Aşksız,çocuk için mutsuz bir evlilik

sekosum

sekoşum
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
189
0
96
38
İstanbul
benim evliliğim bu cümleden ibaret ne yazıkki...siz bu şekilde bir evliliği ne kadar südürürdünüz...mutsuz,aşksız,sevgisiz,saygısız,cinsellik olmadan bbir evlilik ne kadar sürer sizce...yada benim yerimde siz olsanız ne yapardız

Bu şekilde ne kadar sürdürebilirsin ki ?
Aranızda ne var bilmiyorum ama bu şekilde kendini ve çocuğunu yıpratıyosun emin ol..
O çocuk farkında deilmi sanıyosn evde olmayan huzurun ?
Boşanmalısın bence.. çocuk ilk başta üzülebilir bunlar olucak şeyler zaten ama zamanla alışırsnz.. Işe başlarsın.. Hiç deilse çocuk huzurlu ortamda büyür.
Kendinide yıpratmamış olursun daha ne kadar dayanıcaksn ki ?
Hem kendin hemde çocuğun için en iyi karar bu bence canım.. Iyice düşün taşın konuş eşinle bunun sonu yok.

niye kimse bişey yazmıyo

Nasıl bir şey yazalım?
1-Kocandır,çekmek zorundasın!
2-Gelinliğinle geldin,kefenle çıkarsın!
3-Amaaan erkek milleti değil mi hepsi aynı şekerim!

Sizin boşanmaya niyetiniz yoksa hangi cümle avutur,siz söyleyin biz yazarız,problem değil...

tamam, ask olmayabilir, emin ol, biriki yildan sonra kimsede yoktur. ama digerlerini tersine cevirebilirsin...

O evliliği ne için sürdürdüğümü kendi içimde sorgulardım.

Ben yürütemezdim sevgisiz, saygısız, cinsellik olmadan mutsuz bir evliligi..

Bu evilik olmaktan çıkmış,çocuk esaretine dönüşmüş..Evliliğin olmazsa olmazı olan herşey sizde yok malesef..peki bu durumu değiştirmeyi denediniz mi hiç? Yoksa kalbinizde eşinize karşı hiç sevgi,saygı kalmadı mı? Cinsel açıdan sıfır çekim mi var aranızda artık? Nasıl bu noktaya geldiniz? Bunlar çok önemli bi evliliğin geleceği için..

ben cocuk icin deyip evli kalmakta israr edenleri anlamiyorum o yuzden sizide anlamiyorum ask yok !onu gectim sevgide yok evlisiniz cinsellik yok eee o zaman siz cok mutsuz bi insan olmalisiniz ve hala cocuk icin iyi bisey yaptiginizimi zannediyosunuz?Mutsuz bi anne cocuguna ne kadar verimli olabilirki?

sevginin,saygının olmadığı evlilik bana göre evlilik değildir çocuk içinde evli kalmazdım çocuğum öyle mutsuz aile ortamında büyüyeceğine ayrılırım daha iyi

çocuk için böyle bir evliliği sürdürmek gerçekten çok saçma, bunun çocuğa ilerde faydasından çok zararı olur. böyle mutsuz bir ortamda büyüyeceğine boşanın, çocuğunuz daha mutlu ve huzurlu bir ortamda yetişsin.

eşim benim kuzenim yani dayımın oğlu...15 yaşında sözlendim...17 yaşında evlendim...sözlendiğimde annem ölüm döşende idi beni istediler annemde verdi...ilk başlarda eşim beni çok seviyodu...ama zaman geçtikçe beni değiştirmeye çabaladı...giyimim kuşamım her hareketim ona batar oldu...aileleri falan tartışmaya başladık..çocuk oldu gene bişey değişmedi..ben onu değiştirmek için çok çabaladım ..olmadı...sonunda boşanma kararı aldık..ama bi türlü uygulayamıyoruz...aileler karşı çıkıyo...ama ben çok mutsuzum ona karşı içimde hiç bişeyim yok...psikolojim bile bi tuhaf...boşanıcam diye içimde en ufak bi üzüntü yok...sadece kızımı düşünerekte nereye kadar böyle yaşarım bilmiyorum...

Yine akraba evliligi okudukca icim bi garip oluyo lütfen bana kizmayin ama ben bunu bu türlü anlayamiyorum sen kalkip kuzeninle evlenirsen sonra en ufak biseyde bütün sülale birbiine girer sende yok amcam yok dayim yok annem derken kendi hayatini heba edersin.Kendi adima konusucak olursam ben sevmedigim veya beni sevmedigine inandigim bi insanla yasamaktansa butun herseyi göze alip bosanirdim hem kizinizin bu sevgisiz ortamda dahami saglikli yetisecegini düsünüyosunuz?

Baştan sona hatalı evlilik olmuş.
Hele ki çocuk olunca sorunlar azalacağına artar bunu da biliyorsunuz.
Birbirini değiştirme işi de zaten beyhude bir çabadır.
Şimdi aileler karşı diyorsunuz da karşı tarafı boşverdim,sizin babanız,kardeşleriniz yok mu,onlar ne diyor?
Ekonomik özgürlüğünüz var mı?

17 yaşında kuzeninle,hasta annenin hatrına zorla yapılan bi evlilik ve bilindik son..çocuklu,mutsuz,esarete dönüşmüş,işkence gibi yaşanan beraberlik...senin ya da eşinin bi hatası yok..mecbur kalmışsınız..o şartlarda ve o yaşta başka seçeneği olmayabilir insanın.. bugün boşanma avukatı gibi hissettim kendimi ama konular hep uç noktalara gelmiş evlilikler olunca verilecek başka akıl da kalmıyor...Aileleriniz hayatlarınızı zaten yeterince altüst etmişler..bu saatten sonra buna izin vermeyin ve aldığınız tek ve en akıllıca kararı uygulayın...

çok teşekkür ederim cevap yazan herkese...ailem ilk başta boşanmama karşı çıktı ama onlarda bıktı artık...ekonomik özgürlük dersenizde:lise mezunuyum herhangi bi işte çalışmadım bu güne kadar ama altından kalkarım gibime geliyo en azından huzurum olur ve annemden bana kalan boşandığım taktirde alabileceğim emekli maaşım var çok şükür zaten oda olmasa halim ne olurdu bilmem

herseyden once kendıne guvenmelısın unutma bnu yasayan sadece sen degılsın altından kalkabılırsın emın ol dha guzel gunlerın olacak Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…