sekosum sekoşum Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2009 189 0 96 38 İstanbul 5 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sekosum #21 devrim62 .!.: herseyden once kendıne guvenmelısın unutma bnu yasayan sadece sen degılsın altından kalkabılırsın emın ol dha guzel gunlerın olacak Allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... çok sağol canım benim...bende kendimde o gücü buluyorum herşeyden önce kızım için.allah hepimizin yardımcısı olsun
devrim62 .!.: herseyden once kendıne guvenmelısın unutma bnu yasayan sadece sen degılsın altından kalkabılırsın emın ol dha guzel gunlerın olacak Allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... çok sağol canım benim...bende kendimde o gücü buluyorum herşeyden önce kızım için.allah hepimizin yardımcısı olsun
acemicadi Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2010 1.433 28 358 İstanbul 6 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sekosum #22 Laale .!.: Nasıl bir şey yazalım? 1-Kocandır,çekmek zorundasın! 2-Gelinliğinle geldin,kefenle çıkarsın! 3-Amaaan erkek milleti değil mi hepsi aynı şekerim! Sizin boşanmaya niyetiniz yoksa hangi cümle avutur,siz söyleyin biz yazarız,problem değil... Genişletmek için tıkla... 4-Her evlilik böyle şekerim. Kimseye uyup yıkma yuvanı :) gibi
Laale .!.: Nasıl bir şey yazalım? 1-Kocandır,çekmek zorundasın! 2-Gelinliğinle geldin,kefenle çıkarsın! 3-Amaaan erkek milleti değil mi hepsi aynı şekerim! Sizin boşanmaya niyetiniz yoksa hangi cümle avutur,siz söyleyin biz yazarız,problem değil... Genişletmek için tıkla... 4-Her evlilik böyle şekerim. Kimseye uyup yıkma yuvanı :) gibi