benim evliliğim bu cümleden ibaret ne yazıkki...siz bu şekilde bir evliliği ne kadar südürürdünüz...mutsuz,aşksız,sevgisiz,saygısız,cinsellik olmadan bbir evlilik ne kadar sürer sizce...yada benim yerimde siz olsanız ne yapardız
niye kimse bişey yazmıyo
benim evliliğim bu cümleden ibaret ne yazıkki...siz bu şekilde bir evliliği ne kadar südürürdünüz...mutsuz,aşksız,sevgisiz,saygısız,cinsellik olmadan bbir evlilik ne kadar sürer sizce...yada benim yerimde siz olsanız ne yapardız
eşim benim kuzenim yani dayımın oğlu...15 yaşında sözlendim...17 yaşında evlendim...sözlendiğimde annem ölüm döşende idi beni istediler annemde verdi...ilk başlarda eşim beni çok seviyodu...ama zaman geçtikçe beni değiştirmeye çabaladı...giyimim kuşamım her hareketim ona batar oldu...aileleri falan tartışmaya başladık..çocuk oldu gene bişey değişmedi..ben onu değiştirmek için çok çabaladım ..olmadı...sonunda boşanma kararı aldık..ama bi türlü uygulayamıyoruz...aileler karşı çıkıyo...ama ben çok mutsuzum ona karşı içimde hiç bişeyim yok...psikolojim bile bi tuhaf...boşanıcam diye içimde en ufak bi üzüntü yok...sadece kızımı düşünerekte nereye kadar böyle yaşarım bilmiyorum...
çok teşekkür ederim cevap yazan herkese...ailem ilk başta boşanmama karşı çıktı ama onlarda bıktı artık...ekonomik özgürlük dersenizde:lise mezunuyum herhangi bi işte çalışmadım bu güne kadar ama altından kalkarım gibime geliyo en azından huzurum olur ve annemden bana kalan boşandığım taktirde alabileceğim emekli maaşım var çok şükür zaten oda olmasa halim ne olurdu bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?