt ve belki salata
ara : 1 bardak toz tarcinli sut

gun boyunca 3.5 litre su...

6.12.2012 KILOM; 67,4

BUGUNKU MENUM;

sabah ; ekmek arasi kasar ve salam,
ara ; yesil cay, 1 adet ceviz, 3_5 adet kuru uzum ve kuru dut, 4 adet findik
oglen ; taze fasulye ve salata
ara ; 1 parca dark cikolata
aksam ; cok az taze fasulye, salata ve cok az pilav
ara ; 1 tane nar

3,5 lt su...

SEVGIYLE KALIN...

Sevgili forum arkadaslarim, uzun bir aradan sonra tekrar merhaba...

En son aldigim 3 kilo ile verdiğim uzun mücadelenin hikayesini anlatmak istiyorum sizlere...

Vaktiyle actigim bu basligi takip eden arkadaslarim hatirlar belki, 10 günlük Turkiye serüvenimin bana hediye ettigi 3 kilo vardi.

Inanin sevgili dostlar bu 3 kilo ile yaklasik 10 aydir mücadele ediyorum..

Boyum 1.70. ve su an kilom 65.2. Cok sukurler olsun mücadelem basari ile sonuclandi..

Yaptigim araştırmalara gore, normal kilosunda olan bir insanin kilo vermesi gerçekten cok guc..

Ben bu yüzden cok zorlandim, her turlu beslenme sekli ile ilgilendim, hemen hemen hepsini denedim..

Bu 10 aylik süreçte kafam karmakarisikken sizlere yazarak, bilgi kirliliği oluşturmak istemedim..

Sonuca ulaştıktan sonra saf bilgilerle sizlere yeniden yazmak cok daha doğru olacak diye duşundum....

6 ogun beslenme sistemini tekrar denedim, Dukan diyetini denedim, 1 gun az 1 gun fazla yeme yöntemini denedim, Taylan Kumeli

diyetlerini denedim ve son olarak Karatay diyetini deneyerek sonuca ulasmaga calistim.

Lakin yasadigim tum bu deneyimler beni istediğim sonuca ulastirmadi maalesef...

3 yildir saglikli beslenme konusunda bu forumdan edindiğim bilgiler, okuduğum saglikli beslenme kitaplari, yasadigim beslenme

tecrübeleri bana kendi bedenime uygun bir program hazirlama ihtiyacini doğurdu...

Ben yaptigim deneylerde sunu gordum, eger vücudum normal kiloda ise ve bu normal kilonun da altina düşmek istiyorsam haftanin

bir kac gunu aksam yemeğini menüden kaldirmaliyim....

Son düzenleme:
Bir suredir Karatay diyetini temel alan ancak, bu diyetin biraz daha kendime gore uyarladigim, içinde biraz da Dukan olan bir sistem

de beslenmeye basladim..

SONUC : 68.2 DEN 65.2"YE DUSUS, YANI 3 KILO...

Kucak dolusu SEVGILER....:)))

Nerelerdesin napiyosun kac kilosun daha once cok tyazusmistik pomogranate ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili DOGA83 Merhaba. .
Uzun süredir ortalarda yoktum.. Görevim gereği Türkiye"ye döndüm. .Bu arada ikinci bebeğim dünyaya geldi..şu anda 4 aylık ve ben yeniden aynı yollardan geçeceğim. .
Boyut 1.70 ve kilom 86.9..

Nerelerdesin napiyosun kac kilosun daha once cok tyazusmistik pomogranate ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba A askomer gece gece yazıyorum diyet araştırırken buldum yazını okudum bebeğin analı babalı buyusun insallah bende ikinci dogumumu yapali 15 ay oluyo kilo vericegime aliyorum suan 160 boy 87 kiloyum yaşım 30 kilo vermek için ugrasamiyorum hevesimde yok oturdugum yerden gitse keşke oglumda meme emmiyo fazla gunde 2 kere anca. Cok siskoyum canim cok sıkkın inşallah bir gayret gelirde veririz kiloları

Back
X